Şimdi Ara

Forza Horizon 4 (2018) [ANA KONU] (67. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.825
Cevap
27
Favori
100.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sir Maximus is BACK

5.oyunda artık yeni bir şey getirmeleri gerek. Yap işte Forza 5:Tokyo diye. Sürekli aynı terane hiç çekilmiyor.
    Çok haklısın arkadaşlarla oynamaya başladım 2 aydır oynamıyordum zevk almaya başladım ama tek olunca inanın sarmıyor. Farklılık lazım araç çeşitliği harika ama amaç falan biraz hikayemsi biraz daha modifiye bişeyler lazım. Hikaye oldumu gerçi oyun biter ederde şimdide oyun bitmek bilmiyor.
  • kutulu oyun aldım oynayalım diye 38 gb güncelleme mi olur arkadaş bu nasıl iş yahu
  • arkdaşlar bu oyunda tek kişilik ve hikaye modu var mı?
  • Forza Horizon 5: Tokyo değil de, ben üçüncü bir Forza serisi bekliyorum mesela ücretsiz yaptıkları Forza Street gibi, benim yeni nesilde en merakla beklediğim oyunlardandır Forza serileri çünkü adamlar 7 yıllık konsolda mis gibi araba yarışları yaptılar. Yeni jenerasyonu iyi kullanırlarsa kim bilir neler görecek gözlerimiz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar makineyi yeni açıp oyuna girdikten sonra Bir Horizon Yaşamı oturumu aranıyor deyip bulamıyor sağolsun. Var mıdır bunun çözümü ya? Bazen yarım saat sonra bile bağlanmıyor bazende şrak hemen bağlanıyor. (Hem kablolu hemde wifi da aynı problem)

• Lexus lfa geliyor 🤫

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar oyunun demosunu indirip logitech g920 direksiyon setiyle oynamaya başladım oyun hoşuma gittiği için satın aldım fakat direksiyonla geri vitese takıp vurduğum yerden geri geri çıkamıyorum. R tuşu nerede? Komik ama sorum bu. 😊 herkese teşekkürler.

• Sırf şu oyun için xbox alasım var. Oyun konsol live sizce kaça patlar en az?

• lastwarriors kullanıcısına yanıt
    Xbox one x 1tb 2700tl

Logitech g920 direksiyon seti 2250 tl

Logitech shifter 450 tl

Spardox Ek vites aparatlı direksiyon standı 500 tl
    Live Gold 1 Yıllık Üyelik 180 tl
    Forza Horizon 4 Ultimate 400 tl ( gamepass ile 320tl)

• quote:

Orijinalden alıntı: Jhon Amora

Xbox one x 1tb 2700tl

Logitech g920 direksiyon seti 2250 tl

Logitech shifter 450 tl

Spardox Ek vites aparatlı direksiyon standı 500 tl
    Live Gold 1 Yıllık Üyelik 180 tl
    Forza Horizon 4 Ultimate 400 tl ( gamepass ile 320tl)
    Bazı alışveriş sitelerinde 1500-1600 e de xbox one var forza 4 bundle ile o makinede oynayamazmıyım? Direksiyon setim var ama epey pahalıya patlıyormuş ps5 çıkacak belki o zaman fiyatlar düşer biraz daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastwarriors -- 15 Şubat 2020; 8:30:51 >
    Xbox one da olabilir ama almışken one x almanı tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: JhonAmora1453

Merhabalar oyunun demosunu indirip logitech g920 direksiyon setiyle oynamaya başladım oyun hoşuma gittiği için satın aldım fakat direksiyonla geri vitese takıp vurduğum yerden geri geri çıkamıyorum. R tuşu nerede? Komik ama sorum bu. 😊 herkese teşekkürler.
    6.vitese topuzun uzerine bastırıp takarsan geri oluyor. Mandalli gibi düşün.

