Şimdi Ara

Forza Horizon 5 [PC ANA KONU ] (178. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.206
Cevap
79
Favori
204.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu oyunda drift modu yok mu arkadaşlar ? Bayadır oynuyorum sürekli toprak yarışı ve kır rallisi var çok sıkıcı.

• Var hocam hiç olmaz mı? Haritada seçeneklerden hepsini kapat sadece drift parkurlarını göster bir dünya yarış var.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MaterialScience kullanıcısına yanıt

Dostum konuşmuştuk. Bak şimdiki mevsimin ışıklandırması atmosferi çok çok iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • babayı izle kullanıcısına yanıt

Buldum hocam teşekkür ediyorum. "Horizon Rush" diye bir yarış varmış onu yapmam gerekiyormuş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc_1987 -- 20 Ocak 2023; 1:14:26 >
  • Hocam bizler Horizon Macerası kısmını bitireli çok oldu. Sen hikayeden devam et mutlaka bir yerde görev verecek drift yarışların da açılacaktır.

• Doğrudur hocam sen birkaç saat görev yapacaksın sonra serbest sürüş, etkinlikler falan takılırsın.

• Berkayyonal B kullanıcısına yanıt

Hocam selam, akşam bir bakayım :) teşekkürler.

• Düz yolda yan giden yılanım.

Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]
  • Geforce experience ile oyun içi video kaydı alan var mı. Oyun 2k da ayarlı ama kayıtlar 1600*900 alıyor. İşin garibi bi tek bu oyunda oluyor. Başka oyunlar kaydediyorum orjinal 2k da kayıt alıyor ama bunda almıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bu turuncu boyalı alanda ne yapmam gerekiyor. Arabayla gittim oraya hiç bir şey olmadı Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]  Unutulmuş araba gibi bir yer mi arayacağız ?

Bir de sağ üstte Horizon Festivali Meksika'ya geri dönün diyor nasıl döneceğim :) Bilen varsa çok iyi olur :) <3

Ha bir de insanlar bu Rimac concept2 arabayla 561 km hız yapmış benim araba 460'ta tıkanıyor :) Tıkanıklığı nasıl açmamız lazım.

Çok fazla soru sordum hakkınızı helal edin :(

• Daire bölgeye sol alt taraftan gir, sollu devam et. Sağ tarafta işporta el arabalarının alanının oraya geldiğinde yolun sağında hazine sandığı olacak. Ona çarpmalısın.

• merhaba arkadaşlar thurmaster 150 var ama istediğim ayarları bir türlü yapamadım ne dirif yapabiliyorum nede düzgün sürüş vites yok bu arada. dirif arabalarından da alıyorum bir türlü yolda tutamıyorum. en basitinden ayar tavsiyesi veya şu videoya göre yap diyebileceğiniz bir yer var mı? şimdiden tşkler

• Selam dostlarım. Uzun zamandır ertelediğim bir araç vardı. 2002 Nissan Skyline GT-R V-Spec II araca dehşet bir drift ayarı yaptım. M3 GTS kadar tatmin etmedi tabi o araba istisna ama bunun sesine ve yol tutuşuna bayıldım. Gayet rahat bir kullanımı var düz yolda kendini dağıtmadan gazlarsınız viraja geldiniz mi el frenini çekin araba gerisini hallediyor. Kesinlikle denemenizi öneririm tam bir makina oldu. Üretici kısmına "esinax" yazarak ayara ulaşabilirsiniz.

• Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]

Yeni de yıkatmıştık Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda kum fırtınası yok ara sıra ben geçiyorum Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ] 

• Gelen güncelleme ile ana menüdeki takılma çözülmüş bilginize. Şu an için her şey olması gerektiği gibi.

• babayı izle kullanıcısına yanıt
    Menü gecikmesinden gına geldiydi artık oynamayı bırakmıştım bu güncellemeyle baya düzelmiş çok çok azda olsa gecikme var tam düzelmemiş. Dahada bozmasınlarda. Birde güncellemeden sonra oyuna girin sonra çıkın bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar oyuna girin yarış yükleme süresi dahada kısalıyor ilginç şekilde. Rx6600 var ray traycing hala sorunlu. Araç boyama vs. menüsünde çok uzun donma yapıyor mecburen kapalı tutuyorum. Güncellemelerle hiç düzeldiğini görmedim. Onuda çözerlerse tamamdır.

• Selam hocalar. 2018 Renault Megane R.S.'e stok motorda ön çekeri bozmadan modifiye yaptım. Vites kutusunu sadece hızlı bir hale getirdim. Araç zaten 325 km/h yapıyor şimdi tutup bu aracı daha da hızlandırsam saçma olurdu. Vites kutusu, yol tutuşu vs. olabilecek en iyi hale geldi. Serbest sürüşte takılıp, korsan taksi cosplay yapacak kardeşlerim araçtan memnun kalacaktır. Üretici kısmına "esinax" yazarak ayara ulaşabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.