Dostlar oyundan sıkılmaya başlayanlar için Saleen S7 2004 model araca V10 motorda bir ayar yaptım. V10 motor kullanmamın sebebi ses V12'ye göre daha tok ve yırtıktı fakat öyle bir turbo basıyor ki V10 motorun sesini duyamıyorsun. Araç içinden kullanan arkadaşlar aynı savaş uçağı kullanırmış gibi bir turbo sesi alır. Bayağı baskın bir turbosu var arkadan da V10'un yırtıklığı geliyor. Farklı bir araç kullanayım diyenler için öneririm. Üretici kısmına "esinax" yazarak ayarıma ulaşabilirsiniz. |
Forza Horizon 5 [PC ANA KONU ] (174. sayfa)
-
-
Arkadaşlar xbox game pass ultimate üyeliğim var. FH5 pc de yüklü fakat birçok aracı kullanabilmek için premium sürümü satın almam gerektiğini söylüyor. Game pass ultimate üyeleri FH5 premium sürümü oynayamıyor mu? Yoksa sadece standart sürümü mü oynayabiliyoruz.
-
Gamepass deki oyunların %9 9u stamdart sürüm. O araçlara erişmek için preöium eklenti yığını var onu almak lazım.
Gamepass de oyunun temel sürümüne sahip oluyorsunuz eklentileri ayrıca satın alabiliyorsunuz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Selam dostlar. 2020 Ford Mustang Shelby GT500'e orijinal kasada sadece jantı değiştirerek stok motora modifiye yaptım. Saf Mustang sesi arayan arkadaşlar araçla serbest sürüşten fazlasıyla keyif alacaktır. Maksimum hızı 400 km/h'e sabitledim. Aslında bu motorda bile 430 km/h'a kadar çıkıyordu fakat son vites çok yavaşladığından dedim ki düz 400 km/h'e sabitleyeyim sürüşünün keyfi bozulmasın. Sesi eminim herkesi deli edecektir. Üretici kısmına "esinax" yazarak ayara ulaşabilirsiniz. Bu arada boyayı merak eden olursa 67.5 yarı mat boya. Herkese iyi seneler.
-
başka bir hesaptaki ilerlemeyi aktarabilmenin yolu var mı? 2 adet outlook hesabım var. gamepass üyeliğini farklı hesaba aldım. diğer hesaptaki ilerleme haliyle bulunuyor. bunu nasıl çözebilirim?
-
İyi akşamlar.
Daha önce sorunsuz olarak FH5 oynarken birkaç haftadır sorun yaşıyorum.
Oyunu açmaya çalıştığımda yükleme ekranı geliyor. "Oturum açılıyor, veriler eşitleniyor ve oyun başlatılıyor" adımlarını geçiyor. Daha sonra oyun açılacakmış gibi siyah ekran geliyor ama sonra masaüstüne dönüyor. Herhangi bir hata mesajı da vermiyor. Forza Horizon 4'te de benzer hatalar olmuştu zamanında. Genellikle güncellemelerle çözülmüştü ama buna bir çare bulamadım. Benzer sorun yaşayan veya çözümü konusunda yardımcı olabilecek var mı acaba?
Bu arada oyunu kaldırıp tekrar indirdim. Sorun devam etti. FH4'ü oynayabiliyorum sorunsuz. Gamepass var.
Teşekkürler.
-
SON ZAMANLARDA AMERİKAN'A SARDIM.
M3'ÜN YERİ AYRI <3
-
Bütün ayarlar ekstremde, 1080p de 40 ile 60 fps arası alıyorum.
Oynadığım sistem
gtx 1070 8gb
i7 4790
4gb x4 16gb drr3 1600mhz
512gb m2ssd takılı. canavar gibi oynatıyor. bayadır oynamamıştım, özlemişim oyunu.
-
Düşük fps rahatsız etmiyor mu ya. Ben 72 den 70 e 68 e falan inince ayar oluyorum çok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiçde rahatsız etmiyor, gayette rahat oynuyorum. tee 1997 yılından beridir oyun oynuyorum, 10 fps ile yıllarca eski oyunları oynadığımı bilirim. Birde elimizdeki bu, bununla yetinmek zorundayız yapacak bişey yok. Hiç fps takıntım yok olmadıda. Tabi o kadar düşükte oynanmaz bunlar, ya konsol olaydı 30fps sabit oynayanlar var, ona bi laf edilmez.
-
Dostum sakin ol bir şey demedim ben de yıllardan sonra ps3-ps4 ten PC ye geçtim. Daha alışamadım en ufak düşüşte hissediyorum rahatsız ediyor. Ondan merakımı gidermek için sordum
70 den 68 e düştüğünü ancak göstergede görürsünüz oynarken nasıl farkedeceksiniz ? Bende 144 hz monitor var bende o fpslerde oynuyorum. Hiç hissetmiyorum bişey yağ gibi akıyor oyun ?
Mafia 2 den hatırlıyorum çok ayar yapardım pc de
12 yıl önce 20 fps oynardım heygidi yıllar bee.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARKKNIGHT54 -- 3 Ocak 2023; 14:44:37 >
İşte benim anlayamadığım o hissetmemem lazım o düşüşü ama yansıyor
Sakinim merak etme, kusura bakma bir hışımla yazmışım :)
özür dilerim kardeş.
-
Mitdown madnes oynardım yıllardır kasa kasa, o anlar canlandı şimdi :)
-
AKŞAM ŞEKERLERİ
-
-
Sorunuzun cevabı evet, sadece standart sürüm oynayabilirsiniz.
Ayrıca şunu bir araştırın: standart sürüm oyun oynarken mağazadan "CAR-PASS" i tek başına satın aldığınızda o araçlar kullanıma açılabilir; benimki premium olduğu için ben deneyemem.
-
"Microsoft Store" da gamepass satın alınmış hesap ile oturum açacaksınız. Sonra da kayıt edilmiş ilerlemesini kullanmak istediğiniz hesap ile de "Xbox" uygulamasında oturum açacaksınız.
Yani sistem oyun için mağaza uygulamasına, oyuncu için Xbox uygulamasına bakar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X