Forza Horizon 5 [PC ANA KONU ] (156. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Beyler bu AMG ONE’ı pist moduna alınca son vitese geçmiyor ve azami hızı da otoyol modundan 50 km/s daha azalıyor tam tersi olması gerekmiyor mu? Arabayı ben modifiye etmedim hazır modlardan yükledim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babayı izle -- 8 Eylül 2022; 21:17:5 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Setup yüklediniz mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet hocam mod derken setup kastettim.
Edit: 3-4 farklı setup daha denedim hepsinde aynı sorun mevcut. Araba son vitese geçmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babayı izle -- 9 Eylül 2022; 1:9:51 >
Arkadaşlar onur listesine girebilmek için davet edildiniz dedi horizon meksikadaki onur listesi lider tablosunu ziyaret edin dedi ben orayı ziyaret ettim ama değişen bir şey olmadı hala bana onur listesine ulaşın diyor bug falan mı acaba yoksa yapmadığım bir şey mi var.
-
Arkadaşlar araç ile ilgili bazı durumlarda mesela boya seçiminde veya bazı geçiş ekranlarında felan siyah ekranda donmalar oluyor. Geç geliyor bazı yüklemeler. Sizdede aynımı acaba.
Çimenlerin kötü gözükmesi vb gibi grafik sorunları düzeldi mi şuan steam de indirimde almayı düşünüyorum da.
-
Onu hiçbir zaman düzeltmeyeceklerini söylediler.
-
Çimenlerin kötü gözükmesi mi yoksa uzaktakilerin düzgün yüklenmemesi mi? O düzelecek birşey gibi değil çünkü ve haklısınız kötü. Ben yakındaki çimlerde bir sorun göremediğim için söylüyorum
Aylardır bu oyuna ara vermiş durumdayım. Son konuşmanın grafikler olduğunu görünce, son zamanlarda oynadığım assassin's creed valhalla'nın grafiklerini hatırladım. valhalla'da yapabiliyor ama neden forza'da yapılamıyor? Mod olarak bile düzeltebilen çıkmadı zannımca.
-
4. Oyunu yükledim; çevre, performans ve grafikte çağ atladım. Eziyetten başka şey değil FH 5. Nesil bitti daha gökkuşağı zeminde oyun oynuyoruz. 4 mevsim de var daha ne olsun! Daha bir de fiyat farkı var…
Kesinlikle
Gelecek oyuna umarım mevsim sistemini geri getirirler. Tamam meksika güzel hoşda hep aynı. FH4 de mevsim değiştiğinde oynayışta değişiyordu. Kış ve yaz arasında sanki oyun değişiyordu heryer beyaza bürünüyordu. Bu deneyimi hangi kafayla kaldırdılar hiç anlamıyorum.
fh4 de en hızlı aracı alıp, hız rekoru kırıyordum kendi kendime, fh5 bunu yapamadım, ferrari 599xxe aldık yine aynı, 460km geçemedim oyunda. nasıl yapılıyor bu zıkkım anlamadım, bayadır girmiyorum fh5 e, hep girdiğimde eleyici oynuyorum sürekli.
Oyunda nasıl 500km yapan araçları bulabilirim, hadi bulduk 500km hızı nasıl aşacağım. Bir sürü video izledim hiçbiri olmuyor..
-
Düz vites olarak ayarlayıp son vitese geçmeyince ben 497 mi ne yapmıştım ama yol bitmişti. Sonra bir daha denemedim. Otomatik vites ayarlayınca son vitese geçtiğinde devir ve hız düşüyordu.
Bir de vites ayarları oluyor bu tarz hız aşımları için. Onlara bakabilirsiniz.
-
Forza Horizon 5 e 13 Eylül' de gelecek olan güncelleme detayları ve yeni sezon etkinlikleri
store.steampowered.com
Forza Horizon 5 - Pack Your Bags for the Horizon Road Trip - Steam Newshttps://store.steampowered.com/news/app/1551360/view/3327619266097670755 -
Kesinlikle. FH4 ultimate aldım. O kadar keyifli güzel ki. Manzaraları yolları tozu toprağı ekosistemi. Takıyorum kulaklığı o dünyada kayboluyorum resmen. FH5 te bunu asla yaşayamadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Araçlara ayar yaptığımız bölümdeki donmalar giderilmiştir inşallah. 10-15 saniye donuyor ara ara. Güncelleme ayrıntısında ses sorunu olarak yazmışlar.
Off en çok istediğim RS7 yi getirmişler. Keşke şu araçlar FH4 te olsa. O haritada bu araçlar o kadar keyifli olur ki. FH5 i sadece istediğim araçlara sahip olmak için oynuyorum. FH4 > FH5
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Forza Horizon 4 ve 5 te güzel oyunlar, her iki oyununda kendine göre iyi yönleri var ama oyun çıkalı neredeyse bir yıl olacak ve konuda tek değişmeyen şey sürekli 4 ve 5 kıyaslaması , bu benim görüşüm ama Forza Horizon 5 öncekilerden her açıdan çok daha iyi, araç sesleri, grafik ve çevre tasarımları, sürekli yeni eklenen araçlar ve sezonlar ve dahası, zaten böyle olmasa ne oyunu 220 saattir çıktı çıkalı oynarım nede diğer oyunculardan bu kadar olumlu yorum almaz. Herhalde günlük bu kadar kişi oyunu zorla oynamıyor olmalı ne zaman girsem oyunun her modu oyuncu dolu.
Meksika diyoruzda bende 4 ün ortamını kış hariç hiç sevmedim. Meksika' da tropikal ortamlarda gezinmek, tarihinden oyun sayesinde bilgi almak ve aracı gün batımında sahil kenarına alıp ekran karşısında güzel manzaranın tadını çıkarmak varken sürekli neden Meksika diye sorguluyoruz. Oyunda eğlenmek için çok sayıda aktivite var. FH5 te bulamadığım tek şey kış mevsimi, bu birazda oyunun geçtiği yerle ilgili, FH4 kışları ayrı güzeldi ama yaşadığım şehirde çok ağır kış olduğu için sorun değil.İki oyunda güzel, sürekli karşılaştırma yapmak yerine hangisinin ortamını beğeniyorsak onu oynayıp keyfini çıkaralım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 13 Eylül 2022; 17:41:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X