Müsait bir zamanında reddit i aç ve oku. 3090 Tİ sisteme sahip olanlar bile çıldırmış durumda. Bu oyuna vereceğin parayı Lösev,Mehmetçik Vakfi,Huzur evleri gibi yerlere bağışlarsan sevap kazanırsın. Bu oyun alırsan eğer küfür etmekten günaha gireceksin. |
Forza Horizon 5 [PC ANA KONU ] (162. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
Hayırlı olsun.
Benim ümidim Test Drive Unlimited Solar Crown. 2023'te güzel bir giriş yaparsa,eski tadı verirse harika olur.
Videoları ümit veriyor.İnşallah beklentileri karşılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-35359C425 -- 13 Ekim 2022; 18:54:55 > -
-
Yahu, bende 1650 super var, upgrade için 3060 alacaktım. Siz daha oynayamıyorsanız bi ne yapacağız hocam, hangi karta kadar çıkabiliriz ki daha 3070 le oynayamıyorum diyor üstteki arkadaş, ne yapalım illa 3080 mi alalım ona o kadar para nerde :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaand12@ -- 13 Ekim 2022; 23:15:11 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Abi öyle bir olay ki.Çözemedik gitti.
Yan binada ki arkadaş 1660 S ile sorunsuz oynuyor.Ben oynamıyorum.
Tanıdıklar içinde oynayan da var oynayamayan da.
Aklıma gelen her şeyi denedim ama olmuyor.Komut sistemi dahil önerilen her şeyi yaptım olmadı.
Reddit te açılan konudan kısa bir cevap.
Konu da diyor ki bellek hatası alıyorum.Oyuna giremiyorum.
Yapılan yorum : Happens almost daily, 5950X / RTX3090
Düşün artık yukarıda ki sistem de bile her gün oluyor diye cevap gelmiş.
Sistemsel değil.Oyunun kendisi sorunlu.Bunu kabul etmiyorlar.Stabil çalışmıyor.
-
Dostum ramlerle ilgili mi sorununuz yoksa ekran kartı ile ilgili mi. Eğer ramlarle ilgili ise voltaj vs. denemeleri yapmanızı öneririm. Yalnız bu son güncellemede ilk açınca bi hata vermişti sonra bi daha olmadı. Sorundan sonra bios pilini hiç çıkardınızmı veya değiştirdiniz mi.
Aklına gelebilecek her şeyi yaptım.Testler dahil.Sonuç hiç değişmedi.
-
Sizin sisteminizle aynı olupta aynı sorunlar yaşanıyorsa oyundaki hata ile ilgili sanırım. En ufak donanım değişikliği oyunda alerji yapıyor tabi bunuda firmanın ele alması lazım. Forza 4 e baktığımda çok daha stabil olmuş hakkaten.
Sizin hayalleriniz bizim gerçeklerimiz. Bir xbox series x sahibi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gerçek oyun deneyimi yaşamak ve eziyet çekmekten kurtulmak için siz dostlarım da konsola geçebilirsiniz. Sizleri seviyorum aşklarım benim.
Oyuna 10.yıl dönümüne özel içerikler eklendi kimse yazmamış.
Perşembe akşamı başlayan yeni sezonla birlikte son güncelleme ile gelen yeni içeriklerde aktif oldular. İlk olarak oyunun ana menüsündeki değişiklik dikkat çekiyor ve Forza Horizon 1 den 5 e kadar olan oyunlardan kesitler sunuyor. Ardından oyuna girdiğinizde sanki yeni oyuna başlıyor gibi AMG One ile birlikte festival alanına doğru bir tura çıkıyorsunuz ve böylece oyunun yeni içeriği Horizon Kökenleri başlıyor. 5 Bölümlük bu görev zinciri FH 1 den 4 e kadar olan oyunlardaki özel araçlarla bazı görevleri içeriyor ve her birinde bu oyunlardan güzel kesitler yer alıyor. Sonunda ise 10.yıl dönümüne özel bir Viper kazanıyorsunuz. Bunlar dışında gece yarısı savaşları adı altında yeni bir yarış türü eklediler fakat bununla ilgili haritada bir gösterge yada başlangıç yarışı yer almıyor. Bu yarışları açmak için sokak yarışlarında 4 yarış kazanmanız lazım böylece ilk Midnight Battles yarışı açılıyor. Bu yarışların girişleri ise mevcut yarışlara göre daha farklı, toplamda 16 sokak yarışı kazanınca bütün Mdnight Battle yarışları açılmış oluyor.
