Şimdi erken almanın oyun oynanış/araç açısından bir avantajı var mı? Eninde sonunda alacağım zaten. |
Forza Horizon 5 [PC ANA KONU ] (8. sayfa)
-
-
88 Lira'ya mı geliyor ?
-
Bedavaya ultimate surum steam kaptik hayirlisi ))
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nereden hocam?
-
Yalnız FH5'te ultimate diye bir sürüm yoktur.
Olan 3 sürüm şöyle:
STANDARD, DELUXE, PREMIUM
-
Aynen hocam, ben aşağıdaki link üzerinden almıştım 04/2019 yılında Forza 4ü full sürüm olarak. Hatta son gelen araç paketleri dahil vardı. Aynı satıcı plati.ru sitesindekiyle zaten.
https://plati.market/itm/2519758
-
Hocam steam cuzdan kodlarından dondurma kodlarini girerek 800 tl yaptim )))
Premium sürüm dışında erken almanın ve ek özelliklerin bir avantajı yok fakat Premium sürümde 4 gün erken erişim,VIP,hoş geldin paketi,Car Pass ve ilerleyen süreçte gelecek iki genişleme paketi dahil olacak.Sürekli oynayacaksanız Premium'un epey avantajı var.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Terminator T-800Premium sürüm dışında erken almanın ve ek özelliklerin bir avantajı yok fakat Premium sürümde 4 gün erken erişim,VIP,hoş geldin paketi,Car Pass ve ilerleyen süreçte gelecek iki genişleme paketi dahil olacak.Sürekli oynayacaksanız Premium'un epey avantajı var.
Sürümler arasındaki farkları bildiğim için sürüm değil de erken-geç alma arasını sormuştum aslında. Ben bu FH4'teki gibi preordercar olayı var mı gibi kastetmiştim.
Benim sorum erken veya geç alma arasında fark var mı acaba? Yine de bilgiler için teşekkür ederim.
-
7 Eylül Canlı
ForzayoutubePlayground Games previews the Horizon Adventure single player campaign mode that you’ll get to experience in Forza Horizon 5. Forza Horizon 5 will be available November 9th. https://www.xbox.com/en-US/games/forza-horizon-5 Play it day one on Xbox Game Pass or get early access on November 5th with the Premium Add-Ons Bundle for Xbox Game Pass subscribers. Everyone can pre-install the game today. #ForzaHorizon5 #FH5 #Forzahttps://www.youtube.com/watch?v=3_nnCpurahs&ab_channel=Forza -
Pre order yaptık bakalım.Umarım 4.oyunda ki gibi şu saçma online olmama sorunları olmaz.Oyunu oynayamamıştık düzgün.
-
https://www.donanimhaber.com/forza-horizon-5-in-arac-listesi-aciklandi--138669
Yayıncılığını Xbox Game Studios'n yaptığı, geliştiriciliğini ise Playground Games'in yaptığı yarış oyunu serisi Forza Horizon'ın yeni oyunu Forza Horizon 5'in araç listesi açıklandı.
Açıklanan araç listesinde şu anda 426 farklı araç bulunuyor ve liste henüz tamamlanmış değil. Playground Games'in açıklamasına göre ilerleyen günlerde yapılacak güncellemelerle oyunun araç listesine yeni araçlar eklenecek. Bu da yaklaşık olarak oyunun çıkışında 500 araç bizleri bekliyor anlamına geliyor.
Forza Horizon 5, 9 Kasım 2021'de Xbox Series ve PC için çıkış yapacak. Oyunun ayrıca ilk günden Xbox Game Pass'e dahil olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Prometheus- -- 9 Eylül 2021; 8:44:45 >
-
Dayanamadık yine,
Standart sürümü iade edip premium aldım.
Nasılsa alacağım eklenti yığınını bari 4 gün erken oynarım.
-
4'te olmayıp, 5'e yeni eklenen araçları merak ediyorum ben asıl.
-
Bmw serisi neden yok listede😤
quote:
Orijinalden alıntı: Gecekondux6
Bmw serisi neden yok listede😤Şuan için lisansında sorun var ama oyunun çıkışına kadar hallederler büyük ihtimalle.
-
Oyun pahalı be :(
-
Gamepass üyesiyseniz, premium edition add-on olarak 296 tl şeklinde satın alınıyor bilginiz olsun.
-
Horizon 4 ten bir görüntü, bakalım grafik, fizik vs. açısından ne kadar ilerletmişler Horizon 5 te.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Question-X -- 14 Eylül 2021; 14:6:44 > -
Oyuna gelecek yeni araclardan en gozume carpanlar 2020 supra, amg project one, porsche taycan, ford bronco 2020 oldu. Liste önceki oyuna göre fazla degismemis. Bari alfa romeo brerayı koysalardı. Yeni modellerin cogu guncellemelerle gelecek anlasılan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X