Star Wars Jedi oyunuyla bundle Xbox one X 2.500 şuan Vatanda.

One S lerde fena değil ama 1.500 lira verilmez bence bu saatten sonra. Forza Horizon 4 gamepasse dahil durumda illa oyunu almanıza gerek yok. Yani bi S yada X alsanız direk oyuna dalabilirsiniz. (FH5 çıkınca FH4 gamepasstan kaldırılabilir tabii) 2. el uygun fiyata X alın en temizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lastwarriors

Sırf şu oyun için xbox alasım var. Oyun konsol live sizce kaça patlar en az?
    Bu saatten sonra OneX almana gerek yok. One'a destek kesildiğinde emin ol OneX'e de destek kesilecek, yeni oyun çıkmayacak. OneX, One'ın grafik kartı yükseltilmiş hali daha fazlası değil. İçindeki HDD bile 5400rpm
    Ben OneS alalı daha 3 hafta oldu çok memnunum, kesinlikle tavsiye ederim.

Forza Horizon'a gelince; Horizon'da sürüşün gerçekçilikle uzaktan yakından alakası bile yok. Zaten oyun 30fps yani en iyi direksiyonu da alsan pek bir espirisi yok. Tüm simülasyon oyunlarında standart 60fps'dir. Forza Motorsport, GT Sport ve diğer simülasyon oyunları 60fps.

Fiyat konusunda da bence Xbox fiyatları şu an için gayet iyi. Dolar sürekli artıyor, yani ilerleyen zamanda fiyatı düşmeyecek. PS4 TR'de ilk satışa sunulduğunda fiyatı 1300 liraydı, şimdi 2300 lira. Amerika fiyatı 400 dolardan 250 dolara indi, bizde fiyatlar tavan çekti.

1600 tl Xbox - MS garantili
    100 tl şarjlı pil
    180 tl live gold - 1 yıllık
    5 tl game pass ultimate tek seferlik - 1 yıl
    Düz hesap 1900 tl diyebiliriz.

• what_tha kullanıcısına yanıt
    Manuel vites kullanmadan oynuyorum şu an normalde sol f1 vitese basıp geri çıkıyordum forza 7 den ama forza 4 te olmuyor

• Merhabalar daha önce biraz oynadığım için az da olsa ilerleme kaydetmiş oyun ben sıfırlayıp en başından oynamak istiyorum. Reset nasıl yapabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: ***Respect***

Bu saatten sonra OneX almana gerek yok. One'a destek kesildiğinde emin ol OneX'e de destek kesilecek, yeni oyun çıkmayacak. OneX, One'ın grafik kartı yükseltilmiş hali daha fazlası değil. İçindeki HDD bile 5400rpm
    Ben OneS alalı daha 3 hafta oldu çok memnunum, kesinlikle tavsiye ederim.

Forza Horizon'a gelince; Horizon'da sürüşün gerçekçilikle uzaktan yakından alakası bile yok. Zaten oyun 30fps yani en iyi direksiyonu da alsan pek bir espirisi yok. Tüm simülasyon oyunlarında standart 60fps'dir. Forza Motorsport, GT Sport ve diğer simülasyon oyunları 60fps.

Fiyat konusunda da bence Xbox fiyatları şu an için gayet iyi. Dolar sürekli artıyor, yani ilerleyen zamanda fiyatı düşmeyecek. PS4 TR'de ilk satışa sunulduğunda fiyatı 1300 liraydı, şimdi 2300 lira. Amerika fiyatı 400 dolardan 250 dolara indi, bizde fiyatlar tavan çekti.

1600 tl Xbox - MS garantili
    100 tl şarjlı pil
    180 tl live gold - 1 yıllık
    5 tl game pass ultimate tek seferlik - 1 yıl
    Düz hesap 1900 tl diyebiliriz.

