< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Forza Horizon 5 [PC ANA KONU ] (169. sayfa)
-
-
Aynı sorun bende de mevcut.
-
Sende ne zamandır var hocam bende herhalde 3 gündür falan mevcut.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ben de dün fark ettim. 1.000.000 drift için araç bakayım derken giremeyince satın aldım bikaç tane.
-
Acaba 1.000.000 luk görev için yapımcılar kendileri yapabiliyorlarmı merak ettim. Forza forumundada herkes bundan bahsetmiş. Sanki öyle bişey yapalımki kimse yapmasın demişler😃 Bunu yapayım derken para harcamaktansa pass geçmek daha iyi. Bu kadar hırs iyi değil kafayı yiyecez bırakalım sağlığımız daha önemli bence😃
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sattığım 2 arabanın kredilerini toplayamıyorum hata veriyor 2 günden beri. 120 bin kredinin üstüne çöktü oyun.
-
Müzayede salonu bağlantı hatası yukarıda paylaştığım hileyle alakalı sayın arkadaşlar. Sizin haberiniz yok ama ortalık yıkılıyor. bu tam olarak hile değil glitch olduğundan adamlar sorunu düzeltmek için 4 gündür canla başla uğraşıyorlar. Müzayedeyi kapatmadan önce nadir araba bulmak mümkün değildi millet hemen topluyordu. Forza adına utanç verici bir durum. Bu sefer kimse banlayamayacaklar da nasıl çözüm bulacaklar merakla bekliyorum.
-
Anladım hocam valla yazık ya almak istediğim birkaç araba var para da hazır normal mağazadan alınmıyor ki yaptıkları işe bak allasen.
HAVA BULUTLU AMA BİRAZDAN DAĞILIR
-
Sonunda ben de yapabildim Mustang RTR ile.
Epey zorladı ama hiçbir görevde bu kadar zorlanmamıştım bugüne kadar
-
FH4’te driveatar yarışı vardı bi hafta. Böyle bişey görmedim yani driveatarları geçemiyoruz, bizde mi sorun var diye youtubedan baktık, weekly video çeken kim varsa zorluğundan yakınıyodu çok illet haftaydı ben daha onun üstüne zorlayacak bi oyun görmedim şu ana kadar.
Hala kredilerimi toplayamiyorum hata veriyor cozumu nedir bunun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Müzayedede global sıkıntı var şu an, açıldığında toplayabilirsiniz.
bu şerefsiz oyunun drivatarları o kadar berbat ki her yarışta arkadan yandan her yerden çarpıyorlar
böyle berbat bi yarış sistemi sadece bu oyunda gördüm...
-
Guncelleme geldi sattigim 2 arabanin kredisini hala vermiyor hata veriyor
Oyun DLSS ile çok iyi olmuş. RTX 2060 ile Kaplamalar high ayarda geri kalan herşey olabilecek en üst seviyede. DLSS Kalite modunda. 1080p den 2K ya çıkmama rağmen FPS te 45 den 60 a çıktı. Hem akıcı hem cam gibi.
Oyun ilk başta böyle çıkmalıydı. Olsun geç meç geldi şükür.
kaplamlardan kastın nedir? Tam olarak hangi ayarlar highh hangileri extrem atar mısın?
-
3070 bu oyunu 4k'da son ayarlarda dlss/fsr vs ile oynatmaya yetmeyecek bir kart mı? fps'te sorun olmuyor ama bazen kaplamalar siyah veya rainbow oluyor, oyunun tadı kaçıyor. sanırım düşük vram'den ama emin değilim.
-
Terminatör var T800 model o 3070 8gb dan 12gb karta geçince kaplama sorunu düzeldi demişti. Bazı ayarları kısmak gerek vrami kulanımını düşürmek için.
Abi araba alacam niye kapalı müzayede aloovvv
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X