Şimdi Ara

Forza Horizon 5 [PC ANA KONU ] (176. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.208
Cevap
79
Favori
204.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gaea kullanıcısına yanıt

Kardeşim forum ortamında gelip acaip yöntemlerle para kazanmaya çalışıyorsun.

Birde insanları uyarmayalım yorum yapılmasın istiyorsun ha ? Lafıma dikkat edecekmişim.

Ne demişimki lafıma dikkat edeceğim ?

Sen asıl laflarına dikkat et..

Tanımadığınız kimseye mail şifrenizi falan kesinlikle vermeyin arkadaşla…

işleyiş yerine process yazınca ne oluyor :D

Daha legalmi gözüküyor yaptığın iş ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARKKNIGHT54 -- 12 Ocak 2023; 16:25:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rx 6900 XT ekran Kartı
    Ryzen 5 5600 işlemci
    850w psu
    16x2 3600 MHz 32 gb ram var
    Oyunu oynarken araba kullanırken hiç bir problem yok. Ne zaman menüye girip modifiye yapsam araba satın almaya çalışsam oyunda donma-stutter oluşuyor. Nasıl çözebilirim?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • evet, işleyiş böyle isteyen gelir alır , yabancılardan alan alıyor, pardon da hesaba girmeden nasıl online müdahale edelim ? . biraz araştır istersen bu işi yapan siteleri . gören de microsoft hesabından kredi kartı bilgilerini çalacak 3 kuruşluk e-posta hesabına konacak sanırlar tevbe yarabbim ya . cia ajanları izliyo knk seni evet çok değerlisin . Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]  .

• bilgennyk kullanıcısına yanıt

Hocam oyunun kendisinde biraz sorunlar mevcut. Ama sanki düzelmeye başlamış biraz da olsa. Önceki zamanlara göre biraz daha iyileşmiş bende ama az da olsa var.

• torkema61 kullanıcısına yanıt

Oyun ilk çıktığında 1 tık daha iyi oynuyordum sanki ya.

Forza 4 pcye cok iyi çıkmışken 5i resmen port edememişler. Saçmalık

O sistemle çok sorun olması da garip. Bugün girdim ben epey takıldım oyunda, menüleri de dediğim gibi epey toparlamıştı. 1 hafta önceki halini anlatamam yani felaketti bende.

Mesajdan sonra sildim yeniden kurdum oyunu. Daha stabil çalışıyordu. Bir de bi ara enb yüklemiştim grafikler için. Onun kalıntıları olmuş olabilir

hangi sistemlerde hangi menü geçişlerini tartışıyorsunuz merak ettim .

port edememekten ziyade grafik güncellemesi desek mi acaba :/

forza motorsport 8 bir tık daha isteyecek .

DLSS de saçmalık, blur yapıp ışıklandırma ile kanka bak hakiki kadar oldu he demeye getiriyorlar .

sahtekarlık abidesi .

yazılım sahtekarlığını driver'da gören ilk nesiliz .

• inceledin mi driver log'larını ?

adamlar kendileri söylüyor zaten farkındayız diye .

ucuz etin yahnisi her zamanki gibi yavan oluyor .

amd 20 sene önce de sıkıntılıydı,

hala aynı . ama nedense nvidia ile intel sorunsuz çalışıyor .

• Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]
  • intel ile nvidia acaba neden bu kadar senkron oluyor ?

büyü yaptılar sanırım . ya da türbe var kesin yozgat'ta yatır felan vardır.

Menü arayüzündeki geçişler kasıyordu oyunda. Son 1 haftadır görmüyorum pek, baya aza indirmişler ama öncesinde felaketti bende.

Konuyu amdye bağlamışsın ama aynı sorunu yaşayan bir çok nvidia kullanıcısı var

bağlarım hacı yaş 36 benim anasını satıyım amd k6'dan beri biliyoruz dertlerini hep ati radeon sorunu oldu. ati'yi amd alınca bişey de değişmedi . hayatımda bir tek değişen gördüm . o da western digital'in meshur hard disk ısınması . o son buldu . adamlar yatırım yaptı rakiplerini aldı . teknoloji transferini çatır çatır yerine getirdiler şimdi dünya devi .

sokup sokuşturmadan once, f/p yapıcam diye bilgisayarın anasını hem donanımdan hem yazılımdan ağlatmaya çalışan amd'ye laf olsun .

Pki tm
    Yorumlara bak hele amd miymiş sorunlu

https://steamcommunity.com/app/1551360/discussions/0/5568165891212936077/

Bu sorun zaten oyunun sitesinde "Known Issues" olarak geçiyor. Bir nebze düzelmiş olsa da hâlâ var sorun.

Performance - Some players are reporting slow or stuttering menu navigation after Series 14 update (Date updated:11.15.22)

• forza optimizasyon konusunda en iyi oyunlardan biri olabilir . bizim devirde ekran kartı sattıran oyunlar vardı . crysis kaldırıyomu knk ?

meşhurdu . her halt crysis referans gösterilip ölçülür biçilirdi ne hikmetse . 3d mark falan umursanmazdı . kaç triangle yapıo kaç gigatexel çizyo vs tınlamazdı kimse, crysis 60 fps KANKS diyip havalar zurnalar atılır çalınırdı . far cry sonrası bozdu bilgisayar dünyası .

onu diyorum zaten kuzenim beni arıyo kanka amd ryzen 5600 series var youtube video takılıyo nedeni ne diye bi bakıoruz driver sorunu . loglara bakıyoruz, biz işte biliyoruz sorunu öteki patch'de çözecez inşeallah hehehe..

yahu 20 senede çözemediler şu uyumluluk olayını .

intel fan'ı falan da değilim anasını satıyım amd önermiyorum abi 2 toplayan üstüne az sıksın 3 koysun . laf gelmiyo en azından .

• 
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.