Oyuna bazen girdiğimde dediğin sorun bende de oluyordu hocam. aynı sürüm gamepad var. Çözümü çok basit, eğer titreşimi çalışmaz ise oyun içinde sol mouse'a tıkla. Ben öyle yaptığımda düzeliyor. |
Forza Horizon 5 [PC ANA KONU ] (155. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
Direksiyon sertliğini düşür, düşürünce bir nebze oynanabilir oluyor. Tabii gerçekçi değil yine de, düzgünce sağ / sol yapabilmek için hayvan gibi döndürmek gerekiyor direksiyonu. Ben de bu yüzden oynamayı bıraktım
-
Nvidia driver sorunu sürücünün bilinen sorunlar listesinde hala var bu hata nvidianın çözmesi gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 30 Ağustos 2022; 12:7:42 > -
Arkadaşlar merhaba. Uzun bir süre sonra FH 4'ü indirdim FH 5'ten sıkıldığım için. FH 4'ün haritası, dinamik hava koşullarının belirginliği, haritanın yapısı çevresi iç açıcılığı ince detayları ve oynanışı FH 5'ten çok daha iyi geldi bana. Harita sıkmıyor, manzaraları yolları doğası FH 5'ten çok daha iyi. FH 5 ruhumu sıkıyordu. Her yer aynı gibiydi. içi boş haritaydı resmen. haritanın büyük çoğunluğu boş arazi. FH 4'ün Grafikleri sadece bir tık düşük ki arada 3 sene var. Bir diğeri de araç sesleri. Bence 2022 yılında Fh 4 FH 5 ten daha güzel bir oyun.
-
Oyunda inanılmaz derecede Rainbow Texture sorunu yaşıyorum kartım RTX 3070 oyuna girmiyorum artık o sebepten dolayı.
-
Bilinen sorunlar arasında ve Nvidia düzeltme yayınlayana kadar bu sorunu düzeltmek için ;
-Sürücü sürümünü 512.95 ve öncesinde kullanmak
veya Doku kalitesini Extremeden Ultraya almak
Rainbow texture sorununu düzeltir.
-
Sonuna kadar katılıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geç de olsa oyunu aldım şu an indiriyorum. Çekilin yoldan bir bela geliyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar premium edition aldığımızda hot whells gibi dlc paketleri ücretsiz mi geliyor.
Ücretsiz değil içinde geliyor. Evet dahil.
-
Tamam teşekkürler.
-
Ya oğlum hangi arabaya baksam 20M biz nasıl alacağız bunları?
ğey lobisi yine iş başında. akşam öyle bir arabayla turlayayım dedim aman allah’ım gözlerime inanamadım. oyunda çimenler, yollar aniden gökkuşağı oldu. radyoda da lubunyamsı şarkı çalıyordu hemen ayetel kürsi okuyup alt-f4 çektim. MÜSLÜMAN UYUMA
-
Adamın biri 5-6 tane M4 21’i 130K’dan koydu hiçbirini alamadım ağğğğğğğğğğğ
zemine mazot dökülmüş sonra yağmur yağmış gibi!!!
-
Sana hediye ederim eğer öyle istediğin kişiye hediye etme varsa.bende araba da para da çok :)
-
Eyvallah hocam ben emekle keyif alıyorum zamanı gelince alırım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X