Bende FH4 teyim. En azından mevsimlerin güzelliği yaşıyorum. Oyun beta aşamasında değil.Sadece hayal ediyorlar.FH5 isimli bir oyun yapalım mı diye. Hayal ettiklerini de piyasaya sürüyorlar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-35359C425 -- 30 Eylül 2022; 13:46:55 > |
Forza Horizon 5 [PC ANA KONU ] (160. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bu iyiydi. 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Forza Horizon serisinin 10. yıl dönümü yaklaşırken Playground Forza Horizon 5 e gelecek olan yıl dönümü güncellemesini detaylandırdı. 11 Ekim tarihinde tüm platformlar için yayınlanacak olan güncelleme ile oyuna çok sayıda yeni içerik eklenecek.
steamcommunity.com
Steam :: Forza Horizon 5 :: Forza Horizon 5 Celebrates The Horizon 10-Year Anniversaryhttps://steamcommunity.com/games/1551360/announcements/detail/3306229614110419296- Yeni Horizon Hikayesi Horizon Origins ile Forza Horizon oyunlarında zamanda yolculuğa çıkacağımız bir bölüm ekleniyor. 5 bölümlük bu etkinlik sonunda özel bir araç sizleri bekliyor olacak.
-Midnight Battles modu ile sokak sahnesi yarışlarında elde edilecek 4 zafer sonrası yeni bir Midnight Battle kilidi açılacak. Her Midnight zaferi sonrası ise yine yeni bir araç elde edilecek.
-Horizon Mixtape ile Forza Horizon serisinde yıllardır öne çıkan en iyi müziklerden bazıları bir araya geliyor. Forza Horizon' dan 4. oyuna kadar olan radyo parçalarından öne çıkanlar Forza Horizon 5 ekleniyor.
-Etkinlik laba önceki oyunlardan tasarımlar oluşturabilecek sahne ve yapılar ekleniyor.
-10.yıla özel festival oynatma listesi her zaman olduğu gibi yine yeni sezonla birlikte oyuna eklenecek.
Bunlar dışında oyuna yeni başarımlar, yeni mükafatlar ve yeni profil rozetleride güncelleme ile birlikte eklenmiş olacak. 10. yıl dönümüne özel olarakta oyunun geçici süreliğine % 30 indirime gireceğini belirtelim.
-
Oğlum bile 5 istemiyor, 4. oyunu aç diyor bana :D 5. oyunda pastel boya gibi grafiklerinden vazgeçse, oyun daha iyi görünecek.
-
4. oyundaki yapay seslere nasıl katlanıyorsunuz hocam, ayrıca 5. oyunun grafikleri 4. oyundan daha iyi her anlamda pastel boya gibi gözükmesi için ışıklandırma vs olmaması lazım.
-
RX 6900 XT ile 4K Extreme ayarlarda 4x MSAA ile oynuyorum. 13.2gb Vram 12.5gb Ram kullanıyor oyun. Vrami dusuk olan arkadaslar muhtemelen bu yuzden siyah ekran sorunlari aliyorlar. Oyun cok fazla vram istiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hystaspes -- 8 Ekim 2022; 0:59:54 >
Merhaba fh5 i Xbox controller ile oynamaya çalıştığım da sürekli klavyeye geçiş yapmaya çalışıyor aracı kontrol edemiyorum sağ dönmeye çalışıyorum klavyeye geçmeye çalıştığı için komutu algılamayıp direksiyonu sürekli düz tutuyor. Daha önce sorunla karşılaşan var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4gb ekran kartım varken, vram 6gb geliyordu ve drop yiyordum sürekli, bunun yüzünden grafiği düşürmem gerekiyordu, şimdi 8gb ekran kartım var, herşey ekstremde vram dolmuyor, bende anlamadım bu işi. Hatta nvidia ile çözünürlük ölçeklendirme ile 2k çekip oynuyorum baya görüntü süper oluyor... Benim ekran 1080p
-
joystick bozulmuş olabilir, sırf bu yüzden logitech f310 aldım kablolu aylardır sorunsuz kullanıyorum forza 4 ve 5te.
2 tane xbox kolu eskittim çok çabuk bozulan bişey,
Eğer sorun bu değilse, bağlantıyı kopar oyunu bi sefer aç, biraz klavye ile oyna, sonra direk oyun açıkken bağla, bakalım olacakmı, bende oyun açıkken takınca direk tanıyor kolu
-
Yüksek ile extrem arasında çok bi fark olmuyor oyunda. 4k da olabilir ama 1080p de ben çok farkedemedim. Extrem de 8gb nasıl yetiyor anlamadım ben denemiştim bi ara yetmemişti yüksek ultra karışık ayarladım 6 gb civarlarında kullanıyor vram. Siz hepsini extrem mi yaptınız. Rx6600 var bende.
Evet hepsi ekstremde. 1080p oynuyorum. 50fps den fazla veriyo
Çevre doku kalitesini Extremeden ultraya çekersen 1 gb vram kazanırsın. Vrami en çok etkileyen çevre doku kalitesi.
-
60 fps gibi akıcı oluyormu. Bende extreme aldığımda 60 fps altına iniyor fakat donarak ilerlediği için keyif alamıyorum. Monitörünüz freesync desteklimi eğer öyleyse akıcı oluyormu 50 fps de.
Teşekkürler.
Bende drop yok, akıcı oynuyorum. Gerçi olsada yine oynuyorum :)
-
Monitörünüz ve ekran kartınız nedir. 60 fps altı nasıl anlatılır bilmiyorum sanki 25-30 fps gibi diyebilirim. Ben v-sync ile 60 sabitliyorum yoksa akıcı değil.
Full hdde 40 fps sabit oynatiyor. Tabi ara ara düşüş oliyor ama. Bana yetiyor. Video çekiyorum. Atarım yarın linki.
Monitörde veya ekran kartını sormuştum bu üçüncü soruşum acaba gizli bişeymi var😀
Philips v243 24inc 75hz fhd
Gtx 1070 8gb
Monitörde Freesync veya g sync yok nasıl oluyor akıcı merak ettim. Kesik kesik ilerliyor görüntü. Donmakla donmamak arası bişey. Nasıl anlatacağım bilemiyorum bende🙂 Neyse ben v-sync ile 60 fps devam edeyim en iyisi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X