Elbette yeni sezonda başladı ve bu sezon daha çok 10.yıl dönümüne özel olarak hazırlanmış ve her hafta Forza Horizon 1 den 4 e kadar olan oyunlardaki festival alanlarını 5.oyunda kuruyoılar. Oyun güzel ve oynamaya engel olacak olumsuz bir sorunu yok, grafikleri özellikle 4K da oynamaya başlayınca hiç bu kadar güzel olmamıştı. Araç sesleri zaten başarılı ve mevcut müziklere ek olarak ilk oyundan 4. oyuna kadar olan popüler parçalarda ayrı bir radyo istasyonu ile eklediler fakat bu parçaların bazıları sezonluk aktivite ve Horizon Kökenleri görevlerinden açılıyor. Grafiksel olarak oyunun bir sorunu kalmadı ama sistemden sisteme farklılık gösterebilir.
-
Açıkcası oyun normal yarış oyunlarına göre çok karışık şekli var. Ben nerde yeni yarış var ona girip oynuyorum. Görevleride eh işte anlayabildiğim kadarıyla üç yıldız felan yapmaya çalışıyorum. Festival menüsü felan biraz karışık çekirdekten yetişmek lazım ben gibi 4-5 serisinden başlayınca bazı menüler anlaşılamıyor. Ama oynaya oynaya geçte olsa baya oynattı kendini. Umarım oyunun hakkını vermişimdir. Şuan fazla araçları satıyorum🙂 Yavaş yavaş öğreniyoruz işte. Bi ara şampiyonluk yarışlarında gazı kesmememe rağmen birinci olamıyordum meğersem aracı son seviyeye modifiye etmek gerekiyormuş. Şu an üstün yeteneklide birinci olabiliyorum. Yenilmez seviyesininde ne olur deniyecem bi ara🙂Grafikleri evet çok güzel olmuş. 4'te oynadım hava olayları güzel ama ben orman kısmının grafiklerini pek beğenemedim. Soğuk ingiltere iklimini pek sevemedim. Yeşillik daha çok sevdiğim için 5 şuan iyi. Son güncellemede grafik stabilitesi daha da artmış takılma yok gibi bişey. İnşallahta olmaz. Ekran kartım R9 380 iken 4 te oyunu açtığımda fps 40 lara düşüyordu oynayamıyordum. Bazende 60 fps stabil oynatıyordu. Çözmeye çalışırken oyun bitti zaten🙂 Şimdi rx6600 var sıkıntı olmamıştı birde grafikleri extremde oynayınca daha önce oynamamışım dedim😀 Belki sııfrlayıp tekrardan başlayabilirim o derece iyi olmuştu. Öncelik 5 şu an. Herkese iyi oyunlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Terminator T-800 : Oyun güzel ve oynamaya engel olacak olumsuz bir sorunu yok.
Oyunda sorun yok doğru.Sorunlar var.Bunu yazmayı unutmuşsun.
Biz yazınca kızıyorsunuz.
Sen zaten genel bir kanı yazamazsın.Sadece bu oyunu oynayan birisin.
Madem bu kadar konuya hakimsin,benim attığım mesajlarımda belirttiğim sorunlara bir çözüm sende mutlaka vardır.
Çözümleri de belirtirsen herkes faydalanır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-35359C425 -- 15 Ekim 2022; 15:13:21 > -
Yakın zamanda daha da indirim olur mu? Ona göre ya bu indirimde alacağım, ya da bekleyeceğim.
hikaye modu varmı? yani hangi simgeleri oynar isek hikaye modunu bitirmiş oluruz?
-
Hocam yaşadığın sorunlar kullandığın Windows ile alakalı muhtemelen. Oyunla ilgili nasıl bir problemin var anlamadım
Bu arada online yarış seven varsa crossplay oyun yapalım bi ara
İndirim oranı hakkında fikir sahibi değilim, şu zam muhabbetleri olmasa biraz daha erteleyeceğim ama ha geldi ha gelcek deniyor aklım şaşıyor alıp almama konusunda. Ben de kararsızım ama alacağım muhtemelen.
4 ü oynamadıysan 4 ün premiumunu al. Bence 5 e hiç gerek yok. Tek artısı güncel araçların gelmesi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Steam 'den oyuna girdiğimde onur listesinde Microsoft hesabımın puanı görülüyor. FS 4 ' te bu karışıklık olmamıştı. İki hesabın aynı veriyi kullanması hoş olmadı. ( FS 5 iki hesapta da var )
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X