Şimdi Ara

Forza Horizon 5 duyuruldu: İşte çıkış tarihi ve oynanış görüntüleri (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
3
Favori
10.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rambocuk

Yine hasar fiziği koymamışlar çarpınca araçta hiç bir değişiklik olmuyor kutu gibi, çöl dışında 4 den farkı ne o zaman

BeamNG Drive bu konuda çok iyi.

Modifiye olsun, hasar fizikleri olsun ciddi ciddi yetişkinlerin ilgisini çeken bir oyun. Benimde keyif aldığım nadir güncel oyunlardan.

Her 2 yılda bir Crysis 1-2-Warhead, Ghost Recon Advanced Warfighter 1-2, Spec Ops The Line vs. kurar tekrar bitiririm.

BeamNG'ye geri dönersek modifiye kısmı da acayip eğlenceli. Arabanın devir kesicisini 6300'den 8000 devire getiriyorum, Heavy Duty motor segmanı atıyorum, Stage 3 süperşarj, 150 kW Nitro Oksit enjeksiyonu ile 150 beygir arabayı 600-650 beygire çıkarıyorum.

Araba 350'lere kadar çıkıyor ama ilk olarak su sıcaklığı 130 derece, yağ sıcaklığı 150 dereceyi geçiyor sonra motor kilitliyor. Motor hararet yaparsa ve yine de kurtarabilirsem bu sefer yağ yakmaya, mavi duman atmaya başlıyor.

Stock motora turbo atıp gazı kökleyince anında krank kırıp motor kilitliyor.

İbishu Pessima, Gavril Roamaer/D series, İbishu Covet vs. favori arabalarım.

Bir oyundan zevk almanız için lisanslara da gerek yok, önemli olan oyunu hazırlayanlarla aynı kafa yapısına sahip olmak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-74C919D2B

peugeot grubunda yeni araçlar görürüz inşallah

Golf 8 kesin olur.

1.0 TSi olursa oyunu alırım. 

• Gran Turismo>>

• Forza Horizon 4 bu saatten sonra alınır mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-82AD9505E

Forza Horizon 4 bu saatten sonra alınır mı?

oynamadıysanız alınır

• Peki bunu çalıştıracak ekran kartını nasıl alacağız?

• Bu oyun zaten daha çok arcade. Simulasyon arayanlar Forza Motorsport u bekleyecekler.

• Eğer oyunun kendisinde de bu tanıtım videosunda ki gibi çevresel doğa gerçekçiliği varsa, söylenecek bir laf yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-05BCBF09E

FH 4'te bmw 320 yok mu yav. Bulamadım çarklardan da çıkmıyor. Fh 5'te yaparlar umarım.

1.6 170 beygir arabanın nesini koysun adamlar  

• Six Feet Under. kullanıcısına yanıt

3 Tekerlekli araba bile koymuşlar. 1930 model tenekeleri koymuşlar bunu da koymuşlardır herhalde. Clio bile var. 3.20'ler 2.000 motor yeni modellerini bilemem. 2007 modeli 2000 motordu.

• kayamtky K kullanıcısına yanıt

video zaten oyun içinden alınma. Aynısı olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: hitokiri_johndoesai

Peki bunu çalıştıracak ekran kartını nasıl alacağız?

paramı miningcilermi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ReiseReise

Nfs yeni oyun değil mezardan çıksa forza kadar etki yapamaz hele o sürüş dinamikleriyle

Nfsnin dengi olsa olsa Asphalt olur. Oynanışı çok kötü.

Şu oyunda umarım iyi araçları almayı biraz zorlaştırırlar. Çok kolay olunca zevki kalmıyor cidden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hayatımda ilk defa xbox ımı bu jenerasyonla aldım gittim hemen 4 ü aldım onu bitirdim horizon 1 ve 2 yi aradım buldum kutulu aldım. Her türlü alınır yani

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Illusive Man kullanıcısına yanıt

Araba yarışlarıyla çok alakam yok ama geçen haftalarda bayağı övdüler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.