Bildirim
Forza Horizon 3 Türkçe Dil Desteği
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Eğer yazıyorsa türkçe vardır diye düşünüyorum ama eğer türkçe varsa neden domosunda yok soru işareti :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnsallah vardir valla demo da ben hic bakmadim dil seçeneklerine belki tam sürüm de vardir 27sinden önce öğrensek süper olur ama bence yaziyosa var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murio -- 16 Eylül 2016; 20:53:08 >
Moralinizi bozmak gibi olmasın ama bunu yaklaşık 2 hafta önce gördüm microsoftun çıkan bütün oyunlarında bunu görünce inanmadım. Şimdide recore sayfasına baktım link burda -->https://www.microsoft.com/tr-tr/store/p/recore/9nblggh1z6fq kimse recore türkçe demedi zaten türkçe olsa xbox tr facebook sayfası sürekli paylaşır buradada görürdük üzgünüm -
Nerede yazıyor oyunun dilleri olduğu ? Windows 10 cihazınıza yükleyin demiş, altta da dilleri yazmış. Oyundaki diller diye bir şey değil o
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 16 Eylül 2016; 22:02:14 > -
Ben bişey sorcam. Oyunu aldım ben ama sadece pc kullanıyorum. Xbox'a gerek yok değilmi indirmek için. Çünkü bi kaç yerde öyle okudum ya da yanlış anladım. Xbox'a indirip pc ile bağlantı kurup oynanıyor diye okudum. Umarım Öyle değildir. -
Sonuç ne ? Oyun türkçe oldu mu?
Orada yazan diller oyundaki desteklenen diller değil oyunun hangi ülkelerde satışa çıktığını gösteriyor, 100 kere dedik ama anlayan kim!
quote:
Orijinalden alıntı: Project Scorpio
Orada yazan diller oyundaki desteklenen diller değil oyunun hangi ülkelerde satışa çıktığını gösteriyor, 100 kere dedik ama anlayan kim!
Bu konuda önceki mesajlarda seni göremedim. Bin kere söyledik diyerek beni aşağılıyorsun ama yalan söyleyerek.
horizon 3 tekrar yükledim ve eski hesabıma tekrar nasıl erişebilirim -
oyun açılırken eski save'ini indirir...quote:
Orijinalden alıntı: Devil68**
horizon 3 tekrar yükledim ve eski hesabıma tekrar nasıl erişebilirim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X