Şimdi Ara

Forza Horizon 5 [PC ANA KONU ] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.176
Cevap
77
Favori
201.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kararsızım gamepass + ekstra para verip dlc mi alayım yoksa direk steamden deluxe mu alayim?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben ilkini tercih ettim aynı paraya hem forza hem de farklı oyunlar oynayabiliyoruz bence gamepass müthiş bir olay

• Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]Forzayoutube
    Take a few minutes to relax and enjoy the sounds of the Horizon Festival in Mexico, from the hills and farmland to the swamps and canyons. Here’s 30 minutes of ambient sounds captured in-game.
    https://www.youtube.com/watch?v=vgrT5-MRLHI

Oyun downgrademi yemiş banamı öyle geliyor. Otlar motlar bayağı eksiltilmiş çimler azaltılmış renk gerçekçiliği düşürülmüş gibi geldi.

Join us for the September Edition of Forza Monthly! We’ll preview the Forza Horizon 4 Series 40 update, show off the new Forza Horizon 5 Livery Editor, hear from Rudeism – Forza streamer and custom controller builder – in our Community Spotlight, run down the latest community events, get another update on Forza Motorsport, and more! #ForzaMonthly #Forza #ForzaHorizon #ForzaHorizon4 #FH4 #ForzaHorizon5 #FH5 #ForzaMotorsport #ForzaStreet
    https://www.youtube.com/watch?v=iHd-M0sQyxk
    Playground Games previews the multiplayer features and modes that you’ll get to experience in Forza Horizon 5. Forza Horizon 5 will be available November 9th. https://www.xbox.com/en-US/games/forza-horizon-5 Play it day one on Xbox Game Pass or get early access on November 5th with the Premium Add-Ons Bundle for Xbox Game Pass subscribers. Everyone can pre-install the game today. #ForzaHorizon5 #FH5 #Forza
    https://www.youtube.com/watch?v=q1ou-FyuOnA
  • Beni de çok arada bırakan birşey bu. Para bulursam oyunu alacağım ilk indirimlerle.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Araç hediye etme olayı geliyormuş bu oyunda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bob Seger kullanıcısına yanıt
    Takas da olsa hoş olur. Sarı siteye çeviririz artık.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cs go da kasa satıp oyunu alacaktım, kasalarımın tanesi 4.20 kuruştu. Yeni operasyon gelince, herkes onu almak için envanterleri boşaltmaya başlamış. Kasa şu an 1.80 tl. Yahu üfff valve operasyon getirecek zamanı buldun...

• banko gamepass + ekstra para ile dlc hocam

2 oyunla parasını çıkarıyor game pass uzun vadede büyük kazanç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azos -- 24 Eylül 2021; 16:2:33 >
  • azos A kullanıcısına yanıt
    Öyle yapayım hocam o zaman gamepass almak mantıklı geliyor

• Forza horizon 4 deki gibi fiyatı 90 TL civarına düşermi acaba ?

• Bomboş yollar, o kadar spor, hyper araç var çölde toprakta mı süreceğiz ? direkt dirt tarzı offroad oyunu çıkarın bitsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: solgunaltair

Bomboş yollar, o kadar spor, hyper araç var çölde toprakta mı süreceğiz ? direkt dirt tarzı offroad oyunu çıkarın bitsin.

Ben de o yüzden kararsız kaldım. Gameplay izliyorum. Adamlar spor arabayla dağa çıkıyor, plajda geziyor filan. Türlü saçmalıklar. O zaman dirt serisi oynarım daha iyi. Bu oyunun amacı gerçek hayatta sahip olamadığımız araçlarla modifiye ve yarış olayı değil mi? Ben mi yanlış anlıyorum. NFS yapsınlar demiyorum ama NFS tipi bir şehir ve trafiği de arıyor gözlerim.

