Şimdi Ara

Forza Horizon 5 [PC ANA KONU ] (149. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.217
Cevap
78
Favori
205.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyuna 4.3 GB boyutunda yeni bir güncelleme geldi. Güncelleme hazine avları ile ilgili sorunu düzeltmeye yönelik, ayrıca bu sezon içerisinde hazine avını tamamlayamayan tüm kullanıcılara geriye dönük olarak alamadıkları ödüllerde tanımlanacak. Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ] 

https://support.forzamotorsport.net/hc/en-us/articles/7529750517139-FH5-Release-Notes-July-5th-2022-Hotfix-

• Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]

sonunda Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ] 

• Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]

• Son güncellemeden sonra vram kullanımım 500 mb civarında arttı.

• Mübarek Nası bi oyunsa god of war, rdr 2 den fazla vram istiyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu oyunun 4den bariz farkı nedir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arman09 kullanıcısına yanıt
    Oyunun Meksika'da geçiyor oluşu. Grafikler de bir nebze daha iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arman09 kullanıcısına yanıt

trafik sağdan akıyor

• Texture kalitesini Extreme değil, Ultra dahi yapsam VRAM kullanımı şu şekil çılgın atıyor. High'a düşürünce 6'lara düşüyor VRAM. High'da da çamur gibi görüntü var. Bıktım vallahi.

Daha 400-500 mb VRAM yerim olduğu hâlde şu aptal texture bug'ı oluşuyor:

• Çıktığı günden beri aynı hikaye maalesef. Bu oyundan çektiğimi başka hiç bir AAA oyundan çekmedim. Hala düzelemedi bi türlü.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aynı durumdayım hatta bazen o kadar çok oluyor ki.

Normalde 4.8-5 GB kullanması gerekirken 10 dk sonra 5.5-5.6 GB seviyesine çıkıyor ve oyun bu hale geliyor

• Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]
  • Oyunu hangi çözünürlükte oynuyorsunuz, eğer 1440p ise Ultra Doku+ diğer ayarlar en yüksekteyken TAA ile en fazla 6.2 GB kullanım gözlemliyorum. MSAA açılırsa yükseliyor. (Win 11 in arka plan uygulamaları adanmış ekran kartı belleği kullanımını artırıyor. Optimize edilmiş bir işletim sisteminde bellek kullanımı varsayılana göre daha az oluyor. Bunu gözlemlemek için görev yöneticisinden ayrıntılara adanmış gpu belleği sütünü eklerseniz hangi uygulamanın ne kadar bellek kullandığını görebilirsiniz.) Eğer 4K çözünürlükte oynuyorsanız ise o zaman Ultra üzerindeki ayarlarda işler değişir çünkü oyunun ihtiyaç duyduğu bellek miktarı bu çözünürlükte 8 GB ı aşıyor. Bu çözünürlükte MSAA kullanmayıp TAA+ sürücüden DLDSR seçerseniz hem görüntü kalitesi artar hemde MSAA kaynaklı ek bellek kullanımı ve performans kaybı giderilmiş olur. Yinede TAA kullanmayı tercih etmiyorsanız ve 4K da oynuyorsanız bu durumda 8 GB üzeri bir ekran kartına geçmeniz lazım, diğer türlü bu sorun hiç düzelmeyecek. Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ] 

• DJS turnuva düzenliyormuş detayları videoda.

Bu adam işi biliyor ya mapi çok güzek tasarlamış. Forza Horizon 5 de ilk gösterdiklerinde en çok heyecanladığım olay bu event lab dı. Bu oyunda yeterince efektif olduğunu düşünmüyorum umarım 6 da bu olaya daha çok ağırlık verirlerde topluluğun hazırladığı etkinlikler ile daha çok eğleniriz.

https://www.youtube.com/watch?v=UjnHgPFrV6o&feature=youtu.be

• Arkadaşlar oyunu en uygun nereden temin edebiliriz şu an, bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 19 Temmuz' da yayınlanacak olan yeni Hot Wheels DLC paketi ile birlikte oyuna yeni başarımlar ekleniyor. Toplamda 28 başarım ile gelecek yeni ek pakette bu başarımlar ek paketin içeriği konusunda fikir elde etmeyi sağlıyor. Bunun yanısıra eklentiye sahip olmayanlar içinde yeni başarımlar eklenecek. Böylece 19 Temmuz' da yayınlanacak güncelleme ile 36 yeni başarım eklenmiş olacak. Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ] 

Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]steamcommunity.com
    Steam :: Forza Horizon 5 :: Unlock New Achievements in Forza Horizon 5: Hot Wheels
    https://steamcommunity.com/games/1551360/announcements/detail/3360264833119027350

• Neden fildişi sahillerinde değiliz bende bilemiyorum.veya bu ikisi dışındaki dğer tüm ülkelerde neden değiliz nedeeeeen!

• Forza nın discordunda Hot Wheels DLC si kaöta açılıyor diye sordum. Mod 10 PST dedi ama am mi pm mi hatırlamıyormuş

Öğleden sonra saat 21 de ya da öğleden önce sabah 9 de açılacakmış DLC.

Gelen bilgiye göre akşam saat 21 de açılacak. Emin değilim ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirzant -- 16 Temmuz 2022; 21:32:22 >
  • 
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.