Şimdi Ara

Forza Horizon 5 [PC ANA KONU ] (177. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.208
Cevap
79
Favori
204.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

intel yeni nesil elektrikli araba,

amd , 6700 motorlu classic muscle .

yersen .

• Gaea kullanıcısına yanıt
    Demek istediğim şu; bu sorun markaya göre değişen bir sorun değil genel bir sorun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • torkema61 kullanıcısına yanıt

hmm o sorun bende de var, yazılım kaynaklı belli . arada böyle takılma oluyo 1-2snlik menü geçişlerinde . network kaynaklı olduğuna dair şüphelerim var o konuda. optimizasyondan ziyade server'dan bilgi çekerken aynı anda sync etme sıkıntısı gibi .

• wheelspin yazdım, (ram'e) bana demediklerini bırakmadılar . 20 milyon para kasmak için goliath ya da glitch kovalayan tipler . araba açıyormuş bak bak bak .aç bakalım mclaren f1gt, ya da subaru 22b . kaç wheelspin gerekecek : d

yahu oyunun çoğu açmanı isteyip de paran olmadığı araba üstüne kurulu . forza motorsport 2'den beri xbox360 vardı oynadık .ciğerini biliriz bu oyunun . Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaea -- 13 Ocak 2023; 12:24:37 >
  • artık para öyle bol ki, millete hediye yolluyorum habire .hediye süper araçlar . alın zenginlik sizin de olsun gibi ahahha

hayat böyledir , zenginliği sindirdiğinde paylaşmak istemeye başlarsın .

• Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gaea kullanıcısına yanıt
    Dedi ve Clio’nun gazını fulleyip memleketten gelen tarhanayı almak için otogara gitti.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • babayı izle kullanıcısına yanıt

ahfdhsjfdsa keşke clio felan alsaydım ev yerine .

• bilgennyk kullanıcısına yanıt
    Ray tracing ayarını düşürüp deneyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgennyk kullanıcısına yanıt
    Rx6600 var bendede rtx güncellemesi geldiğinden beri sizinki gibi sorun var. Tamamen kapattım. Acaba kartın gücümü yetmiyor diyordum. 6900 xt tede oluyorsa yazılımsal bi sıkıntı var demekki.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bir yıl sonra tekrar test yaptım kendimce. 3080 undervolt 900mv 1980 mhz ayarlı ve 5600x pbo açık 200+ voltaj ofseti - 0.15 volt falan filan Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ] 

Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]

Burada biraz daha gaz verdik işlemciye +300 voltaj ofseti gene - 0.15 volt gene reset yemedik ama değişen pek bir şey yok. Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ] 

Oyunun versiyonu son değil bu arada offline çalışabilen son sürüm.

• Arkadaşlar amd r5 5600x işlemci 32 gb ram rx6800 ekran kartı var , işletim sistemi win 10 bilgisayar yeni sürücüler her şey yeni bu oyunda bencmark testinde 4k da 7 1080 p de 7 fps alıyorum b. testin de . Bana yardımcı olabilecek bir arkadaş , böyle bir sorunla karşılaşan başka birileri var mı acaba.

• Arkadaşlar merhaba,

Oyunda renkler çok çiğ geliyor özellikle öğlen güneşinde çok beyaz bununla ilgili bir ayar var mı acaba?

• MaterialScience kullanıcısına yanıt

Evet malesef öğlen vakitleri hiç hoş gelmiyor bana da

• Berkayyonal B kullanıcısına yanıt

Akşam üstü yağmurlu yada gece yağmur olayı çok hoş diğer saatler biraz çiğ gibi..

3060 mobile ile de 1080p de 48 fps üstüne çıkamıyorum kaliteyi arttırınca dlss çamur yapıyor bi optimum ayar bulamadım :/

en azından geç texture yükleme sorunun çözmüşler...

• MaterialScience kullanıcısına yanıt

aynen öyle. Güneş olmadığı zaman çok çık kaliteli bir hal alıyor oyun. Bence baya bir gelişme var oyunda. Tek isteğim hava durumları daha sert daha belirgin olsa keşke. Ve gece çok kısa sürüyor

• Berkayyonal B kullanıcısına yanıt
    O belirginlik sanırım bazı yarışlarda (genelde festival listesindeki yarışlar) var. Normal açık dünyada gezerken belirgin bir yağmurla karşılaşmadım daha.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aynen öyle ya. Bazen yağıyor açık dünyada o da yalandan dolandan. Hava açık, gökyüzünde az bulut var falan. Sadece ormanların orada bazen yağmur fırtınası oluyor o kadar. O da bir mevsimde oluyor. Benim gibi düşünenleri görmek sevindirdi

• 
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.