Birinci oyun ABD'de geçmişti zaten. İkincisi Avrupa, Üçüncü Avustralya, son oyun İngiltere'de geçiyor. Güney Amerika'ya el atmamışlardı, çöl yarışları güzel olur diye düşünmüşlerdir. Yine güzel uzun otobanlar yaparlar merak etmeyin. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Forza Horizon 5 duyuruldu: İşte çıkış tarihi ve oynanış görüntüleri (3. sayfa)
-
-
Şundan hallice işte :) Dış dünya harika görünüyor da arabalar neden sabun üzerinden kayıyormuş gibi görünüyor onu anlamadım
-
8 trilyonluk mercedesin tarla yolunda ne işi var diyor bunu yazdığı yer bir oyunun tanıtım fragmanı. Evet
-
Bir tek bana mı çok ruhsuz geliyor bu oyun? Forza Horizon 4 'e çok ısınmaya çalıştım ama heyecan verici bir kısmını göremedim. Sanki "fizik" yokmuş oyunda gibi. Driftler ruhsuz tahmin edilebilir, arabalar yolda gidiyor değil sanki kayıyor. Yüksek hızda gidiyorsun ama kağnı gibi hissettiriyor. Bu oyunda üzerine koymuşlardır diye düşündüm ama öyle gözükmedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wardstone -- 14 Haziran 2021; 12:18:52 > -
Giremezsiniz, üstüne üstlük haftalık etkinliklerle edindiniz arabalarınızda eski hesapta kalıyor. EB110 benim zamanımda 150k anca ediyordu, şimdi açık arttırmada milyonlara çıkmış.
-
Ps5 ede çıkar mı ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim oyunum biter beyler 😁
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Forza Motorsport'u beklerken bu çıktı ama daha iyi oldu
-
Steam versiyonunu satın aldığımda Microsoft sitesinden girip indirebiliyor muyum? Yani steam versiyonunda 3'üncü parti yazılım yüzünden ara ara takılmalar oluyor, diyorlarladı.
-
geliyor gelmekte olan , forza horizon 4 ü büyük bir zevkle beğenerek oynamıştım , forza 5 i de atmosferi baya güzel görünüyor inşllh harita dedikleri kadar büyük ve doludur , dlc ve ekstra çıkan haritalar forza 4 de o kadar iyi değildi. bunda da aynısı olmaz umarım
-
Evet yeni Sony oyunları en azından 3 tanesi ps4 ve ps5 e çıkacak
God of War yeni
Horizon zero dawn yeni oyunu
Gran Turismo
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hiç sorma ya sağdan gittik
Emek verilmiş, alınır oynanır, eleme modu efsane
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
beğenmeyenler ayıla bayıla oynayacak çıkınca boş mesajdan başka hiç bir şey yapmıyorlar lol
Aşırı iyi duruyor görseller, hatta gördüklerim arasında en iyisi.
-
Oyun gamepass ultimate'e standart edition olarak gelecek ve gamepass ultimate aylık 45tl.
Premium edition gamepass dahilinde değil ve eğer ben ultimate edition isterim diyorsanız 699tl.
Ultimate edition çıkacak iki genişleme paketi dahil, vip üyelik, car pack vs her şey içinde.
Bu sebeple gamepass ultimate oyunun premium versiyonunu vermeden almam.
Evet oyun çok güzel ama indirim beklemek ve premium edition almak daha mantıklı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: wardstoneBir tek bana mı çok ruhsuz geliyor bu oyun? Forza Horizon 4 'e çok ısınmaya çalıştım ama heyecan verici bir kısmını göremedim. Sanki "fizik" yokmuş oyunda gibi. Driftler ruhsuz tahmin edilebilir, arabalar yolda gidiyor değil sanki kayıyor. Yüksek hızda gidiyorsun ama kağnı gibi hissettiriyor. Bu oyunda üzerine koymuşlardır diye düşündüm ama öyle gözükmedi.
öyle hocam baya ruhsuz bir oyun. araba oyunları eksikliği büyük oldugu için büyütülüyor çoğu kişi vasat sever
-
Çevreler mükemmel detaylara sahip.
-
Bir beamng değil
-
Galiba yeni Forza Motorsport'un(8) yapımı halen sürüyormuş.Horizon 5 serinin önceki oyunlarından daha çok arazi yarışları üstüne kurulu olacak gibi....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurcanbey -- 14 Haziran 2021; 15:49:49 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X