Şimdi Ara

Forza horizon 4 drift yapamıyorum yardım lazım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar logitech g29um var drift ayarlarını vs herşeyi yapıyorum videolardaki gibi ama videolarda adamlar bi direksiyon kırıp şehri drift atarak yanlıyor çok rahatça nerde hata yapıyorum bilmiyorum ben atmaya kalkınca araba 360 derece kendini savuruyo saçma saçma şeyler oluyor konsolu kıracam sinirden bilen yokmu bu drift olayını nasıl çözerim aramadığım yer kalmadı :(

• ya bilen varsa bende yapamıyorum.ama benimki klavye.3 yıldızlı baya levelim var ama yeni başlayan biri bile driftte benim iki kat fazla puan fazla yapıyor.drift yapamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamermn

ya bilen varsa bende yapamıyorum.ama benimki klavye.3 yıldızlı baya levelim var ama yeni başlayan biri bile driftte benim iki kat fazla puan fazla yapıyor.drift yapamıyorum
    valla bende araştırıyorum bayağı türk oynayanlarda doğru düzgün bilgi anlatım bulamadım hep yabancılarda var oda ingilizce yok :/ ayarları yapsamda video izleyip olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: legolas3858

valla bende araştırıyorum bayağı türk oynayanlarda doğru düzgün bilgi anlatım bulamadım hep yabancılarda var oda ingilizce yok :/ ayarları yapsamda video izleyip olmuyor

Alıntıları Göster
    Hocam hayla cozemedim ama arabadan arabaya değişiyor.bazi araclarla fena yapmıyorum.sezonluk etkinliği bile iyi yapan bir drift aracıyla geçtim.diger araçlarla yarısını bile yapamiyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamermn

Hocam hayla cozemedim ama arabadan arabaya değişiyor.bazi araclarla fena yapmıyorum.sezonluk etkinliği bile iyi yapan bir drift aracıyla geçtim.diger araçlarla yarısını bile yapamiyordum

Alıntıları Göster
    bende çözemedim olayı canım sıkıldı girip oynamıyorum pek ets2 oynuyorum daha zevkli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forza Horizon 5 [PC ANA KONU ]
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.