Şimdi Ara

Forza Horizon 4 (2018) [ANA KONU] (68. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.825
Cevap
27
Favori
100.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamlar, bir süreliğine Almanya'da kalacağım için yanıma xbox one s'imi de aldım. yalnız burada horizon 4 oynamak istediğimde "oturuma katılamıyor" diye hata alıyorum. hem microsoft account'umda hem de xbox'ta lokasyonu Almanya yapmama rağmen sorun devam ediyor. çözümü hakkında bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dikmenibo

selamlar, bir süreliğine Almanya'da kalacağım için yanıma xbox one s'imi de aldım. yalnız burada horizon 4 oynamak istediğimde "oturuma katılamıyor" diye hata alıyorum. hem microsoft account'umda hem de xbox'ta lokasyonu Almanya yapmama rağmen sorun devam ediyor. çözümü hakkında bilginiz var mı?
    xbox sisteminde NAT'ınız açık durumda mı diye bir bakın... değilse açık yapma klavuzlarına bir bakın... genelde otel tipi yerlerde sıkıntılı olabiliyor bağlantı...
  • Beyler düne kadar oyunu sorunsuz oynuyordum, bugün mevsim değişip sonbahara geçtikten sonra oyunun sesi gitti. Xbox one x de oynuyorum, oyunu kapatıp açtım, cihazı yeniden başlattım ses yok oyunda. Başına gelen var mı, ne yapabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GCGorusu kullanıcısına yanıt
    teşekkürler, bu şekilde bir arama yapınca farklı bir yöntem çıktı, akşam deneme yapacağım.
  • mkmdesign kullanıcısına yanıt
    Dostum Forza Horizon 4 tede varmı böyle etkinlikler eğer varsa beni liste başı yazabilirsin )) Vectorx737
  • vector x-31 kullanıcısına yanıt
    Eklerim ama bizim grupta Her cuma 22.30 da Forza Motorsports 7 de lig yarislarimiz var. 2 arkadas pc den katiliyor hatta horizon 4 te ortak giren pek yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Eyw Cihazı sırf Forza Horizon serisini oynamak için aldım dünya tarihindeki tartışmasız en iyi araba yarışını yapmış herifler ben böyle keyifli bir araba yarışı hayatımda görmedim )) Yalnız Forza Motorsports 7 daha çok sim sanırım onu henüz almadım ama ilerde alabilirim
  • vector x-31 kullanıcısına yanıt
    ok FM7 yi aldinda gruba gelip yarisabilirsin Horizon 4 icin de cok sık girmiyorum ama rastladirsak neden olmasın..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Peki Teşekkürettim
  • Oyunu ilk yükleyip oynadıgımda seçtiğim audi araç vardı. Sonra bugatti aldım uzun süredir onu sürüyorum. Bazı günler oyunu açtığımda o audi araç ile karşılaşıyorum. Özellikle girip o aracı seçip oynamıyorum ama oyunu açtığımda o araç seçili olarak geliyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim.

• Selam, bir süredir oynuyorum online da da oynamaya başladım fakat takım olayını tam çözemedim var mıdır bir takımımız?

• Takım oluşturmak isteyen eklesin Vectorx737
  • OneXAI

Arkadaşlar nickim bu. Beni ekleyin istediginiz zaman yazın. Telefonda xbox uygulaması yüklü. Mesaj direkt geliyor bana oyunlara gireriz.

• XBOX ONE X - Mitsubishi Eclipse (Kendi Çekimim)
    Evo'dan sonra en sevdiğim kasa.

Forza Horizon 4 (2018) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ClaymoreCountry -- 9 Mart 2020; 15:12:29 >
  • Forza Horizon 4 (2018) [ANA KONU]

• Açık ve net söyliyim. Sırf bu oyun Xbox One X aldırır.

Geçen sene Xbox One S almıştım ve FH4ü sevmiştim fakat 4K TV ye geçicne X alırım diye sattım. Ancak geçen ay alabildim X, ve gerçekten bu oyun bir harika. 4K ve HDR ile de süper. FH5i sabırsızlıkla bekliyorum. Müthiş oyun.
  • iARDAs İ kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. İşin kötüsü makineyi açtığım gibi bunu açıyorum başka hiç bir oyun oynatmıyor. Gittik bide şimdi Ultimate aldık. 1dk bile sıkılmıyor insan lanet olsun.
  • Arkadaşlar Pc tarafındaki konuda @Spenix tarafından Kulüp kuruldu, görmeyen olduysa eklesin toplaşalım.

Forza Horizon 4 (2018) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Oze -- 16 Mart 2020; 13:18:10 >
  • K.Oze K kullanıcısına yanıt
    üstad pc tarafındaki konuyu bulamadım, kulübe nasıl üye olunuyor bilgi verebilir misin ?
  • Arkadaşlar sizlere bir sorum olacak, Xbox'ı bir buçuk hafta önce aldım ve aldığımdan beri game pass üzerinden horizon 4 oynuyorum fakat oyunun sonlarına yaklaştım lakin hala bir dünya oynayasım var. Ultimate genişletme yığınını game pass oyunu için de satın alabiliyor muyum? Servet adası ve lego içeriği de oynayacak ekstra malzeme çıkaracak çünkü. Fiyatlarına bakınca bunları ayrı ayrı almak yerine paket olarak almak daha mantıklı geldi fakat kullanıp kullanamayacağımı bilmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.