Şimdi Ara

Forza Horizon 5 [PC ANA KONU ] (168. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.213
Cevap
78
Favori
205.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• birkuşgibi kullanıcısına yanıt
    Save dosyan sıfırlanır yani oyuna yeni baştan (sıfırdan) başlarsın. Ama hiç başlayamamaktan iyidir. Pc deki save klasörünün bir yedeğini al. Sonra save yerini sil. Buluttaki save sıfırla. Oyunu açmayı dene bakalım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • betoner B kullanıcısına yanıt

hocam bunu kabul edemem ya, baya kasmıştık başından beri.

şimdilik başka çözüm arıyorum. gerekirse cihazı formatlayıp tekrar indirme yaparım.

Şuan 2.kez baştan indirdim, yine aynı problem

• Kısaca şunu yazayım. Forza 4 ü 3 kez bitirmiştim. 3. Kez bitirdiğimde her hafta yedek almaya başladım. Sonrasında bir kez daha unutup pc yi hemen kapadım ve oyun açılmamaya başladı. Bu 3 kez başıma geldi. Herşeyi sıfırlayıp kurdum. Oyunda biraz ilerledim. Sonra pc deki yedek save yükledim. Oyun açıldığında soruyor bulut mu pc'de save den devam edelim diye orada pcdeki lokal save seçiyorsun ve buluta lokal save yüklüyor. Kaldığın yerden devam ettim.
    Bu hatanın sebebi lokal ile buluttaki save uyumsuzluğundandır.
    Eğer lokal sağlamsa zaten kaldığın yerden devam edersin.

• Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]Forza Horizon 5 Clipsyoutube
    ❤️If it worked, please like it❤️ 📈In this video, I'm showing you a new glitch for credits in Forza Horizon 5! If you're looking for an easy way to get a lot of credits fast, this is the glitch for you! Did you get it? Write a comment about how much you made! Forza Horizon 5 Money Glitch FH 5 Money Glitch #fh5 #forzahorizon5 #fh5glitch
    https://www.youtube.com/watch?v=qQX7XUxiDrs&feature=youtu.be

Bu vidyodaki taktik çalışıyor arkadaşlar. Share code silinmiş ama önemli değil card arattırırken isim kısmına GLITCH yazın yüzlercesi çoktan kopyalanmış bile ortalık yıkılıyor resmen.

İki dakka deniyim dedim 66 milyon credits geldi inş ban yemem Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ] 

• oKsyqeN kullanıcısına yanıt

Büyük ihtimalle ban yiyeceksiniz Microsoft böyle şeylere müsaade etmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boss06 kullanıcısına yanıt
    Sonra diyolar ki oyun sarmadı sildim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Vram bant hatası vermeye başladı yine.halbuki önceki ayarlarda.dlss açıyorum yine aynı bu sorunu nasıl çözebilirim?

• Oyunda açık bırakıp bekleseniz bile bekleme bonusu veriyor hala hile peşinde koşulmasını anlamıyorum

• Bence en iyi ayar gky ve gky keskinliğini 10 yapınca oluyor.

Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]
  • GT_55 kullanıcısına yanıt

Katılıyorum, ben de o ayarda kullanıyorum.

• Ya şu haftalık görevlerde S2 998 şartından gına geldi. Burada drift için önerebileceğiniz araç var mı? S2 998 bulamadım hiç.

• Aynen öyle son zamanlarda hep aynı şartı istiyorlar.

• H A V A

K A P A L I

A M A

A K A L I M

• torkema61 kullanıcısına yanıt

995 bine kadar geldim ama bir türlü bir milyon yapamadım. İş inada bindi dünden beri 6 saat falan harcadım herhalde farklı arabalar, farklı konfigürasyonlara. En son bmw isetta ile bile denedim 975 binde kaldım onda da.

Kolla oynuyorsanız çok hızlı bir araç tavsiye etmem. Arka çok kolay kopuyor ve drift yalan oluyor. Yukarıdan aşağı daha çok puan topladım genelde. Hava yağmurlu olunca çok daha iyi puan toplanıyor ama çok az yağmur denk geldi şimdiye kadar. Kafayı yemeden devam ediyorum ben oynamaya.

• cnkakb kullanıcısına yanıt
    Ben anlamadım ya burası için s2 998 şart değil mi? İsetta sanki 900lerdr kalıyodu en fazla

• torkema61 kullanıcısına yanıt

Tam 998 olması şart değil herhangi bir s2 class araba geçerli oluyor. Hoonicorn'u aldım, kar lastiği takıp difransiyelini kilitledim tek seferde 1 milyon yaptım. Ama tabi düz yolda gazlamaya benzemez uğraşanlara saygım sonsuz.

• oKsyqeN kullanıcısına yanıt
    Bak ya ben s2 998 için kaç araca para harcadım haddi hesabı yok. Gitti onca para püh.

Ben çekiş kontrolünü kapatıp düz vitese geçiyorum başka bişey yapmaya gerek duymadım hiç şu ana kadar

• bu oyunda direksiyonla drift atmak çok zor atamıyorum araca özel tuning mi yapmak gerekiyor ?

• cnkakb kullanıcısına yanıt
    4 kez yaptım. İlki denemeydi onu saymazsak 3 yapışın 2’si aşağı biri yukarı. Yukarı olan 920k ama aşağı inişler 960k civarında kaldı ikisi de. Yapılamayacak bir şey değil gibi, kolaya benziyor. Yarın denemeye devam :)

FH4’te zamanı geri sarınca sanki drift başarısız sonuçlanıyodu. Bunda istediğin kadar geri alabiliyosun biraz hile gibi oluyor ama sinir olmaktansa zor anda kullanılır artık

edit: yaptım bugün 3. denememde oldu sonunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torkema61 -- 20 Kasım 2022; 13:46:27 >

• 
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.