Şimdi Ara

Forza Horizon 4 (2018) [ANA KONU] (66. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.825
Cevap
27
Favori
100.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbir şekilde online’a bağlanmıyorum bu oyunda.Ne yapmam gerekir ?

• Vastiel kullanıcısına yanıt
    Ben de beğendim ama dediğiniz gibi son 12 o kadar şans üzerine kurulu olmuş ki farklı bir çözüm şart.
  • açıkçası müthiş olmuş yeni mod... son 12 şans demişsiniz de zaten son 12ye kalmak da şans işi değil mi? geçen bir elde son 12ye gelene kadar hiç araba bulamadım... sırf milletten kaçıp saklanarak hayatta kaldım... şans olsa lvl2 bile olsa bir araba çıkar yani :)))

bu arada bir elde bir bug yaşadım... kimseye düello atamadım, kimse de bana düello atamadı... yanıma gelenlerle kornalaşıp dağıldık :D baya komikti...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GCGorusu

açıkçası müthiş olmuş yeni mod... son 12 şans demişsiniz de zaten son 12ye kalmak da şans işi değil mi? geçen bir elde son 12ye gelene kadar hiç araba bulamadım... sırf milletten kaçıp saklanarak hayatta kaldım... şans olsa lvl2 bile olsa bir araba çıkar yani :)))

bu arada bir elde bir bug yaşadım... kimseye düello atamadım, kimse de bana düello atamadı... yanıma gelenlerle kornalaşıp dağıldık :D baya komikti...
    Son 12 olana kadar taksiksellik var açıkçası. ben bir seviye araçlayken adamın aracı baya gelişmiş olabiliyor ama aşırı ağaçlık bir alanda risk alabiliyorum ve kazanma ihtimalini yaratabiliyorsun.bu aşırı keyif verici ama son 12 de öyle bir rota veriyor ki gamepadı bırak git o kadar imkansız. Yine de keyifli olmuş mod günde 1-2 oyun stres atmalık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• FORZA MOTOTRSPORTS RACING SERIES 4.SEZON GT YARIŞLARI ÇOK YAKINDA BAŞLAYACAKTIR.

Forza Motorsports 7'nin 4.sezonu yakında başlıyor. (Antrenman yarışı 03.01.2020, Sezon ilk yarışı 10.01.2020)
    Yarışlar simülasyon modunda oynanacaktır yani lastik aşınması benzin tüketimi ve gerçekçi hasarlar açık olacak. Penaltı sistemi hem sıralama hem de yarış içinde açık olacak. Sıralamalarda artık erken çıkmak gerekmeyecek 5.tur tamamlanacak .Ayrıca son güncelleme ile "Ghost Backmarkers" seçeneği yarışta tur bindirdiğiniz araçlar sizden turlarını alıncaya kadar "Ghost" olarak görünecektir böylelikle çekişme kendi turundaki kişiler ile olup gerideki araçların öndeki yarışmacıların turlarına etki etmesinin önüne geçilecektir. Yarışlarda Performans indexi yarışılacak olan aracın standardına göre olup aynı sınıftan sadece belirlenmiş tek araç ile oynanacaktır. Homologasyonun izin verdiği ölçüde araç update edilse de setuplar fabrika çıkışlı kalacaktır. Dolaysıyla default ayarlarlarla sürüş odaklı yarışlar yapılacaktır. Yeni sezonda aramızda olmayı düşünen arkadaşlar Özelden, İsim soy isim,Facebook Profil Linki,Mail adresi ve Cep numarasını ve deneyimi ile ilgili kısa bir bilgi ile özelden mesaj atsın lütfen. Detaylı kurallar ve organizasyon bilgileri aşağıdaki gibidir.

SIRALAMA:
    5 Turluk bir sıralama seansı açılacak. Yeni cüncelleme ile beraber Grid Ordering "Finish Position" seçilip Score Option, "Compare Best Lap Sores: YES" Şeklinde ayarlanacaktır.
    YARIŞ:
    Yarışlarda Penaltı sistemi aşağıdaki gibi olup yeni güncelleme ile gelen "Ghost Backmarkers" seçeneği ile yarışta tur bindirdiğiniz araçlar sizden turlarını alıncaya kadar "Ghost" olarak görünecektir böylelikle çekişme kendi turundaki kişiler ile olup gerideki araçların öndeki yarışmacıların turlarına etki etmesinin önüne geçilecektir.

