Şimdi Ara

Forza Horizon 5 [PC ANA KONU ] (175. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
4.208
Cevap
79
Favori
204.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aga benim fotoğraflar ekranda cillop gibiyken siteden indirdiğim zaman kötü görünüyor. Biraz şu fotoğraf kısmındaki efektleri vs. kurcalayacağım olmazsa ss alacağım.

Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]

• Grafikle olmuyor sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun zaman sonra şunu rahatlıkla söyleyebilirim, NFS Unbound>Fh5

Forzayı haftada 1 Perşembe akşamı 45 dk yeni gelen arabayı almak için sıkıla sıkıla oynayıp, arabayı alınca 2 dk sürüp direk kapıyorum oyunu.Yarişlar hiç zevkli değil,harita çok kötü lambo sian ile patates tarlasına filan giriyoruz.Oyundaki harita %2 şehir %98 tarla ve orman.Nfs Unbound haritası,zorlu ve zevkli yarisları,isiklandırma sistemi,akşamı ayrı güzel,gündüzü ayrı.Araba tasarımları ve modifiyeleri ile Unbound forzayı bana göre uzun zaman sonra geçti.Forza hep tutan formülü kullanıyor,çok araba ile tarlada festival,yeni oyunla beraber risk alması ve köklü değişiklikler şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okan855 -- 8 Ocak 2023; 15:35:7 >
  • okan855 kullanıcısına yanıt

Bende son nfs leri hiç beğenmedim forzalarıda aklımdaki birkaç arabayı alıp bıraktım ama unbound herşeyiyle tam olmuş yarışa, araç kullanımına doyamıyorsun.

• Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]

Güzel tespit ancak bence halen NFS'nin geçmesi imkansız.

İmkansız da değil de, tarzlar farklı diyelim. NFS'de "sim-cade" sürüşü yok çünkü. Hele ki direksiyonla FH4 ve 5'te FF tepkileri çok iyi, kullanırken güzel hissedip aracı ona göre sürüyorsunuz.

NFS'de bu yok. Hatta direksiyon desteği de henüz yok, gamepad olarak çalışıyor direksiyon bağlanınca da.. Bu açıdan Forza'yı daha çok seviyorum.

Ha ama NFS'yi tek başına değerlendirirsek, "yine nasıl batırmışlar acaba" diyerek denemeyi açtım ve bir süre başından kalkamadım, sürüşü daha çok beğendim. Son dönemdeki hiç bir NFS ile böyle vakit geçirmemiştim. Genelde şöyle bi bakıp en fazla yarım saat içerisinde siliyordum, sürüşler falan berbat oluyordu.

Bu arada aslında NFS'de de Forza'da tutan formülü kullanmışlar, bariyere falan çarpınca donk diye sekip devam edecek diye beklerken, çarptığım yerleri parçalayıp yıkıp devam edince aaa diye şaşırdım resmen Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ] 

NFS bu sefer olmuş bence de.

• 2. Oyundan beridir formül aynı,bu seriye yeni oyunla birlikte dramatik değişiklikler şart.Haritayı bir defa NFS oyunlarından örnek alarak yapmalılar,sürekli tarla,ova,orman çöl olmuyor,devasa şehir olmalı.Hypercar arabalarla tarla işi olmuyor.Mutlaka düzgün bir hikaye eklenmeli,festival işi baydı,800 araba gereksiz,2000 yılı ve üzeri 250 tane araç yeter,eski püskü ahşap arabalar filan koymuşlar oyuna kimse kullanmıyor.Derin modifiye sistemi gelmeli vs...

Yeni oyun kesinlikle değişmeli,bu son oyun ufak tefek dokunuşlar haricinde eski oyunlarla aynı,sırf tuttu diye aynı oyunları dayiyorlar,eleştiren pek kimsede yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okan855 -- 10 Ocak 2023; 6:38:57 >

Adını da Forza Horizon - NFS Edition yapsınlar tam olsun.

Bu oyunun olayı bu. Haftalık etkinliklerle, çeşit çeşit araçlarla dolup taşan ve diğer oyuncularla işbirliği içerisinde yapılan, sadece yarıştan ibaret olmayan dolu etkinlikler barındıran bir oyun. Ayrıca PvP ve Battleroyale gibi ek seçenekleri de mevcut. Oyun içeriği olarak Need for Speed ile kıyaslanması kadar saçma bir şey yok. Need for Speed tasarımı istiyorsanız gidip Unbound alarak tadını çıkarabilirsiniz. Piyasadaki araba temalı oyunların tek tip olması diye bir kural mı var? Oyunun eleştirdiğiniz yönlerini severek oynuyor millet ki 4. oyunun bile hala hatrı sayılır kitlesi var.

• forza 5 wheelspin satılır , 998 super wheelspin 200 tl . iletişim için pm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaea -- 10 Ocak 2023; 16:9:34 >
  • Gaea kullanıcısına yanıt
    Başkasına Wheelspin gönderme gibi birşey var mı bu oyunda?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mirzant kullanıcısına yanıt

Bildiğim kadarıyla yok hocam. Hile hurda yöntemi ya da glitch ile olur muhtemelen.

4. oyunda vardı, yetenek puanı 999 yapılıyodu gibi muhabbetler dönüyordu. Onun gibi bir olayı vardır.

• Mirzant kullanıcısına yanıt

hayır, microsoft store posta ve şifreni vermen gerekiyor ben hesabına girip modlamayı yapıyorum . ban falan da yok .

• Gaea kullanıcısına yanıt

Hem oyunu birdaha açıp oynamak için sebebim kalmayacak. Hemde sana 200 lira verecem he. Vay anam vay.

Oyunun amacı eğlencesi zaten araba açmak. Bişeyler kazanıp o tatmin hissini almak. Şakamısınız nesiniz.

• DARKKNIGHT54 kullanıcısına yanıt

Yetmez bi de microsoft hesabını hibe etmen gerekiyormuş Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ] 

• oyundan soğumayı hadi geçtim de adam microsoft mail adresimin şifresini istiyor hahahahahaha üstüne de 200tl istiyor oğlum nasıl kafalar lan bunlar bunu kabul edenler var mı acaba gerçekten? ya sen bana 5000 dolar versen ben sana microsoft mail adresimin şifresini vermem üste 200 lira istiyor bir de Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ] 

• Bazı araç tasarımlarını aracıma uygularken tam uygulamıyor. Mesela adamın biri güzel tasarım yapmış kendi aracıma uygulamak istiyorum desen renk aynı oluyor ama jantlar farklı oluyor. Nedenini bilen var mı

• process böyle, cloud'a erişim hesap erişimi ile sağlanıyor . beğenen alır, yurtdışında talep var, iç piyasayı da göz ardı etmeyelim dedik . fikir soran olmadı , laflara dikkat edelim .Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ] 

• Berkayyonal B kullanıcısına yanıt
    Jantlar araç modifikasyonuna göre belirleniyor. Jantı kendiniz değiştirmeniz lazım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.