< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Forza Horizon 5 [PC ANA KONU ] (157. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Toplam araç sayısı 648 oldu bu güncelleme ile birlikte. Garajda 2 tane Jaguar Sport XJR-15 1991 araç var ama kaldırılmıyor garajdan sanırım oyun hatası..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapresyonik -- 13 Eylül 2022; 22:43:10 > -
Maksimum garaja ne kadar araç alınabiliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yanlış hatırlamıyorsam 1000 Adet. Dolu olduğunda uyarır.
Steam indirimini kaçırdım sanırım. Yakın zamanda tekrar indirime girer mi sizce?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
yeni güncellemenin güncelleme notlarını paylaşır mısınız? gamepass pc için olanının
-
Bendede oyuna girişte araç seçiminde ayarlamalarında ve araç renk seçiminde 10-15 saniye donmalar yaşıyorum. Format attım yeniden indirdim olmadı. M.2 ssd var neyle alakalı anlamadım. Oyun içinde bi sıkıntı yok şimdilik.
Hocam anakart AMD ise sorun anakartta bios güncellemesi ile düzeliyor. Benim öyle düzeldi .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Msı z170a anakart var. Biosu default yaptım gene aynı.
MSI ın sitesinde anaakart in son çıkan bios yazılımını indirin nasıl kurulum yapacağınızı YouTube dan bakın. Basit zaten. Default yapma ile olmuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Son sürüm kurulu. İndirimdeyken premium edition aldık aldığıma pişman olacam nerdeyse. Son güncelleme geldi gene aynı. İnternette araştırdım bu sorunu yaşayan yok gibi pek bilgi bulamadım.
Donma sıkıntısını ışın izlemeyi kapatarak çözdüm arkadaşlar. Sıkıntı yaşayan varsa deneyebilirler.
Işın izleme bilgisayara geldi mi ki?
Var. Onu kapattım grafik olarak bi fark göremedim zaten en azından sorunum çözüldü.
RT yok. Sadece MOD ile eklenebiliyor bilgisayara . Xbox konsol sürümünde var.
Bilgisayarda sadece garaj ve fotoğraf modunda açabiliyoruz. Karıştırıyorsunuz büyük ihtimalle
-
gamepass hediye kodu aldım, internetim adsl indirsem mi ki çok mu sorunlu?
-
Son güncelleme ile arada oyunum 1-2 saniyeliğine donuyor.
Bu arada o kötü grafik detayları Hot Wheels haritasında mevcut değil on numara cam gibi görüntü var.
-
Ben garip bir şekilde pikselleşme yaşıyorum Hot Wheels da.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X