KURALLAR:
    YARIŞ 20 TUR
    PIST: YAS MARINA GP
    FORZA RACE REGULATION: STANDARD RULES
    DAMAGE DIFFICULTY: SIMULATION (SADECE YARIŞTA / HASAR-LASTİK AŞINMASI VE BENZİN KULLANIMI AÇIK)
    GHOST BACKMARKERS:ON
    HOMOLOGATED ONLY
    ASSISTS: ON (CUSTOM RACE DE ASİSTLER AÇIK OLACAK İSTEYEN AŞAĞIDAKİ GİBİ KENDİ ASİSTLERİNİ GERÇEKÇİ ŞEKİLDE AYARLAYABİLİR)

[GERÇEKÇİ YARIŞ ASİSTLERİ YILDIZLA GÖSTERİLMİŞTİR. İSTEYEN DAHA ZORLU OLARAK BU ŞEKİLDE BAŞLAYABİLİR]
    ***NO FRICTION ASSIST
    ***MAXIMUM BRAKING ASSISTANCE ABS ON
    ***MAXIMUM STEERING ASSISTANCE ABS ON]

GENEL KURALLAR:
    ALLOW UPGRADES: YES
    ALLOW TUNNING: STOCK
    OWNERSHIP: RENTAL (KİRALANABİLİR)
    CAR DIVISION: EARLY SPORT TOURING
    CAR CLASS: ANY
    PERFORMANS INDEX >ANY
    PERFORMANS INDEX <835

ARAÇLAR:
    Forza GT -Sınıfından 2016 Aston Martin Racing DBR9 (R834) herkesin sabit kullanacağı tek bir araç.

YARIŞ PUANLARI
    Puanlama:
    30-27-24-21-18-16-14-12-10-8-6-4-3-2-1 DNF:0 (Kendi isteği ile çıkması durumunda DNF Verilecektir)

PISTLER:
    1.Yas Marina Circuit / 2.Watkins Glen / 3.Hockenheimring /4.Virginia International Raceway / 5.Autodromo Nazionale Monza / 6.SPA
    7.Road Atlanta / 8.Brands Hatch /9.Road America / 10.Barcelona GP

Forza Horizon 4 (2018) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkmdesign -- 28 Aralık 2019; 14:58:34 >

• Arkadaşlar bu megane RS için sezonluk eventları tamamladım turnuvaları tamamladım sadece çevrimiçi olan kısım kaldı ondada oyuncu bulmuyor. Şuan %49 da kaldı sezon ilerlemem %1 ile kaçırıyorum.
  • Bu forzathona nasıl katılıyoruz? Günlük görevleri yaptım (çöp kutularını kır, kanguru ol falan)10 ar puan verdi yalnız etkiliğe tıklayınca girmiyor. Düşük bütçeli etkinlik mi ne yazıyordu ve sahip değil diyordu ücretli mi bu yoksa?
  • Boyle bir oyunun konusu neden hiç aktif değil anlamış degilim

• Vastiel kullanıcısına yanıt
    Cunku bu oyunun takipcileri Discord ve Facebook uzerinden takip ediyor oyunu. Ben de ayni soruyu ligimizin oldugu Forza Motorsports 7 icin soruyorum :) Onun cevabi daha vahim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Bob Seger

Yilbasinda ultimate eklenti paketi 75 liraya iner diye dusunuyorum.Cunku gecen hafta black friday indirimlerinde bu fiyata dusmustu.

Yalnizca servet adasi bu fiyata degmez.

Alıntıları Göster
    Peki oyunu satın almadan gamepass ile ultimate paketi alabiliyoruz dimi? Sonuçta gamepassten çıkmayacak bir oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vastiel

Boyle bir oyunun konusu neden hiç aktif değil anlamış degilim
    Aynen öyle bende bunu cevap gelmeyince sordum kendi sorumun cevabınıda kendim hallettim. yeni sezon sanırım bugun geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.Oze

Peki oyunu satın almadan gamepass ile ultimate paketi alabiliyoruz dimi? Sonuçta gamepassten çıkmayacak bir oyun.

Alıntıları Göster
    Evet, ben öyle yaptım.
  • Arkadaşlar bazı araçları garajımdan çıkaramıyorum, bunun sebebi nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: followers

Arkadaşlar bazı araçları garajımdan çıkaramıyorum, bunun sebebi nedir?
    Barn find araçları silinmiyor.

• Yeni güncelleme ne zaman gelir ve neler gelecek söylenti var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuzi_35

Yeni güncelleme ne zaman gelir ve neler gelecek söylenti var mı ?
    Perşembe gelecek, yarın belli olur ne yenilikler geleceği

• arkadaşlar merhaba ben xbox one s de forza 4 ü yükledim ama yeşil turuncu görünüyor kare kare oluyor ekran nedeni nedir sizce tv 4k değil ondanmı yoksa hdmi kablosundanmı diğer oyunları rahatlıkla oynuyorum.
  • Arkadaşlar şu festival oynatma listesinde bulunan görevlerden Köprü evi, Hythe house ve Tepe manzarasında 3 yıldız aldım yalnız görev tamamlanmadı diyor. Ne yapmak lazım çözemedim?
    Forza Horizon 4 (2018) [ANA KONU] Forza Horizon 4 (2018) [ANA KONU]

Edit: Sezonluk hedef varmış yeni gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Oze -- 16 Ocak 2020; 10:2:44 >

• 5.oyunda artık yeni bir şey getirmeleri gerek. Yap işte Forza 5:Tokyo diye. Sürekli aynı terane hiç çekilmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.