Şimdi Ara

FORZA 2 - PLATİN SÜRÜM NTSC'YE ÇIKTI! (TÜM EK PAKETLERİ İÇEREN DİSK) (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
757
Cevap
0
Favori
20.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: RED LORD CHE

@Geymer
    arkadaşım sendeki şu FORZA aşkına gıptayla bakıyorum
    bir oyunu alıpta hakkını vermek bu olsa gerek

Sagol RED LORD CHE, gel sende katil ara-sira...bayag zevkli yarislar ve muhabbetler yapiyoruz
  • dostum ben habire makine vb.. değiştirmekren oynamaya vakit bulamıyorumki,
    en son dün sega satürn buldum bi yerden onla biraz takıldım,
    ama bende araç felan yok bi tane şöyle güzel bi araba hediye eden çıkarsa neden olmasın
  • Yeterki istedigin araba olsun

Sega Saturn, zamaninda cok eglendirmisti beni...hangi oyunlari oynadin ya?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Geymer

Yeterki istedigin araba olsun

Sega Saturn, zamaninda cok eglendirmisti beni...hangi oyunlari oynadin ya?

Dragon Ball Z , Fınal Fıght,Panzer Dragon bu oyunlar vardı sadece orjinal oyunlar makina back-up oynatmıyor asil makina yani
    bende arada böyle eser Kadıköyde bit pazarında elektronik 2.el ürün satanlar var bazıları ne sattıklarınıda bilmiyorlar fiyatı uygun gelirse alıyorum kaç defa c-64 alıp tekrar sattığımı söylesem inan gülersin, sırf şu kafa ayarını özlediğimden alıp alıp tekrar sattım,arada esiyor yeni nesil beni baydığı , geçmişe özlem duyduğumda bu tarz makinalar efkarımı dağıtıp geçmişteki güzel günlerimi hatırlamamıda sağlıyor diyebilirim,
    örneğin;sega mega drıve 2'de oynadığım mortal kombattan aldığım keyfi bana şu ana kadar hiç bir dövüş vb.. oyunu vermedi vereceğinide zannetmiyorum

bu gün akşama doğru kuzenden forza-2'mi alıp lıve girerim arabamı yollayın ama lütfen hani en azından sonuncu olmaya olacağım belki vereceğiniz arabayla keyifli bir sonunculuk yaşarım.

• Tüm pistler ve araçlar eklenmişse oyuna büyük bir olasılıklada ücretsiz indirilebilir olacaktır. GRAW1 ve 2 dede aynı olay olmuştu
  • quote:

Atila,
    Pal versiyonu daha cikmadi galiba....ben buradada bulamadim.

Elegan abi Pal versiyonunu alayım Forza2 ninde Forza2 team deki arkadaşlarla şöyle bir yarıişalım doya doya
    Birkaç yarış yapabildik okadar... Direksiyon yatıyor aldığım günden beri yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atila -- 31 Ağustos 2008; 12:22:13 >
  • Benim makina pal oyun ntsc.Hiç sorun olmadı
  • bu yeni 2 disc versiyon da duser bi ara malum sitelere.
    indiririz. ne diye para verecem zaten banlı makine.
    banlayarak cok musteri kaybediyorlar aslinda.
    mesela bu 2 disc surumu kesin satin alirdim banlanmamis olsaydim.
  • XBOX LİVE'DAKİ TÜM EK PAKET ve ARAÇLARI İÇEREN PLATİN SÜRÜMÜN NTSC DİSKİ DÜŞTÜ.

Meraklılara duyrulur.

Platin sürüm orijinal oyun + ek paketlerin bulunduğu bonus disk olmak üzere iki diskten oluşuyor.
    Oyunun kendisi sizde varsa sadece bonus diski edinmeniz yeterli.
  • 1 tane içerik eksik sadece artık onun için indirmeye başladım şimdiden..
  • Yapalim Atila, su son hafta islerim bayag yogunlasti ama önumuzdeki gunlerde rahatlayacaga benziyor durum, o zaman Forza2'deyim zaten...özlemisim yaris oyunumu ve sizleri

mrmrmrmr,
    MS banlayarak daha cok kazaniyor. Singel oyun oynama devri gecti bence...beraber arkadaslarla oynamak cok daha zevkli. Az al rahat oyna diyemeyecem cunku X360 oyunlarin cogunu 10 ile 20 dolar arasi bulabilirsin...kopya oynamaya hic gerek yok aslina bakarsan...5 oyun alsan kargo dahil toplam 120 dolar diyelim, bunlar seni-beni herkezi 1-2 yil rahat göturur Live uzeri. Ama sonucta her koyun kendi bacagindan asilir, bende kopya oynadim ilk makinemde taa ki banlanana kadar...sonrada tövbe ettim cunku Live uzeri arkadaslarim en az oyunlar kadar cok önemli benim icin...yazdigim gibi, oyunlarida cok uygun fiyatlara bulunabiliniyor

