143 000 000.- |
Forza Horizon 5 [PC ANA KONU ] (171. sayfa)
-
-
ForzayoutubeJoin Playground Games for a full preview of the Horizon Holidays and Fordzathon content updates for Forza Horizon 5, including the Festival Playlists, new cars, and more! FORZA HORIZON 5 is available now on GAME PASS! Upgrade your game to PREMIUM today to experience the latest expansion FORZA HORIZON 5: HOT WHEELS https://www.xbox.com/en-us/games/store/Forza-Horizon-5-Premium-Add-Ons-Bundle/9MZ0SR207MG8 #ForzaMonthly #Forza #ForzaHorizon #ForzaHorizon5 #10YearofFH #FH5 #FH5HotWheels #ForzaMotorsport #ForzaHorizon4 #FH4https://www.youtube.com/watch?v=f2Un30DU-L4
-
Seriyi hiç oynamadım almayı düşündüğüm için soruyorum. Multiplayer mantığı nasıl acaba ? yada oyun sadece araç toplamak üzerine mi kurulu ? Oynayanları sürekli tek başına görüyorum twitch'te ya ai ile yarışıyorlar yada haritada dolanıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fautzin -- 2 Aralık 2022; 13:57:55 > -
SADECE ÖLÜLER GÖRÜR
-
Eleyici : Battle royale mantığında bir oyun. Rakipleri eleyerek 1. olmaya çalışıyorsunuz. Son alan küçüldükten sonra haritada bir hedef nokta beliriyor ve oraya ilk varan kazanıyor.
Deneme : Oyundaki botlara karşı takım arkadaşlarınızla yarıştığınız "PvE" türü bir oyun. Her haftalık etkinlikte 1 tane bulunuyor ve kazandığınızda hediyesi var.
Battlegrounds : PvP mantığında oynadığınız, 2 zafer alanın kazandığı, toplam 3 bölümden oluşan bir oyun. Haritada 2 farklı noktada var sanırım ve her hafta yenileniyor.
Horizon Arcade : Yine PvE olan bu oyun da haritada rasgele belli noktalarda çıkan, 3 aşamadan oluşan ve 10 dakika içerisinde tamamlanırsa Forzaathon puanı kazanabileceğiniz oyun. Bu puanla özel araç satın alabiliyorsunuz.
Horizon Turu var bir de ama onu henüz denemedim.
4. oyunda Çevrimiçi Macera vardı, burada karşılığı var mı bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torkema61 -- 3 Aralık 2022; 18:52:27 >
-
teşekkür ederim.
-
Horizon Turu denen oyun da PvE oyunmuş, Deneme yarışı gibi bir oyun. Multiplayer oynanıyor. Belirteyim dedim :)
Son edit: Horizon Açık da PvP olan oyun, 4. oyundaki Çevrimiçi Macera'nın karşılığı buymuş. Rank sistemli, Her etklinlikte 3 ayrı yarış bulunan bir oyun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torkema61 -- 4 Aralık 2022; 15:1:29 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
-
Haftalık etkinlikte lazım olan aracı nasıl alıcam derken hediye gelmesi :)
Kim yolladıysa Allah razı olsun
-
E92 M3 GTS'e acayip bir drift tune yaptım araba düz yolda yan gidiyor savrulma sıfır. Top speed de 450km/h rüzgarlığı tamponu takmamama rağmen. Hızlanması da gayet yüksek. Beni en tatmin eden araba bu oldu tam bir yanlama makinesi. 2021 M4'e de drift ayarı çektim ama bu tam anlamıyla kusursuz oldu. Free roam takılıp yanlamayı sevenler varsa yaptığım ayarı aratarak indirip kurabilir tavsiye ederim. Kullanıcı adım "esinax".
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babayı izle -- 9 Aralık 2022; 21:23:39 >
-
Şikayet edicem bu ne ya yeminle bırakın arabayı 50k görmüyorum hele süper şansta toplam 50k olmuyor. Bunda bi iş var.
-
10 taneden anca bir veya iki kere anca iyi şeyler çıkmıştır. Fh4 bu konuda çok bonkördü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şehir içindeyken FPS inanılmaz düşüyor. Çok can sıkıcı bir durum yaşayan var mı
İşlemci ve ram nedir?
-
Benim i5-8400 işlemci şehiriçi %100'e dayandığı için dedim belki sizinki de bu civardadır ama sizinki epey iyi aslında olmaması lazım. Belki de şehir içi optimizasyonu sıkıntılıdır bilemedim.
-
Oyun çok iyi ya
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oyun içi grafik ayarlarını atar mısın sadece çevre detayları ultra geri kalan her şey yüksel rtx kapalı ona rağmen arada düşüş yaşıyorum. Son güncellemeden sonra düşüşe geçti.
Akşam unutmazsam atayım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X