Şimdi Ara

Forza Horizon 5 [PC ANA KONU ] (164. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.213
Cevap
78
Favori
205.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Steam'a 2 gb boyutunda yeni güncelleme geldi.

• Oyunu yerden yere vurmuşlar ama ben son halini baya beğendim fh4 den sonra. Korsan olarak ilk çıktığında indirmiştim grafikler yetersiz gelmişti ama güncellenip iyi bir hal alacağını tahmin etmiştim oyunun yanılmamışım. Tek beğenmediğim nokta oyunun genel sesleri araç sesleri iyi ama efektler berbat. Çok yüksek frekans ses kullanmışlar insanın kulağını tırmalıyor efektler. Yol sesi baş ağrıtıyor bir süre sonra . En sevdiğim kısmı gece sürüşleri inanılmaz göze hoş geliyor. Yol çizgilerini sürüşte rahat takip edebiliyorum. 1080le 60fpsye kitledim oyunu fh4den daha fazla keyif aldım. Serbest dolaşmak içinde t300rs ile bmw honda mersedes falan sürüyorum keyif veriyor gerçekten.

• Bellek hatası alanlar sanal belleği kapatanlar olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • byJuck kullanıcısına yanıt

ultimate sürümde ek olarak gelen dlc paketleri var , ek haritalar ve araçlar.

4 dü beğenmiştim ay sonu alırım dedim fiyatlar artmış Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ] 

Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]
  • Yuh premium bin lira olmuş. Fiyatlara bak sen hele.

Game pass şart oldu bundan sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaand12@ -- 31 Ekim 2022; 11:20:0 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KuvvetMira27 kullanıcısına yanıt
    Cadılar bayramında indirim yok mu acaba

• İyi ki paraya kıyıp premium paket almışım :(

• Oyunu 1 sene kadar gamepasste oynadıktan sonra premium sürüm almıştım. Sonra da zam gelmiş zaten… Ama oyun 1 senede büyük toparladı. Bazen ralli yarısları festival listesindekiler gereksiz zorluyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    2 ay önce 350 liraya premium aldım içim cız etti şu an olsa hayatta almam. Bu saatten sonra oyun almak da yalan oldu.

Aboo.. Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]  iyiki almışım geçensene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunda fast travel edebilmek için buenos vistas evini almak gerekiyormuş. gelgelelim vip üyeleri en baştan sahip oluyormuş bu hakka. ben de oyunu ultimate sürüm aldım. dlc'ler arasında vip membership görülüyor fakat ne o ev var ortada ne de fast travel. hatta 42 dlc arasında görülen arabalara da rastlamadım garajımda. bu dlc'leri bir şekilde aktif etmem mi gerek oyun içinde? steam'de dlc'leri yönet deyince hepsi tikli görünüyor ama oyunda aktif değiller gibi.

• Aynen fast travel yok bende de vip olmama rağmen. Sorunu çözerseniz yazar mısınız

• Premium edition almıştım biraz oynadıktan sonra burdan bişeyler yaptım geldi araçlar. Ev konusunda pek dikkat ermedim bazı evler evet ücretsiz gelmişti. Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]

• emretutar E kullanıcısına yanıt

en baştan beri fast travel yapabiliyordunuz yani, öyle mi?

yardımcı olabilecek başka birisi var mı peki? oyunun hazine haritası hariç tüm dlc'lerine sahip görünüyorum steam sayfasında ama oyunda aktif değiller.

• Evwt 2600 cr karşılığında şimdi ise 1600 cr oldu. Heryere hızlı seyahat oluyor. Hot whells de ücretsiz oluyor.

• Oyuna girdikten 3 saniye sonra atmaya başladı şimdi de ..

• emretutar E kullanıcısına yanıt

dlc arabalarını bulup ekledim garaja fakat fast travel olayı hala aynı.

vip pass aktif görünüyor oyun içinde (ismin yanında taç) fakat fast travel opsiyonu çıkmıyor haritada. steam'den ticket falan atabilir miyim ona bakayım bari.

• Siz böyle konuşunda ben de merak ettim şimdi.

Bu premium içerikleri alıp almadığımızın teyidini yapmanın bir yolu var mıdır?

• 
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.