• quote:

Yapalim Atila, su son hafta islerim bayag yogunlasti ama önumuzdeki gunlerde rahatlayacaga benziyor durum, o zaman Forza2'deyim zaten...özlemisim yaris oyunumu ve sizleri

Kesinlikle bende özledim abi, benimde işler çok yoğun buaralar Live kimler var diye bakıp çıkıyorum
  • quote:

mrmrmrmr,
    MS banlayarak daha cok kazaniyor. Singel oyun oynama devri gecti bence...beraber arkadaslarla oynamak cok daha zevkli. Az al rahat oyna diyemeyecem cunku X360 oyunlarin cogunu 10 ile 20 dolar arasi bulabilirsin...kopya oynamaya hic gerek yok aslina bakarsan...5 oyun alsan kargo dahil toplam 120 dolar diyelim, bunlar seni-beni herkezi 1-2 yil rahat göturur Live uzeri. Ama sonucta her koyun kendi bacagindan asilir, bende kopya oynadim ilk makinemde taa ki banlanana kadar...sonrada tövbe ettim cunku Live uzeri arkadaslarim en az oyunlar kadar cok önemli benim icin...yazdigim gibi, oyunlarida cok uygun fiyatlara bulunabiliniyor

Haklısın; lakin şöyle bir durum var:
    1- live oynayacak kadar çok vaktim yok
    2- oyunları 10-20 $ arası nerede bulabiliyorsunuz bilmiyorum fakat herhalde yurtdışıdır. Gelmesi oyun çıkış tarihinden en az 3-5 gün sonrayı bulur. download ile oyun daha çıkmadan elde edebiliyor oyunu insanlar.

Senin gibi düşünüp 2. konsolu alan ve oyuna para ödeyen eminim ki çok kişi vardır. Bunlardan MS para kazanır tabi.
    Fakat benim gibi düşünüp, 10$ 'a da oyun bulamayan çok daha fazla insan var. Halbuki banlanmasak biz de bir miktar hak eden oyunu para verip alacağız.
    Ayrıca, hepimiz biliyoruz ki oyunları denemek için demolar yeterli olmuyor. Neden gidip hak etmeyecek bir oyuna para vereyim ki ? (Bu 10$ bile olsa geçerli)

Her neyse, konumuz bu değildi. Forza 2 'nin 2. DVD 'si (content) malum sitelere düşmeye başlamış.
    :)

• mrmrmrmr,
    Cogu oyunumu Ebay vewww.videogamesplus.com dan temin ederim, Isvec'de yasadigim halde. Burada oyun fiyatlarini bayag yuksek buluyorum. Evet, bazen 3-5 gun extra beklemem gerekiyor ama benim icin o 3-5 gun pek fark etmiyor...eger illede ciktigi gibi elime gecmesi gereken bir oyun degilse tabii
  • Mesela forza 3
  • quote:

Orjinalden alıntı: cebocan

Mesela forza 3

Benim icin....EVET
  • bonus disk sadece NTSC olarak çıkmış ; ancak forumlardan birinde anlatılan bir yöntemle PAL'e yüklenebiliyormuş.
    Bunu deneyeceğim, fırsat bulunca...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrmrmrmr

bonus disk sadece NTSC olarak çıkmış ; ancak forumlardan birinde anlatılan bir yöntemle PAL'e yüklenebiliyormuş.

nasıl olduğunu bizde anlat bari..
    bonus disk ile hdd ye yükleme yapılması gerekiyor sanırım pist ve araçları.Sonra oyun dvd sini takıp araç pistleri DLC gibi oyun içinde görebiliyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gameman

quote:

Orjinalden alıntı: mrmrmrmr

bonus disk sadece NTSC olarak çıkmış ; ancak forumlardan birinde anlatılan bir yöntemle PAL'e yüklenebiliyormuş.

nasıl olduğunu bizde anlat bari..
    bonus disk ile hdd ye yükleme yapılması gerekiyor sanırım pist ve araçları.Sonra oyun dvd sini takıp araç pistleri DLC gibi oyun içinde görebiliyoruz.

İngilizce olarak açıklama bulabildim...

as you can see bonus disc is not region free but this is guide how to get working on PAL (Tested) (maybe working on others regions too)
    FIRST MAKE BACKUP OF YOUR xbox 360 HDD (if somethings go wrong)
    Extras iso folder
    \content\0000000000000000\FFED2000\FFFFFFFF\
    and copy those files of FFFFFFFF folder to your xbox 360 hdd folder
    \Partition 3\Content\0000000000000000\4D5307EA\00000002\(delete old files)
    and i tested first whit all my old saves and when game loads i get error "invalid device to save"
    after that deleted all my forza save files and game loads normally and tryed Free ride whit BMW M3 E92 on Road America Track and that was working.

• DasheriM,
    Paylasim icin tesekkurler

HDD'nin icerigini kopyalamadan sakin yapmayin arkadaslar!
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.