Şimdi Ara

Forza Horizon 4 (2018) [ANA KONU] (69. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.825
Cevap
27
Favori
100.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Takumi_Fujiwara

Arkadaşlar sizlere bir sorum olacak, Xbox'ı bir buçuk hafta önce aldım ve aldığımdan beri game pass üzerinden horizon 4 oynuyorum fakat oyunun sonlarına yaklaştım lakin hala bir dünya oynayasım var. Ultimate genişletme yığınını game pass oyunu için de satın alabiliyor muyum? Servet adası ve lego içeriği de oynayacak ekstra malzeme çıkaracak çünkü. Fiyatlarına bakınca bunları ayrı ayrı almak yerine paket olarak almak daha mantıklı geldi fakat kullanıp kullanamayacağımı bilmiyorum.
    Alabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aemred A kullanıcısına yanıt
    Hocam konu bu.

Oyundayken Kulübe katıl mı ne var orada adını yazarsanız aşağılarda çıkıyor. İstek atıp girebilirsiniz gerçi şuan bi aktiflik yok.
  • iARDAs İ kullanıcısına yanıt
    Tarihin en iyi yarış oyunudur bana göre 2012'den beri her horizon oyununa 1000+ saat gömmüş biri olarak söylüyorum bunu.
    Need For speed,gran turismo crew vs. Kıyas bile kabul etmiyorum.Zaten gran turismo nun free roam bir oyunu yok son çıkan sport da kötü bir oyun.

Oyuna her hafta update geliyor yeni iş görevleri geliyor yeni modlar ekleniyor inanılmaz fazla içerik var.
    Ben oyundaki nerdeyse herşeyi yaptım achievement kasıyorum artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClaymoreCountry

Tarihin en iyi yarış oyunudur bana göre 2012'den beri her horizon oyununa 1000+ saat gömmüş biri olarak söylüyorum bunu.
    Need For speed,gran turismo crew vs. Kıyas bile kabul etmiyorum.Zaten gran turismo nun free roam bir oyunu yok son çıkan sport da kötü bir oyun.

Oyuna her hafta update geliyor yeni iş görevleri geliyor yeni modlar ekleniyor inanılmaz fazla içerik var.
    Ben oyundaki nerdeyse herşeyi yaptım achievement kasıyorum artık.
    Hocam sizinle aynı fikirdeyim Horizon 2 den beri oynuyorum pc ve xbox platformunda geçekten hiçbir yarış ve free gezme oyunudan bu keyfi alamıyorum bu platformu tercih etme sebeplerimin başında geliyor Forza serisi

• Ben mi oynayamıyorum yoksa oyunda mı bir problem var anlamadım araba dönmüyor ya acaba ince ayarı falan mı var bu işin?
  • makusla06 kullanıcısına yanıt
    Yeni başladıysanız normaldir. Araçtan aracada baya fark ediyor. Ayrıca sürüş yardımlarını da kapatıp öyle oynamaya alışın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.Oze

Yeni başladıysanız normaldir. Araçtan aracada baya fark ediyor. Ayrıca sürüş yardımlarını da kapatıp öyle oynamaya alışın.
    İşte o çok zor oluyor :) Virajlar kabus oluyor ozaman gamepad ile :(
  • PearBear kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim, aldım keyifle oynuyorum. Servet Adası ciddi anlamda hoşuma gitti.

• makusla06 kullanıcısına yanıt
    Aynı aşamalardan bende geçtim, yardımlar açık halde bile kontrolde zorlanıyordum. Araçları öğrenince ve doğru tuninglerle takır takır oynuyorsunuz. Şimdi gamepadde vitesli kullanmaya alıştıracağım kendimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Oze -- 18 Mart 2020; 15:35:12 >
  • Forza Horizon 4 için bir sotum olacak Ana hesaptan satın aldığım DLC paketini, diğer gamepass hesabımdan oynayabilir miyim ? PC için soruyorum.
  • divx4mc D kullanıcısına yanıt
    hesap xboxta açık olduğu surece diğer hesaptan oynayabilirsin
  • K.Oze K kullanıcısına yanıt
    Maşallah ne diyeyim :)
  • Selamunaleuküm şu anki honda nsx r ile sezon etkinliğindeki YOL SPRİNTİ ETKİNLİĞİ ne arkadaşlar lütfen bilen yardımcı olsun bir türlü bulup geçemiyorum önceki sezonda da karşıma çıkmıştı yapamadım Teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beyler standart olarak gamepass ile oynuyordum ultimate e gecis yaptim eklenti aldim eleyici oturumu bulmamaya basladi acaba genel bjr sorunmu birde bu oturumu nasil iptal edebiliyoruz ariyor iken vazgecersek ana menuye döndürmuyor cunku

• Jhon Amora J kullanıcısına yanıt
    Haritadayken R1 tuşuna basarak etkinliklerin gözükmesini sağladığınız ekrana gelin orada sadece Yol Sprinti etkinliklerini gösterin. O etkinliklerden 3 tanesini Nsx-r ile kazanın. (Drivatar zorluğu farketmez)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Oze -- 20 Mart 2020; 9:20:39 >
    İlginiz için teşekkürler ilk fırsatta bakacağım

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: makusla06

Ben mi oynayamıyorum yoksa oyunda mı bir problem var anlamadım araba dönmüyor ya acaba ince ayarı falan mı var bu işin?
    Şua ana kadar yapılmış en iyi direksiyona sahip seridir Forza Horizon serisi 1 deki direksiyon ve dönüşler çok çok daha

iyiydi 4 te biraz daha zorlaştırmışlar tabi öyle bile müthiş... İlk zamanlar sürüş destek açık olsun daha sonra

alışıyorsun zaten ))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vector x-31 -- 21 Mart 2020; 13:39:4 >
  • Edit. Yanlış yer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Oze -- 21 Mart 2020; 20:1:22 >
    Merhabalar dediğinizi denedim fakat yol SPRİNTİ yarışı olarak yok yol yarışı serisi var yardımcı olur musun? Teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.