Şimdi Ara

Forza Horizon 5 [PC ANA KONU ] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
4.208
Cevap
78
Favori
204.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İ5 10300h 1650ti asus laptopla oynayabilirmiyim acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakanhd7 kullanıcısına yanıt

Rahat oynarsınız hocam forzaların optimizasyonu her zaman iyi olur

• Horizon 3 ve 4 arasında bu kadar sistem gereksinimi farkı yoktu. Noldu da 650tiden 970e fırladilar?

• quote:

Orijinalden alıntı: Started_With_FX5200

Horizon 3 ve 4 arasında bu kadar sistem gereksinimi farkı yoktu. Noldu da 650tiden 970e fırladilar?

Önceki oyunlar , xbox one nesline göre yapılıyordu, o yüzden sistem gereksinimi düşüktü, şimdi yeni nesil series x 'e göre yapıldığı için, sistem gereksinimi yükseldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Önceki oyunlar , xbox one nesline göre yapılıyordu, o yüzden sistem gereksinimi düşüktü, şimdi yeni nesil series x 'e göre yapıldığı için, sistem gereksinimi yükseldi.

Alıntıları Göster

Xbox one a horizon 5 çıkmayacak mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Started_With_FX5200

Xbox one a horizon 5 çıkmayacak mi

Alıntıları Göster

Çıkacak tabiki, ama artık ana kosnol yeni nesil series s konsollarıdır. Oyunlar onlara göre geliştirilir. O yüzden sistem gereksinimi yükselmiş.Şimdi fh4 v e fh5 arasında baya bir grafik farkı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Çıkacak tabiki, ama artık ana kosnol yeni nesil series s konsollarıdır. Oyunlar onlara göre geliştirilir. O yüzden sistem gereksinimi yükselmiş.Şimdi fh4 v e fh5 arasında baya bir grafik farkı var.

Alıntıları Göster

Xbox one sürümünden elamigos falan biseyler yapar sanirim

• İşlemciden, ramden, depolamadan yana sıkıntı yok ama gtx 1650 var üzmez umarım. Gerekirse low ayarda oynarım ne yapalım. Oyunu almadan önce benim sistemdeki durumuna bakacağım boş yere 500’lük olmayalım.

Edit: Forza Horizon 4’ü bıkıp silmiştim. The Crew 2’yi yeniden yüklüyorum. Zaten formula ve çarpışmalı araba yarışlarını çok özlemiştim. Belli ki benim sistem bu oyunda tat vermeyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babayı izle -- 1 Ekim 2021; 19:51:22 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • babayı izle kullanıcısına yanıt
    Gamepass ile deneyin hocam sonr alın oyunu o zaman.
    Şahsen ben üzeciğini düşünmüyorum o kartla. Fh4 nasıl oynuyorsanız fh5 i de ona yakın ayarlarda sıkıntısız oynarsınız.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam sistem gereksinimlerinde 4 ile 5 arası uçurum var. Ben 4’ü high ayara yakın oynuyorken 5’i lowda açsın ağlamam.

• babayı izle kullanıcısına yanıt
    Açar ya ye açmasın.

• Arkadaşlar steam den oyunu aldığım zaman yine microsoft hesabıyla mı giriş yapılıyor oyuna. Yani xbox ismim mi görünecek yoksa steam mı.

• bayjkartal kullanıcısına yanıt
    Microsoft hesabın bağlanıyor.

• Gtx1050ti da forza horizon 4 de 1080p very highta 60 fps alıyordum. Acaba fh5 de nasıl alırız ?

• steamcommunity.com
    Steam :: Forza Horizon 5 :: Forza Horizon 5 Achievements
    https://steamcommunity.com/games/1551360/announcements/detail/2885109528096904785
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt

Oh iyi ya, hiç araba yükseltmesi almadan (Mor duman) eliminatörde 1. ol başarımı yok. Az uğraştırmadı beni 4 bu başarımda  

• Tabaal kullanıcısına yanıt

Nasıl başardın onu ya? 1. seviye araçla finale kalana kadar anam ağladı. Eliminator başarımlarından nefret ettim.

• torkema61 kullanıcısına yanıt

6 seviye araçla 1.oldum. Mor dumanlardan yükseltme almaman gerekiyor, normal insanları yenip yükseltebiliyorsun aracı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tabaal -- 5 Ekim 2021; 10:59:29 >
  • Tabaal kullanıcısına yanıt

Biliyorum ama yine yapamadım. Bizim arkadaş tekte yapmış o da şansına 7 kişi varmış haritada. Bize gelmesi öylesi  

• torkema61 kullanıcısına yanıt

4 den 5 e geçecek çoğu kişi, 5 çıktıktan sonra daha rahat yaparsın muhtemelen :D Bende yapamasam aklımdan hep 5 in çıkışı geçiyordu, o zaman yaparım diyordum  

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.