< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Forza Horizon 5 duyuruldu: İşte çıkış tarihi ve oynanış görüntüleri (6. sayfa)
-
-
peugeot grubunda yeni araçlar görürüz inşallah
-
Bu seri Bi benimmi hoşuma gitmedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
FH 4'te bmw 320 yok mu yav. Bulamadım çarklardan da çıkmıyor. Fh 5'te yaparlar umarım.
-
ps5 1080p 60fps anca çalıştırabilir gibi gözüküyor grafikler
4k içinse 30fpsden yukarı verebilcek gibi durmuyor ps5
Bu tarz hızlı akıcı refleks isteyen oyundada 4k 30fps oynamak baya can sıkıcı olcak.Zira 30 fpsde Fpsden ziyade Frame Time(Delay) gecikme çok arttıgı için reflekslere ani tepkilere darbe vuruyor 60fpsde frame time(delay) baya düşüyor hissedilmeyecek kıvama geliyor. 144 hz 144 fpsde zaten frame time 1ms 1delaya kadar dusuyor yok gibi bişi. Ama konsolu alan adam zaten Geniş ekran tvde 4k oynamak için alıyor. Umarım oyunu iyi optimize etmeyi başarırlarsa 4kda 60fpsyi yakalarlar. Yoksa ps5 donanımıda maalesef 4k 60fps oynatıcak kadar güçlü deil aslında güçlüde eski nesil oyunlara göre güçlü yeni nesil oyunlarda 4k 60fps imkansıza yakın yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 15 Haziran 2021; 14:48:13 > -
İnşalah Lomborgıhını Terzo Millano gelir
-
Oyun xbox ile pc geliyor ve xbox series x 4k 30 fps geliyormuş. Böyle bir oyunun 4k 60 fps olmaması üzücü. İleride yama ile getirebilirler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F79B393CF -- 15 Haziran 2021; 17:04:34 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-F79B393CF
Oyun xbox ile pc geliyor ve xbox series x 4k 30 fps geliyormuş. Böyle bir oyunun 4k 60 fps olmaması üzücü. İleride yama ile getirebilirleroyunun geliştiricisi performans modunda 4k 60fps olacağını açıkladı.
-
hey yavrum hey. Daha 4 ünü oynayamadan 5i çıktı. Direksiyon seti alacam da ateş pahası olmuş her şey.
-
quote:
Orijinalden alıntı: sakkadanakoyunun geliştiricisi performans modunda 4k 60fps olacağını açıkladı.
Alıntıları Gösterolması gereken o zaten e3 videosunda 4k 60 fps gösterdiler. Xbox en güçlü konsol olarak geldi sanırsam açması gerekir.
-
140 küsür gün kala şimdiden haber yapılması garip bişey . hemde sadece reklam videosunu gösterip oyun içi görüntüler geldi diyerek . acaba şu aralar çıkış tarihten önce kırılabilirmi . çünkü ön yükleme açıldı sanırım .
-
Gameplay videoları gelsin bi. Beni tatmin etmedi grafikler.
-
Bomboş oyun
-
Şimdi de direksiyon setlerinin fiyatları uçar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
forza da bir arabaya ulaşmak çok kolay o yüzden oyundan 20 saatte sıkılıyorsunuz. oyuna başladığım ilk 2 saatte mercedes clk gtr aldım oyundaki en pahalı ve sınıf ve nadirlik açısından en sağlam arabalardan biri mesela bu arabaya ulaşmam ve çabalamam 50 saati bulsa keyif alırdım ve bunun gibi başka bir araba için bir bu kadar daha uğraşırdım ama oyuna başladığınız gibi her şeyi elde edince oyunda yapacak bir şey kalmıyor maalesef. umarım yeni oyunda daha farklı bir sistem olur :D
-
iyice pes fifa ettiler. İyi değil.
-
quote:
Orijinalden alıntı: zotacing
Bu mesaj silindi.yapıldı zaten Fransada
-
Yine hasar fiziği koymamışlar çarpınca araçta hiç bir değişiklik olmuyor kutu gibi, çöl dışında 4 den farkı ne o zaman
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambocuk -- 16 Haziran 2021; 10:15:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X