Bende de kendiliğinden oyun kapanıyor. Bu kadar güncelleme ne için geliyor? |
Forza Horizon 5 [PC ANA KONU ] (158. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Son çıkan Windows 11 22H2 Update'inden sonra oyunda felaket FPS drop yaşanıyor. 4K 60 FPS aktığım oyun, 40'lara düşüyor hızlı giderken. Ne oldu yine ya of...
-
Video'nun sonunda görebilirsiniz yaşadığım problemi. Sadece Forza'da yaşıyorum bu FPS drop'u.
-
Bu oyundan adam olmaz. Ben de en sonunda vazgeçtim. FH4 e geri döndüm o kadar güzel ki.. azap çekmişim bu oyunu oynarken
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
RTX 3070 ten RTX 3080 Tİ a geçiş yaptım ve ilk denediğim oyun Forza Horizon 5 oldu. Daha önce 8 GB lık kartların Extreme dokularda bellek yetersizliği nedeniyle sorun yaşandığına dair bir durum olduğundan bahsediliyordu ve bu nedenle 12 GB lık 3080 Tİ daki duruma baktım. Oyun daha önce 8 GB lık 3070 ilede şu an kullandığım 3080 Tİ ilede 2k en yüksek ayarlarda aynı belleği kullanıyor yani bir yetersizlik durumu yok. 4K ya geçince ise tüm ayarlar en sondayken 8 GB kullanımı aşıyor. Bu nedenle bellek yetersizliği ile ilgili doku sorununun 2K çözünürlük için olmadığını söyleyebilirim. İlginç olansa 12 GB lık kartla oynarken oyun 7.5 GB ekran kartı belleği kullanıyor ve dokular bozulmazken 8 GB lık kartta ise aynı miktarda kullanmasına rağmen dokularda bir süre sonra bozulmalar oluşuyor. Böyle bir durum mevcut.
-
Aslında FH4'e 5. Oyundaki motor seslerini getirseler efsane olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kesinlikle öyle. Motor seslerini ve güncel araçları FH4 e getirseler daha ne isteyebiliriz. FH4 yol kenarında biriken su birikintilerini bile yapmış adamlar. Sonbahardaki dökülmüş yapraklar..
FH5 te mevsim sözde var gibi gibi. Umarım FH6 da harita seçimine dikkat ederler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyuna girebilen var mı ? Menü bile çıkmadan oyundan atıyor.
Bu kaçıncı yükleyip silmem artık unuttum.
FH4 gerçekten bu FH5 e göre efsane.
-
-
-
-
store.steampowered.com
Forza Horizon 5 - Get Ready for the Horizon 10-Year Anniversary - Steam Newshttps://store.steampowered.com/news/app/1551360/view/512905985269554404911 Ekim tarihinde Forza Horizon 10.yıl dönümüne özel olarak Forza Horizon 5 e bir güncelleme gelecek. Bu güncelleme yeni bir Horizon hikayesi, yeni bir radyo istasyonu ve yeni oyun modu Midnight Battle ve daha fazlasını ekliyor.
Forzayoutube
Celebrate 10 years of Forza Horizon with us! Jump into Forza Horizon 5 in the month of October to relive some of the series’ most iconic gameplay moments, brought to life through an all-new story, the return of fan-favorite music and the adrenaline-fueled Midnight Battles mode where you can score cars by winning head-to-head races.https://www.youtube.com/watch?v=onFtzs2mmI8&feature=youtu.be
-
Bu oyunda kendi müziklerimizi oyunun radyosunda çalabiliyor muyuz ?
-
Bu ayarı açınca Flight Simulator'de de benzer sorun vardı, düzeldi. FH5'te de deneyeceğim.
-
Windows 11 mi? Aynı sorun bende de var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben menüden sonra oyuna dahi giremiyorum atıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aracın kasası harika, o kadar güzel ki ses kısmına pek takılmıyorum.
-
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X