Şimdi Ara

Forza Horizon 3 (2016) [ANA KONU] (361. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.578
Cevap
37
Favori
215.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 359360361362363
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Daha oyun resmi olarak bile duyurulmamış hocam Kasım ayını nerede okudunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tutankhamun66

Daha oyun resmi olarak bile duyurulmamış hocam Kasım ayını nerede okudunuz?

Forza oyunlarının resmi duyurusu Microsoft tarafından E3 fuarlarında yapılır, bunun için Haziran ayını beklemeniz gerekir. Bu arada Kasım demişim çıkış için, BF5 ile çok fazla ilgilendiğim için aklım ona gitmiş Eylül olacak çıkış ayı. BF5 Kasım'da çıkacak. Microsoft her yıl sırayla bir Forza oyununu E3'te tanıtıp Eylül'de piyasaya sürer bu hiç şaşmaz. Örneğin Forza Horizon 2 Haziran 2014 E3 fuarında duyuruldu, Eylül 2014'te çıkışını yaptı. Forza Motorsport 6 Apex Haziran 2015 E3 fuarında duyuruldu, Eylül 2015'te çıktı. Forza Horizon 3 Haziran 2016'da E3 fuarında duyuruldu ve Eylül 2016 ayında bizerle oldu. Ardından Forza Motorsport 7 Haziran 2017 E3'te duyuruldu Eylül 2017'de çıktı. Sırada Horizon 4 var. Takvim hiç şaşmıyor ve her hangi bir erteleme yaşandığını görmedik şimdiye kadar. Çünkü Microsoft Studios bu oyunlar üzerinde çok fazla mesai harcamıyor daha doğrusu harcamak zorunda kalmıyor. Araç lisansları sürekli ellerinde, çizimler bilgisayarlarda. Önce bir harita tasarlayıp ardından diğer oyunlardan elinde mevcut araçların texturelarını cilalayıp yeni oyuna port ediyorlar. Oyuna sıfırdan eklenecek bir kaç yeni araç için mesai harcanıyor diğer bütün kaplamalar eski muhtemelen bir önceki oyundan direk import ediliyor. Bu farkı oyun içerisindeki araçlarda çok net görebilirsiniz. Mesela FH3'te ilk kasa MK1 olarak geçen mavi renkli Ford Focus RS aracını ve kaplamalarını yakından inceleyin. Araç direk eski oyundan port çünkü. Bir de DLC ile oyuna eklenen Mercedes Benz AMG GTR'ı inceleyin. Farkı anlayacaksınız. Bir de şu seslere mesai harcasalar tam olacak. Çok kötü araç sesleri oyunda. Geçen gün NFS Payback videoları izlerken koca bir ah çektirdi. Ya EA çıkardığı her oyunda ses konusunda rakipsiz tabii ama şu araç seslerini bir başka yapıyorlar. Çünkü oyuna koyacakları her aracı tek tek kiralayarak ses stüdyolarına getirip profesyonel ötesi ekipmanlarda kaydediyorlar. Mesela videodaki aracı gerçek hayatta kullanmış birisinin sesi duyduğunda direk yüzü gülecektir ben gibi. Çünkü ses birebir aynı. Adamlar marşa basma sesini bile kaydetmiş yahu. Tabi EA koyuyor oyuna 50 tane araç Forza yüzlerce hangi biriyle tek tek uğraşacaksın değil mi. Konsol oyunlarda ses konusunda yüzümüz gülmüyor maalesef Gran Turismo Forza'dan da beter konumda...

Bahsettiğim ses ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMRT -- 19 Mart 2018; 16:12:46 >

• arkadaşlar bende forza 3 windowsda var ama kardeşim başka şehirde
    benim hesabımla nasıl oynayabilir arkadaşlar ikimiz aynı anda girmeyeceğiz tabiki
  • Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    bendeki oyun 20 mart 2018 de güncellenmiş ve bendeki crash sorunu artık yok...oyunu güncellemeyi deneyin...Forza Horizon 3 (2016) [ANA KONU]
  • Uzun zamandır gelmeyen 2 barn find forzathonla geldi. Barn findları 18/20 olanlar kaçırmasın bu sefer.
  • Nfs payback'de araç sesleri bence eski nfs'ler ile kıyalandığında baya bir geride duruyor.Sesler çok boğuk ve az çıkıyor. Devir hareketlenmesi çok hızlı tepki veriyor. Ses dediğin zaman böyle olacak.Onları da işte ancak modlarda görüyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 31 Mart 2018; 19:46:45 >
  • GT_55 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam, bu mod bende de var. Manyak bir şey gerçekten canım sıkıldığı zaman ara ara girip turlarım bu sesi duymak için. Modu yapan kişi direkt araç üzerinden çok profesyonel ekipmanlarla kaydetmiş. Her bir RPM bile tek tek işlenmiş. Büyük emek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TMRT

Aynen hocam, bu mod bende de var. Manyak bir şey gerçekten canım sıkıldığı zaman ara ara girip turlarım bu sesi duymak için. Modu yapan kişi direkt araç üzerinden çok profesyonel ekipmanlarla kaydetmiş. Her bir RPM bile tek tek işlenmiş. Büyük emek.

