Şimdi Ara

Forza Horizon 5 [PC ANA KONU ] (172. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.211
Cevap
78
Favori
205.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bozcaadalı kullanıcısına yanıt

Fotoğraf modundan karakteri de kapattığında on numara ss olur. Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ] 

• torkema61 kullanıcısına yanıt
    Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]
  • bozcaadalı kullanıcısına yanıt
    Mükemmel

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]

Yav bütün arabaları kullandım şu arabadan aldığım keyfi hiçbirinden almıyorum. Arabanın her şeyi dört dörtlük. Frene bastın mı zınk diye duruyor, gaza asıldın mı gidiyor, virajı kaymak gibi alıyor, motor-turbo sesi on numara, tipine diyecek şey yok. Demek ki gerçek hayatta kullansan adama kafayı yedirir.

• torkema61 kullanıcısına yanıt

Teşekkür.

• FH 5'te FH 4'teki gibi belirgin mevsim değişimleri de olsa tadından yenmez kıvama gelecek. Her açtığımda aynı mevsim yaşanıyormuş gibi hissediyorum. Yap bi güzellikte güncelleme ile bunu da geliştirin :)

• Berkayyonal B kullanıcısına yanıt

Meksikada böyle yoğun döngü olmuyor bildiğim kadarıyla. Yani geçişleri gerçekçi yapalım derken güzel ayrıntıları es geçtiler. Tepelerdeki karlarla yetiniyoruz artık.

• Aynen öyle. Arada ormanlarda yağmur fırtınası oluyor. Çölde kum fırtınasın oluyor o kadar. Keşke ona uygun ülke seçerlermiş. Darısı Fh6 nın başına artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]
  • Selam dostlar. Ferrari FXX-K EVO 2018 model araca F1 modifiyesi yaptım. 10 ileri şanzımanda F1 sesiyle çok iyi yol tutuşu ve sürüşü var. F1 tadında takılmak isteyenler için kesinlikle öneririm araç çok keyifli.

Son olarak AUDI R8 V10 PLUS 2016 aracına stock motor üstüne modifiye yaptım. Motoru bilerek değiştirmedim orijinal motor sesi çok güzel. Serbest sürüşte takılmayı seven arkadaşlar için çatara patara sesli, sürüşü çok güzel bir araç modifiyesi hazır. Aracın her şeyi stock parça jantı, rüzgarlığı vs. değiştirmedim. Bu da çok keyifli bir araç oldu kesinlikle tavsiye ediyorum.

İKİ ARAÇ İÇİN DE AYAR ARATMA KISMINDA ÜRETİCİ BÖLÜMÜNE "esinax" YAZARAK YÜKLEDİĞİM AYARLARI DİREKT İNDİRİP ARACINIZA UYGULAYABİLİRSİNİZ.

• İlk defa Pc aldım ve bu oyunuda oynamaya başladım.Daha önce Series X'te oynamıştım bir sorun yoktu ama burda en yüksek ayarlarda 60 fps kasmadan oynuyorum fakat bulanıklık gibi saçma sapan bir sorun var.1 metre önüm bulanık yol kaplamaları.Nasıl bir ayar yapmam gerekiyor bu sorunu düzeltmek için ?

• Atatürk_1881 kullanıcısına yanıt
    Hocam pcde değilim ama çizim mesafesi miydi neydi öyle bir ayar vardı onu yükseltirsen uzak mesafe grafiklerin de iyileşir.

• Selam arkadaşlar. İkinci el fh5 alsak oynanmış oyunu sıfırdan oynayabilirmiyiz? New game seçeneği ile?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • babayı izle kullanıcısına yanıt

bu resimler konsoldan mı hocam ?

• boss06 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam bilgisayardan. Sadece foruma atarken fotoğrafları küçültüyorum.

• babayı izle kullanıcısına yanıt
    Kötü gözüküyor normaldede böyle mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • GOKHAN 07 G kullanıcısına yanıt

Bilgisayarda da iyi. Benim grafikler ortalama, RTX cart curt da yok.

• Bu arada arkadaşlar Forzathon mağazasında inanılmaz ucuz araçlar var. Sesto ve Porsche'yi öneririm özellikle. Porsche aracı hem kendinize hem arkadaşınıza alabiliyorsunuz.

• GOKHAN 07 G kullanıcısına yanıt
    Hocam laptopla oynadığım için grafikleri bir tık düşük tutuyorum ama daha çok fotoğrafı küçülttüğüm için bozulma yaşanıyor. Oyun içi bu kadar kötü değil.

• 
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.