Yine de uzun zamandır sağdan trafikli FH bekleyen biri olarak oyunu alıcam. %50 keyif alıcam, %50 nefret edicem belki ama piyasada daha üst düzey oyun yapacak bir vizyon kimsede yok. Bu oyunu Almanya veya Amerika otobanları ve şehrinde oynamak varken gidip de Meksika'da yapan zihniyete kızgınım.

Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]

• Hatırladığım kadarı ile bir arkadaş 5. sayfada haritayı paylaştı;

bence çok detaylı incelemediniz çünkü çok çok fazla yollar düzlükler var. Asfalt da bol miktarda var.

FH5 zaten dediklerine göre yapılmış en büyük harita.

Evet yayınlanan tanıtım videoları çoğunlukla toprak, kum denk geldi. İnşallah bundan sonra daha fazla asfalta ağırlık verirler.

Herkese iyi eğlenceler.

• Açık söylemek gerekirse yıllarca Forza serisi bilgisayara gelsede deli gibi oynasak diyordum. Forza Horizon 4 geldi en dolu paketini aldım saatlercede oynadım ama Youtube'da ki bizi kendisine aşık eden videoları gibi değil oyun. Kesinlikle kötü oyun demek istemiyorum ama Forza Horizon 4 ile 5 arasında ben en ufak bir fark beklemiyorum. O yüzden 4'ü alanlar için bence 5'e hiç gerek yok.

Oyunda beni en çok üzen şey şehir mantığı neredeyse hiç yok. Bu muhteşem grafiklerle şehirlerde gezmek isterim ben açıkcası. En azından 4-5 farklı şehir veya GTA gibi büyük şehirler olmalı ki keyfe keder gezelim oyunun içinde..

Alacak arkadaşlara hayırlı olsun şimdiden.

• solgunaltair S kullanıcısına yanıt

hocam helal ben de neden kimse bunu söylemiyor diye düşünüyordum çok uzun zamandır forza serisi için.

Olay üst düzey arabalarla hızın yarışın keyfini çıkarmak olmalıyken bütün ağırlık dağda daşta asphalt oynar gibi hoplayıp zıplamaya dönmüş bütün tanıtımlarda.

Bir Amerika, Japonya vs bol otobanlı şehirli güzel harita yapamadılar gitti.

Hala forza horizon 1 colorado haritasının üzerine çıkamadılar

Gene ultimate ön sipariş verdik orası ayrı...

• quote:

Orijinalden alıntı: freqX

Ben de o yüzden kararsız kaldım. Gameplay izliyorum. Adamlar spor arabayla dağa çıkıyor, plajda geziyor filan. Türlü saçmalıklar. O zaman dirt serisi oynarım daha iyi. Bu oyunun amacı gerçek hayatta sahip olamadığımız araçlarla modifiye ve yarış olayı değil mi? Ben mi yanlış anlıyorum. NFS yapsınlar demiyorum ama NFS tipi bir şehir ve trafiği de arıyor gözlerim.

Yine de uzun zamandır sağdan trafikli FH bekleyen biri olarak oyunu alıcam. %50 keyif alıcam, %50 nefret edicem belki ama piyasada daha üst düzey oyun yapacak bir vizyon kimsede yok. Bu oyunu Almanya veya Amerika otobanları ve şehrinde oynamak varken gidip de Meksika'da yapan zihniyete kızgınım.

Alıntıları Göster

Oyunu yeterince gömdükten sonra önyargılı olmamak adına ön siparişimi verdim. Beğenmezsek iade ederiz.

• Çıktığı gün Game Pass'e ultimate olarak geliyor mu? Yazın öyle bir haber okumuştum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-82AD9505E

Çıktığı gün Game Pass'e ultimate olarak geliyor mu? Yazın öyle bir haber okumuştum.

Çıktığı ilk gün ve sonrası (9 KASIM’da) oyun gamepass e eklenecek ancak standart sürümü… Ultimate sürümünü ek dlc ollarak %10 inidirim ile storedan satın slıp yukseltmen gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.