Şimdi Ara

FORZA 2 - PLATİN SÜRÜM NTSC'YE ÇIKTI! (TÜM EK PAKETLERİ İÇEREN DİSK) (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
757
Cevap
0
Favori
20.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün kesintisiz 7 saat forza 2 oynadım ..gercekten oyunu oynadıkca insanın dahada oynayası geliyor...surus zevki harika....çok tartışılan grafikler ise bence çok iyi...simulasyonda bence şu anda forza 2 ...oynamayanlar mutlaka oynasın...
  • Bende yeni alıp oynuyorum pc den sonra xbox gercektende mütiş kontroller fln o kdr yumusaakki hele o gaz ayarı beni bitiriyor sabitt basılı tutunca süper zevk alıyorum
  • ama modifiye kısmını bulamadım
    motor modifiyesi yapıncamı cıkıyor o binlerce modifiye malzemesi
  • 15 gün oldu gibi makineyi alalı , dün Forzayı taktım gayet güzel oyun, PS2de GT4 zevkini aratmayacağını sanıyorum...fazla bakamadım çünkü biliyorum bu tarz oyunlara bi bakış atayım desen 3-4 saat gidiyor en az...almış olduğum konsolda kaliteli bir sürüş simülasyonu olması memnun edici bir olay...ileriki zamanlarda görüşlerimizi paylaşırız umarım....
  • @Eto Demerzel
    Forza 2 Team olarak seni buraya bekleriz --->http://forum.donanimhaber.com/m_20065906/mpage_23//tm.htm#25222557
    Forza 2 seven birçok arkadaşımız ile live üzeri süper yarışlar yapıyoruz.
  • bende yapmak istiyorum.ama iddia lı değilim
  • Bu aksam For2'eyim, braber hem muhabbet ederiz - hemde yarisiriz, katilin beyler

Iyi yarisci olup olmaman önemli degil
  • Bende katılmak isterim ancak arabam yok mikrofonum yok pek iyi oynuyamıyorum oyunu ancak çağırırsanız gelebilirim. Gt. onurman
  • benide eklerseniz sevinirim gamertag:ENGIN ERTAN
  • quote:

Orjinalden alıntı: gameman

@Eto Demerzel
    Forza 2 Team olarak seni buraya bekleriz --->http://forum.donanimhaber.com/m_20065906/mpage_23//tm.htm#25222557
    Forza 2 seven birçok arkadaşımız ile live üzeri süper yarışlar yapıyoruz.

inşallah bi süre sonra Geymer, biraz kontrollere alıştıktan sonra neden olmasın....
  • bende alalı üç gün felan oluyor ve o günden beri başka oun takmadım baya bi sardı provinground ları bitirdim benide ekleyin gamer tag : cezager

edit: ben daha forzada live hiç girmedim mesela herkeste aynı seviyede mi araba olcak ona göre ben ezilmiyim şimdi :) ee malum azami hızı 20 km olan bi arabayla giderde başka bi arabayla yarıştırırsan ne olacağı malum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cezager -- 2 Ağustos 2008; 16:19:59 >
  • ben bu akşam aranızda olamıyacağım yalnız geç saatlerde gelebilirim belki.
    yeni gelen arkadaşlarımız olduğunda genelde fabrika çıkış araçlar ile yarışıyoruz.bir marka model belirleyip kendimizi atıyoruz piste. :)
  • anladım gibi :) geliyim mi yani :D ?
  • tamam.benim gt:dunkerak47.ama ben yolda dengemi bozup bidaha düzelemeyecek kadar kötüyüm biraz alışayım katılırım aranıza
  • Bu aksam bir onurman akadasimiz katildi aramiza, ondada malesef mikrofon yoktu bir turlu muhabbet edemedik, umarim yakin zamanda alirsin mikrofonu onurman

Forza2'deki yarislarimiza katilmak isteyen arkadaslara tavsiyem gameman'in verdigi linkde Forza2 yariscilarin GT'leri yazilidir, oraya girip, oradan arkadas listenize ekleyin, katilmak isteyenler. GT'si yazili olanlar arasinda mikrofonu sart kosan bir ben varim...oyunlarda muhabbet etmek-anlasmak-yardimlasmak benim icin önemlidir!

Forza2'de görusmek uzere
  • bende mikrofon var yetenek yok
  • e e ben baktım onlineler de kimse yoktu sizin gamer taglarda iki tane var ana sayfada bende 2 ye kadar cod4 oynadım
  • arkadaşlar forza2'nin 1080p ekran görüntüsü varmı herhangibi yerde yada 1080p'de oynayan varsa şuraya bikaç kare koyabilirmi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jr.MaD

bende mikrofon var yetenek yok

Sorun degil, mikrofonun varsa gerisi yavas yavas gelir

cezager,
    Dun 3 arkadas yaristik...saat kaca kadar tam hatirlamiyorum ama 12-1'i bulmustur, sonrada Halo3'e gectik

fh-b170,
    Forza2'de 1080p destegi yoktur! 1080i destegi vardir, onuda tavsiye etmem, bu durumda 720p cözunurluk en uygunudur.

• oyunun 720p olduğunu biliyorum. ama xbo360 üzerinden 1080p seçilerek fullhd bi panelde verdiği görüntüyü kastetmiştim.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.