Şimdi Ara

Forza Horizon 5 duyuruldu: İşte çıkış tarihi ve oynanış görüntüleri (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
3
Favori
10.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

araba oyunundan beklentiniz nedir ki? aksiyon istiyorsanız crew 2 oynayabilirsiniz uçak var tekne var ama ona ben yarım saat tahammül edebildim. fh4 standart araba oyunu işte. ister yarış yap, ister sakin sakin şehirde gez. ister drift yap, atla, zıpla. istersen arkadaşınla, istersen tanımadığın insanlarla gez. süper gerçekçi araç fizikleri beklenecek bir oyun değil. arcade oyun bu. herkesin oynayıp, becerebileceği bir oyun olması gerek. bunlar dışında da yapılabilecek çok da fazla şey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Psyduck17

araba oyunundan beklentiniz nedir ki? aksiyon istiyorsanız crew 2 oynayabilirsiniz uçak var tekne var ama ona ben yarım saat tahammül edebildim. fh4 standart araba oyunu işte. ister yarış yap, ister sakin sakin şehirde gez. ister drift yap, atla, zıpla. istersen arkadaşınla, istersen tanımadığın insanlarla gez. süper gerçekçi araç fizikleri beklenecek bir oyun değil. arcade oyun bu. herkesin oynayıp, becerebileceği bir oyun olması gerek. bunlar dışında da yapılabilecek çok da fazla şey yok.

Hiç açıp forza horizon 4 oynamamış o mesajı yazan arkadaş arabalar kayıyor diyor o yüzden böyle uzun cevap verilmeye değmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: soqo

Oyun gamepass ultimate'e standart edition olarak gelecek ve gamepass ultimate aylık 45tl.

Premium edition gamepass dahilinde değil ve eğer ben ultimate edition isterim diyorsanız 699tl.

Ultimate edition çıkacak iki genişleme paketi dahil, vip üyelik, car pack vs her şey içinde.

Bu sebeple gamepass ultimate oyunun premium versiyonunu vermeden almam.

Evet oyun çok güzel ama indirim beklemek ve premium edition almak daha mantıklı.

Game Pass DLC'leri dahil etmiyor. Sadece Gears 5'i komple vermişlerdi o kadar.

• Forza motorsport (8) bekliyordum açıkçası. Forza horizon 5 de tanıtılması da güzel grafik konusunda fh4 daha başarılı görünüyor ama Meksika konusu bakalım nasıl olacak çok fazla çöl var. İşin önemli kısmı fiyatlandırması ms storede fiyatlar açıklanmış bakalım steamda standart versiyonunun fiyatı ne olacak fh4 92 tl umarım fh5 standart versiyonu 150 tl yi geçmez. DLC full sürümü 400 liradan aşağı olmaz diye tahmin ediyorum.

• Tamam da sayın editör, görselde niye FH4 var?

• microsoftun da bi oyunu var onu satıp satıp duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: wardstone

Bir tek bana mı çok ruhsuz geliyor bu oyun? Forza Horizon 4 'e çok ısınmaya çalıştım ama heyecan verici bir kısmını göremedim. Sanki "fizik" yokmuş oyunda gibi. Driftler ruhsuz tahmin edilebilir, arabalar yolda gidiyor değil sanki kayıyor. Yüksek hızda gidiyorsun ama kağnı gibi hissettiriyor. Bu oyunda üzerine koymuşlardır diye düşündüm ama öyle gözükmedi.

Oyunun ruhsuz olması bir hikaye anlatımı olmamasından. 4. oyunda grafikler ve araba bolluğu çok iyiydi ama ilk 2 saatlik oyun tanıtımından sonra geri kalan 50 saat bomboştu. Youtuberlar inceleme yetiştiricem diye bu ilk 2 saati oynayıp hiper süper mükemmel diye boş incelemelerle milleti gazladılar. Millette grafikle araba bolluğunu görünce bi halt oynadığını sandı. Oysa oyunda grafikle araba fazlalığı dışında pek bir ilgi çekici olay yok. 4te dediğin gibi arabalar gereksiz kayıyordu. 5in fragmanında virajlardaki fazla kaymayı düzeltmişler gibi gördüm ama araç fizikleri fazla takoz görünüyor. Özellikle o jipin dönüşlerine dikkat edin. Ubisoftun çöp oyunlarındaki araç dönüşleri gibi. Bir olmamışlık seziliyor. Tabi oyun daha geliştirme aşamasında olduğu için finalde düzeltebilirler. Önceki oyunlarda demo çıkıyordu ama bunda demodan hiç bahsetmediler. Belki çıkıştan 1 ay önce falan demo çıkar. Grafikler yine çok güzel görünüyor ama umarım 4. oyundaki gibi grafikle araç bolluğunu dayayıp gerisini koyverme olayını devam ettirmezler. Birde menü iğrençti. Onuda baştan düzelteleri gerek.

• lambo ile köy yolunda geziyoruz, ne kadar heyecanlandım anlatamam.

• quote:

Orijinalden alıntı: ReiseReise

Hayır ben fh4 ü ilk çıktığında oynamaya başlamıştım steamden alıp devam edicektim senkronize olmuyormuş store ile steam verileri

Alıntıları Göster

Teşekkürler cevap için üzücü

• Çöp

• 1:22 de kenardaki taş duvar ortaya çıkıyor bunu görmemiş mi fragmanı yapan kamil.

• Grafikler on numara gerçek gibi ama sürüşte gerçekçilik yok. Animasyon film gibi araçların hareketleri.

• Adamlar bildiğin dağı, nehri, ağaçları olabildiğince en gerçekçi şekilde tasarlamışlar gelmiş halen partikül efekti yok diyor. Ya bunu diyen arkadaş en son ne zaman öyle bir yere gittin çünkü ihtiyacın var gibi duruyor git bir gez

• Umarım sürüş dinamikleri geliştirilmiştir.

• Need for speed için bir şans dogdu, Heat bomba gibi geliyor derken Forza 4 patlak vererek tüm yarışsever camiayı etkisi altına almıştı. Need for speed yeni oyunu ile ilgi çekici trailer yayınlarsa Forza kitlesini de çekebilir üstüne.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodya

Need for speed için bir şans dogdu, Heat bomba gibi geliyor derken Forza 4 patlak vererek tüm yarışsever camiayı etkisi altına almıştı. Need for speed yeni oyunu ile ilgi çekici trailer yayınlarsa Forza kitlesini de çekebilir üstüne.

Yoo beni etkisi altına alamadı. Tam tersi heat bazı mallıkları olsada fena değildi. Fh 5te 4teki aptallıkları yapmadan düzgün birşey çıkarsalar bari.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.