< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Forza Horizon 5 [PC ANA KONU ] (161. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
En düşükte oynuyorsunuz galiba, bu grafikleri en son 2005 de görmüştüm
-
144 hz 2k monitorde rx 6750xt ile oynuyorum oyun muazzam görsellere sahip en ufak sıkıntı yok baya guncellemelerle düzeldi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bugün yayınlanacak olan güncelleme kaç gibi gelir acaba? İnşallah şu grafik sorunlarını bir şekilde artık halletmiş olurlar.
-
Geçen akşam saat 20:00 gibi gelmişti.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gtx 1650 super kullanıyorum. Nvidia gforce experience tan oyuna tıklayıp optimize et dedim. Şuan oyun akıyor ve grafikleri daha iyi oldu. Tavsiye ederim. Şuan oyundan çıkasım gelmiyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Görsel hakkında hiç bir sorun yaşamadım ben çıktığından beri. Grafik ayarlarınızı vrama göre ayarlayın. 8 gb 6600 xt yetmediği için 6700 xt aldım hiç bir sorun yok. En düşük 60 fps herşey extremede oynanıyor.
Bu kartı öneririm 10 gb Rx 6700 hem de 7100 tl.
https://www.hepsiburada.com/sapphire-amd-radeon-rx-6700-10gb-gddr6-pci-express-4-0-hdmi-dp-ekran-karti-11321-03-20g-p-HBCV00002TTBE1
-
-
Şaka dimi bu, gerçi deffender denen gerizekalı uygulamayı sildim ben komple, saçma sapan herşeyi silmeye çalışıyor, win11 kullanıyorum, kafam rahat.
-
-
655 tane araç oldu oyunda son güncellemeyle beraber.
-
audi quattro s1 yok değil mi ? Yoksa ben mi göremedim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Nvidia'ın yeni yayınladığı sürücü(522.25 WHQL) ile RTX 30 serisi sahipleri için DX12 performans iyileştirmesi yapıldı. Forza Horizon 5 te bu oyunlardan birisi ve hem sürücü tarafında hemde destekli ekran kartı-anakart ve işlemcilerde kullanılabilen Resizable BAR ile performans kazanımı sağlanıyor. Nvidia'ın kendi testlerine göre bu iyileştirme 1440p için % 8, 4K içinse % 5 civarında,1080p de oynayanlar içinde % 8 lik bir ek kazanım bulunuyor. Sadece RTX 30 serisi ekran kartları için.
-
Yeni sezon yarın başlıyor. Forza Horizon 10. yıl dönümüne özel olacak.
steamcommunity.com
Steam :: Forza Horizon 5 :: Forza Horizon 5 Festival Playlist – Horizon 10-Year Anniversary: Week 1, Summerhttps://steamcommunity.com/games/1551360/announcements/detail/3577572216091185993 -
-
Abi senden en sonunda anlamışsın.
Ben yazdım.FH5 diye bir oyun yok.Sadece hayal ediyorlar ve bunu piyasaya sürmüşler.
Çoğu kişi sistemsel diyor ama maşallah oyuna toz kondurmuyorlar.
Benim sistemim;
i5 11400f
Asus Rtx 3060 12 gb OC V2
64 gb ram
Bellek hatasından tut yaşamadığım sorun kalmadı.En son sonunda bende sildim.Gamepass ı da iptal ettim.
FH5 denilen ama gerçekte olmayan bu oyun gamepass tarihinin en REZİL oyunudur.
FH3 ve 4 'ü zamanında bütün paketleri ile satın almıştım bunları oynuyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-35359C425 -- 13 Ekim 2022; 18:56:24 > -
Oyun bu akşam %30 indirime girecek.
Gelen yorumlar çok olumsuz gibi. Tam alıcam diyorum millet baba sistemlerle yakınıyor, napsam bilemedim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X