Şimdi Ara

Forza Horizon 4 (2018) [ANA KONU] (70. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.825
Cevap
27
Favori
100.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2 tür yol yarışı var Sprint ve Parkur (3 tur). Yol yarışından herhangi bir Sprint yarışına katılacaksınız.
  • K.Oze K kullanıcısına yanıt
    Tamam teşekkürler hallettim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Forza Horizon 4 (2018) [ANA KONU]
  • Beyler sizce oyun hala alınır mı? Klavye ile oynamak istiyorum oyunu, direksiyonu vs sattım gamepad ile oynamıyorum. youtube da isuckatdriving diye bi eleman baya iyi işler çıkarıyor klavye ile. (not: FH3'ü direksiyon ile bitirdim ama çok zaman geçmeden FH4 çıktı ona biraz bozulduğumdan henüz almadım oyunu FH5 te çıkarsa şimdi hiç iyi olmaz )
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaand12@

Beyler sizce oyun hala alınır mı? Klavye ile oynamak istiyorum oyunu, direksiyonu vs sattım gamepad ile oynamıyorum. youtube da isuckatdriving diye bi eleman baya iyi işler çıkarıyor klavye ile. (not: FH3'ü direksiyon ile bitirdim ama çok zaman geçmeden FH4 çıktı ona biraz bozulduğumdan henüz almadım oyunu FH5 te çıkarsa şimdi hiç iyi olmaz )
    Klavye ile oynayacaksan hiç alma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaand12@ kullanıcısına yanıt
    Series X ile FH5 gelecekmiş öyle diyorlar. Zaten 2 senede 1 çıktığından aynı döneme denk geldi.
    Yeni oyun gelene kadar kesinlikle alınır. Klavye performansını bilemeyeceğim ama o herifi bende izliyorum arada, baya başarılı kendimizle kıyaslamamak gerek.
    Forza Horizon 4 (2018) [ANA KONU]

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyunda en yuksek hiza cikan arac hangisi arkadaslar, bilgisi olan var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: wNchstR

Oyunda en yuksek hiza cikan arac hangisi arkadaslar, bilgisi olan var mi?
    Koenigsegg Agera RS olması lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wNchstR W kullanıcısına yanıt
    Ferrari 599XX Evolution 520kmh.
  • K.Oze K kullanıcısına yanıt
    Nasıl açacağım bu aracı hocam?
  • wNchstR W kullanıcısına yanıt
    Müzayede de denk getireceksiniz 8M krediye satılır. Bazen daha ucuza ama hemen kapılır. 10 dk deneyin mutlaka 1 tane düşer.

• Teşekkür ederim

• Merhaba arkadaşlar kış mevsiminde haftalık mücadele bölümünde retro ralli araç ile bir etkinlik var. Bölüm 2 olan belki de tepeden atlarız etkinliğini yapamadım tarif edebilecek olan var mı? Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Jhon Amora

Merhaba arkadaşlar kış mevsiminde haftalık mücadele bölümünde retro ralli araç ile bir etkinlik var. Bölüm 2 olan belki de tepeden atlarız etkinliğini yapamadım tarif edebilecek olan var mı? Teşekkürler
    3 havadan geçiş miydi o? Bol bol hoplayıp zıpladığın bir yarış bulup kolayca yaparsın. Amaç havadayken bir ve ya birkaç araba geçmek.
  • Kankkunen kullanıcısına yanıt
    Peki hangi yarışı yapmalıyım genelde arazi yarışlarında atlama oluyor orda da retro ralli aracını seçmeme izin vermiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Jhon Amora

Peki hangi yarışı yapmalıyım genelde arazi yarışlarında atlama oluyor orda da retro ralli aracını seçmeme izin vermiyor
    Kendi yarışını kendin oluştur (blueprint), istediğin sınıf araç kullanabilirsin :)
  • Kankkunen kullanıcısına yanıt
    Onunla uğraşmak istemedim hazır yarış varsa onu yaparım diye düşündüm ama dediğin gibi yapalım en iyisi :) teşekkürler

• Bütün haritayı hakladım gibi artık yeni bölüm açmıyor başka ne yapabiliriz oyunda ?
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.