Şimdi Ara

Forza Horizon 5 [PC ANA KONU ] (151. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.217
Cevap
78
Favori
205.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hennessey venom f5

ssc tuatara neden gelmiyor?

• 8.2 olan vram kullanımı 9.5 gb oldu son güncellemeden sonra.

• Hot Wheels oynamaya başlayınca kendimi tatile çıkan araçların içinde gibi hissediyorum çünkü adeta bir eğlence parkı olarak tasarlanmış ve çok keyifli, ek paketle ilgili Steam yorumlarına bakayım dedim ve şaşırdım çünkü beğenen kadar beğenmeyende fazla. Elbette insanları mutlu etmek zor ama ek paketin kötü olduğu bir yeri henüz bulamadım. Genelde yarışlar baş döndürücü ve tüm yollar turuncu diye olumsuz yazan olmuş. Hot Wheels içeriğinde yer alan akademi ilerleme sistemi ve aktiviteler çok keyifli ayrıca yeni sezonla birlikte hot wheelse özel sezonluk görevlerde olacak. Tam oyuna ara vereyim başka oyuna geçerim derken Hot Wheels nedeniyle yine bir 200 saat oynayacağım gibi duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba.

Forza 5 Premium paket sahibiyim. Hot Wheels güncellemesi geldi. Kurdum. Haritada Hot Wheelsin olduğu yere geliyorum. Giriyorum. Başlangıç animasyonunu izliyorum ancak sonrasında ekranın alt köşesinde "Kur" bölümü çıkıyor. tıkladığımda mağazaya yönlendiriyor ama orada da eklentiye zaten sahip olduğum gözüküyor. Kitaplık bölümünde de eklentinin yüklendiği gözüküyor.

Acaba bir şeyi yanlış veya eksik mi yapıyorum?

• Yemin ediyorum şu serinin fotoğraf modunda geçirdiğim vakti oyunu oynarken geçirmemişimdir.

Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]
  • Arkadaşlar oyun baya toparlanmis bu sabah indirip oynadım harika bir deneyim yaşadım sistemimde 2k 144hz kaplamalar falan baya toparlamis

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • std350 S kullanıcısına yanıt

Bende de aynı sorun yapıyor, komple silip baştan çektim oyunu dlcleri vs ama sorun devam ediyor...

• Mefisto-TR M kullanıcısına yanıt

Merhaba;

Oyunu indirin.Hot Wheelsin olduğu yere gidin.Sizi yönlendirdiği siteden Hot Wheels'i kurun.

Bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Sol alt köşede arama boşluğuna Forza Horizon 5 yazın.

Forza Horizon 5 'i sağ tıklayın ve GÖREV ÇUBUĞU'na sabitleyin.

Yönetici olarak çalıştırın.Oyun açılacaktır.

Ben bu sorunu böyle hallettim.

İnşallah sizde de işe yarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-35359C425 -- 23 Temmuz 2022; 12:56:24 >
  • Started_With_FX5200 S kullanıcısına yanıt

Tuatara'yı hayal etmesi bile heyecanlandırıyor.

• Hızlı oyunlar güzel olur

• Bende her şey kurulu hocam, haritada hot wheels etkinliğine gidiyorum video oynuyor sol altta kur butonu çıkıyor. Basıyorum store açıyor orda zaten kurulu olduğu yazıyor... 2 kere oyunu komple silip baştan indirdim bugün olmadı. :)

Edit: store sayfasında biri böyle yazmış..

DLC was showing that I needed to install it, but I fixed it by copying all files from "Forza Horizon 5 - Hot Wheels" to "Forza Horizon 5" folders. Somehow I had 2 separate folders. When you combine them, starting up screen changes and that is how you know that it is fixed.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mefisto-TR -- 23 Temmuz 2022; 16:3:35 >

• Bu dosyaları taşımak için özel izin lazım. Biraz kopyalamak için uğraştım bana diyorki sen sana izin vermelisin Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ] . bende kendime izin veremedim kopyalayamadım. Bu arada çözüm mantıklı gibi deneyeceğim kesinliklw-e ama nasıl kopyalayacaz?

• Mirzant kullanıcısına yanıt

Ben kopyaladım da 2-3 dosyada hata verdi izinlerden dolayı. O şekilde denedim bende açılış ekranı otomatik değişiyor dediği gibi. Ama sonra oyun hata veriyor falan. Oyunu 3-4 kere çektim bugün bozdum hep dosyaları. :D

Hocam 2 dosyada hata veriyor. Toplam 10.8Gb lık dosyanın 72 mb sini yolluyorsunuz. O yüzden. Bu dosyaların hepsini bir şekilde çekersek o kısma büyük ihtimalle giriş yaparız. Ama araştırıp çözmek lazım. Bir ara buna zaman ayıracağım. Umarım çözerim

Aynen 2dosyada hata veriyor, açılış ekranı değişiyor işte kopyaladıkları açılış ekranı falan vs. Denetim izinlerini verdik mi çözülür bu iş.

Hocam denetim erişimlerini verdim hala kabul etmiyor maalesef. Şu an diyorki sen sana izin vermelisin

Edit: Dosyaları çıkardım. Hepsini FH5 in içine koydum. Birşey değişmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirzant -- 23 Temmuz 2022; 23:36:11 >
  • Hot Wheels ile gelen tüm içerikleri 24 saatlik bir oynanışın ardından tamamladım. DLC çok güzel olunca önce tüm yarışları ardındanda mücadele görevlerini tamamladım. Hot Wheels pistleri çok eğlenceli özellikle hız takviye bölümleri ile normalde çıkamayağınız hızlara çıkarak adrenalin ve G Kuvveti patlaması yaşatıyor. Meksika semalarında kükreyen bu araçlarla oynaması çok keyifliydi. Özellikle Hot Wheels pistlerinden Meksika' ya geri geçince biraz tuhaf hissetmedim değil neyseki sezonluk görevlerde Hot Wheels içerikleride yer alacağı için her hafta extreme pistlere geri geleceğiz. Ayrıca Online yarışlarda yapılabildiği için Horizon Açıkta diğer oyunculara karşı yine oynanabilir. Forza Horizon 5 oynayan ve oyun deneyimini daha fazla artırmak isteyenler için Hot Wheels içeriğini kesinlikle öneririm. Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ] 

• Merhaba. En son gelen güncellemeyi indirmeyi iptal etmiştim. İptal ettikten sonra oyun tamamen silinecek yazısını sonradan gördüm. Artık çok geçti ve oyun tamamen silindi. Daha sonra yeniden yükledim ve oyun sıfırdan başladı ama bütün kazanımlarım duruyor. Elimde ne araç kaldı ne başka bir şey. Onca emeğim boşa gitti ve baştan başlamak çok zor geliyor. Sadece haftalık görevleri yapar çıkardım. Bunun geri dönüşü var mı?

Arkadaş denedi şimdi girebildi dlcye. Sorun yaşayanda var yaşamayanda...

Hocam tam olarak nasıl yapmış sorabilir misiniz?

• 
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.