Keşke resmi orjinal oyunlarda da böyle sesler olsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

quote:

Orijinalden alıntı: TMRT

Keşke resmi orjinal oyunlarda da böyle sesler olsa.

Bunlar da Need For Speed serisindeki araç seslerinin nasıl kaydedildiğine dair videolar, belki ilginizi çeker. Adamlar çarpışma sesleri için gerçek arabaları vinç ile kaldırıp yere fırlatıyorlar. Bu işi daha iyi yapabilen bir firma yok maalesef şimdilik. BF serisinde silah sesleri olsun ortam sesleri olsun, NFS serisinde araç sesleri olsun EA oyunları ses ve grafik konusunda her zaman başı çekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMRT -- 31 Mart 2018; 20:28:17 >

• Oyundan atma sorunu nihayet cozulmus. Yeni oyun cikacak neredeyse ama sorun daha yeni cozuldu. Bu durum bana iyi niyetli gelmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk özenerek yaptığım modifiye. Oyunun modifiye mekaniğini yeni çözdüm

Forza Horizon 3 (2016) [ANA KONU] Forza Horizon 3 (2016) [ANA KONU]

• Oyunu bitirdim sorunlar çözüldü

• Oyunu alalı bayağı oldu da daha yeni yeni başladım oynamaya ama bir kaç sorum var.

1- Oyunda Free arabalar oluyor marketten alınan. Bunlar standart herkese veriliyor mu? Yoksa zamanla değişiyor mu? Yani verilen tüm free arabaları alalım mı? Yoksa zaten duruyor orada almasak da olur mu?
    2- Design'ler nasıl satılıyor? Pazarda Elite Design diye bir bölüm var buraya nasıl koyabiliriz tasarımlarımızı?
    3- Bir araba aldığım zaman değerler yeşil olduğu sürece yükseltiyorum ben upgrade yaparken. Bu yanlış mı?
    4- Sürdüğüm bir araba ile bir yarış noktasına gittiğimde bu arabayı kabul etmediğini görüyorum. Bunu yarış noktasına gitmeden öğrenmenin bir yolu yok mu?
    5- Haritanın içinde Festival alanına gitmeden araba değiştiremiyor muyuz?
    6- DLC arabalarını Auction'dan satın alabilir miyiz? DLC'ye sahip olmasak da.
    7- Oyun aşırı zor geldi bana. Sonra baktım default zorluğu %30'muş. Hızlı bir araba kullanıyorum ve %60 zorlukta çok zorlanıyorum. Rewind'de kapalı. Çok para gelsin diye uğraşıyorum ama ne kadar zor olursa olsun yarış parasının pek artısı yok gibi geldi bana. Sizler hangi zorlukta oynadınız oyunu ve yarışlar para konusunda ne kadar önemli.
    8- Lamborghini LP700'ü para verip satın almıştım. Sonra biraz ilerleyince oyun bana birkaç bedava araba sundu bir tanesi de buydu. Oyunun ileride vereceği bedava arabaları nereden bulabiliriz.

Cevaplayabilen olursa sevinirim teşekkürler şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 8 Nisan 2018; 7:1:46 >

• arkadaslar oyunda açık arttırmada adamlar aracı 20m ye satıyorlar ama ben satamıyorum ne yapmak gerek bılen varmı
  • Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    kullanıcı1232 kullanıcısına yanıt
    1- Free arabalar herkese verilen ve dlc arabalarını kapsıyor.Her zaman ücretsiz.
    2- Arabana tasarım yaptıktan sonra kayıt edip, paylaş yapabiliyorsun paylaşırsan senin tasarımını kullananlardan sana hediye olarak para geliyor.
    3-Hem evet hem hayır neyi arttırmak istiyorsun ona göre yükseltmelere bakarak yapman daha faydalı.Mesela farklı kullanıcıların aynı yaptıkları araçlarda kimi daha hızlı oluyor ancak yol tutuşu olmuyor gibi.
    4-Tam hatırlamıyorum.
    5-Değiştirebiliyorsun 10.000cr istiyor.Go to autoshow ile festivale kolayca gidebilirsin.Menü'de cars sekmesi içinde.
    6-Alamazsın.Dlc varsa zaten ücretsiz geliyor satmak pek mantıklı değil.
    7-Zorluk sana bağlı, goliath yarışı var sahilde onunla güzel para kasabilirsin.Horizon edition bir araba ile daha iyi kasarsın.
    8-Hatırlamıyorum.

@kullanıcı1232

Her aracın alt ve üst limiti var bunu istesen de geçemiyorsun.Eğer aynı araç var aynı fiyata koyamıyorum diyorsan he,yükseltmeleri vs.. farklıdır.

• EXios kullanıcısına yanıt
    hayır mesela rx7 var millet 20mye koyuyor ben max 100kya koyabiliyorum
  • EXios kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler peki bu HE arabaları nasıl sahip olabiliyoruz? Arabaları HE'ye çevirmenin bir yolu var mı yoksa nasıl oluyor?
  • Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.Çevirmenin yolu yok, forzaathon,wheel spin veya auction house ile elde edebilirsin.

• Hafta sonları PC de sayfanın etkinliği olmuyor mu olmuyorsa yapalım bu hafta sonu?
  • 
Sayfa: önceki 359360361362363
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.