Alıntıları Göster
    One x de 60 fps seçeneği var. One s in 30 fps de oynattığı kalitede one x 60 fps açıyor forza horizon 4 ü. Onun dışında one x de bulunan kalite modunda oynarsanız one s den fersah fersah üstün bir grafik kalitesi elde ediyorsunuz.

Sürüşle ilgili söylediklerinize de katılmıyorum. Bu yorumu ancak gerçek hayatta hiç araç sürmemiş birisi yapar. Forza horizon 4 ün sürüş mekanikleri bence gerçeğe oldukça yakın. Bir simülasyon derecesinde değil belki, ancak yüzde yüz bir arcade de değil. 10/6 simülasyon - 10/4 arcade diyeyim. Arcade'e kayan özellikleri için de yakıtın hiç bitmemesi, dağın tepesinden 300 metre atlayıp yola devam etmek, aracın sadece kozmetik hasar alması gibi gerçek hayatta olması mümkün olmayan ekstrem olaylar sayılabilir. Onun dışında sürüş esnasında araçların verdiği tepkiler oldukça gerçeğe yakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: PearBear

One x de 60 fps seçeneği var. One s in 30 fps de oynattığı kalitede one x 60 fps açıyor forza horizon 4 ü. Onun dışında one x de bulunan kalite modunda oynarsanız one s den fersah fersah üstün bir grafik kalitesi elde ediyorsunuz.

Sürüşle ilgili söylediklerinize de katılmıyorum. Bu yorumu ancak gerçek hayatta hiç araç sürmemiş birisi yapar. Forza horizon 4 ün sürüş mekanikleri bence gerçeğe oldukça yakın. Bir simülasyon derecesinde değil belki, ancak yüzde yüz bir arcade de değil. 10/6 simülasyon - 10/4 arcade diyeyim. Arcade'e kayan özellikleri için de yakıtın hiç bitmemesi, dağın tepesinden 300 metre atlayıp yola devam etmek, aracın sadece kozmetik hasar alması gibi gerçek hayatta olması mümkün olmayan ekstrem olaylar sayılabilir. Onun dışında sürüş esnasında araçların verdiği tepkiler oldukça gerçeğe yakın.

Alıntıları Göster
    "Forza horizon 4 ün sürüş mekanikleri bence gerçeğe oldukça yakın."

Yukarıda yaptığınız yorumu ancak gerçek hayatta hiç araç sürmemiş birisi yapar Duvara sürte sürte viraj dönüp yarış kazanabildiğiniz bir oyundan bahsediyoruz. Sizin o dediğiniz "10/6 simülasyon" ancak Driveclub için kullanılabilir, o da tartışılır.

Oyunun OneX'de 60 fps desteklediğini ilk kez sizden duyuyorum, alıntı yaptığım arkadaş kusura bakmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ***Respect***

"Forza horizon 4 ün sürüş mekanikleri bence gerçeğe oldukça yakın."

Yukarıda yaptığınız yorumu ancak gerçek hayatta hiç araç sürmemiş birisi yapar Duvara sürte sürte viraj dönüp yarış kazanabildiğiniz bir oyundan bahsediyoruz. Sizin o dediğiniz "10/6 simülasyon" ancak Driveclub için kullanılabilir, o da tartışılır.

Oyunun OneX'de 60 fps desteklediğini ilk kez sizden duyuyorum, alıntı yaptığım arkadaş kusura bakmasın.

Alıntıları Göster
    Online yarışta kaldırıldı wallride özelliği. Duvara çarpınca yavaşlatma cezası veriyor.

• ***Respect*** kullanıcısına yanıt
    One X de 60fps destekler, ayrıca oyuna tamamen arcade demek haksızlık olur o kadarda değil. Sürüş mekanikleri bence tam olması gereken dengede zaten başka türlü o haritayı oyuna yediremezsin.

Önceden One S kullanıyordum X e geçince önceden oyun falan oynamadığımı fark ettim. Resmen eziyet yaşıyormuşum.
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.