Şimdi Ara

FORZA HORİZON 3 HAKKINDA !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam. Bir sorum olacak, ana konuya yazdım ama oyun biraz eskidiği için tahminimce kimse konuya girmiyor ve bu nedenle pek cevap verilmedi. Ben oyunun offline bölümüne başladım. İlk etapta hiç bir sorun yoktu level 10 a kadar falan, ama sonra bir anda caddede yarıştığımız ( head to head yapılan) araçlar ortadan kayboldu. Mesela midnight yarışına girmem için 4 tane head to head yarışı yapmam lazım ama caddede araç olmadığı için yapamıyorum ve bu bölümü tamamlayamıyorum. Oyun sanki bir ambargo koydu gibi hissettim acaba diğer yarışlara ağırlık verince bir süre sonra tekrar aktif mi olacak, yoksa oyun ile ilgli bir problem mi mevcut.

Konu ile ilgili yardımcı olun lütfen bu şekilde oyun çok keyifsiz çünkü.

• İkinci bir hesap açıp o hesaba da oyun al. Aynı server'a girin ve davet at. Böylece yarışa başlayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E502C764D

İkinci bir hesap açıp o hesaba da oyun al. Aynı server'a girin ve davet at. Böylece yarışa başlayabilirsin.
    Valla hiç bişey anlamadım. Sorun sende değil bende :). Hesabı nerden açıyoruz ve aynı server' a nasıl giriyoruz ,bilgilendirirsen çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mokko

Valla hiç bişey anlamadım. Sorun sende değil bende :). Hesabı nerden açıyoruz ve aynı server' a nasıl giriyoruz ,bilgilendirirsen çok sevinirim.

Alıntıları Göster
    Dalga geçtim hocam.
  • quote:

Dalga geçtim hocam.

Alıntıları Göster
    Oyun alanı başka bölümde orada oyna istersen dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mokko

Oyun alanı başka bölümde orada oyna istersen dostum.

Alıntıları Göster
    Özür dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Özür dilerim.

Alıntıları Göster
    Eyvallah. Önemli değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forza Horizon 5
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • -
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.