|
Forza Horizon 5 duyuruldu: İşte çıkış tarihi ve oynanış görüntüleri (2. sayfa)
-
-
Hayır ps4 içinde çıkacak
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O şekilde olacağını zannetmiyorum FH4'den geriye götürmek gibi bir hata yapmazlar oyunu.
-
Ve ben hala yaz indirimlerini bekliyorum FH4 için. Ama zaten MX150'li dizüstünde 720p low'da ancak 60 fps alabiliyorum. O halde benim için FH4'e devam...
Gelecek senelerde FH5 düşüneceğim.
-
T500rs GT edition direksiyon setim var PC oyunlarında henüz denemedim. Uzun zaman önce denemiştim asetto Corsa ilk çıktığında. Project cars 1-2-3 denedim yine hissiyat vermedi. Henüz iRacing denemedim. ☺️
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
direksiyon 900 derece dönecek mi acaba, yoksa FH4 de ki gibi 90 mı dönecek
-
İnşallah oyun köy yolu gibi tozun toprağın içinde geçmez de şöyle amg project one gibi araçlarla basacak yol olur
-
Kırsal yollar güzel olmuş ama otoban da şart. Neyse ki Game Pass ile ekstra bir ücret ödemeden rahat rahat oynayacağız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Meksika güzel oldu
8 trilyonluk mercedesin tarla yolunda işi ne?
Evet ama ps4 gelecek diye bir ümit var içimde
Çıktığı gün game pass e gelicektir 30 tl ye mis gibi oynarım
-
Microsoft store dan almaya devam premium sürümü 669 lira yatırmaya değer benim için steame hayır
-
İnşallah arabaların seslerini düzeltmişlerdir
Gamepass büyük nimet keşke 1.5 yıl değilde 3 yıl falan alsaymışım. Stalker için beklemedeyiz :)
Bu oyunu çıktığında game pass ile oynayıp daha sonra steam üzerinden satın alsam aynı profile girebilir miyim ??
-
-
grafikler filan güzel de niye meksika? mesela abd olamaz mıydı? orada bir sürü çöl toprak yağmur çamur var.
las vegasta takılıp oradan çöle inmek isterdim ben şahsen.
meksika ve hypercarlar ne alaka?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Savitar77
Bu oyunu çıktığında game pass ile oynayıp daha sonra steam üzerinden satın alsam aynı profile girebilir miyim ??Hayır ben fh4 ü ilk çıktığında oynamaya başlamıştım steamden alıp devam edicektim senkronize olmuyormuş store ile steam verileri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X