İ5 10300h 1650ti asus laptopla oynayabilirmiyim acaba < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Forza Horizon 5 [PC ANA KONU ] (11. sayfa)
-
-
Rahat oynarsınız hocam forzaların optimizasyonu her zaman iyi olur
-
Horizon 3 ve 4 arasında bu kadar sistem gereksinimi farkı yoktu. Noldu da 650tiden 970e fırladilar?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Started_With_FX5200
Horizon 3 ve 4 arasında bu kadar sistem gereksinimi farkı yoktu. Noldu da 650tiden 970e fırladilar?Önceki oyunlar , xbox one nesline göre yapılıyordu, o yüzden sistem gereksinimi düşüktü, şimdi yeni nesil series x 'e göre yapıldığı için, sistem gereksinimi yükseldi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: GT_55Önceki oyunlar , xbox one nesline göre yapılıyordu, o yüzden sistem gereksinimi düşüktü, şimdi yeni nesil series x 'e göre yapıldığı için, sistem gereksinimi yükseldi.
Alıntıları GösterXbox one a horizon 5 çıkmayacak mi
quote:
Orijinalden alıntı: Started_With_FX5200Xbox one a horizon 5 çıkmayacak mi
Alıntıları GösterÇıkacak tabiki, ama artık ana kosnol yeni nesil series s konsollarıdır. Oyunlar onlara göre geliştirilir. O yüzden sistem gereksinimi yükselmiş.Şimdi fh4 v e fh5 arasında baya bir grafik farkı var.
-
quote:
Orijinalden alıntı: GT_55Çıkacak tabiki, ama artık ana kosnol yeni nesil series s konsollarıdır. Oyunlar onlara göre geliştirilir. O yüzden sistem gereksinimi yükselmiş.Şimdi fh4 v e fh5 arasında baya bir grafik farkı var.
Alıntıları GösterXbox one sürümünden elamigos falan biseyler yapar sanirim
İşlemciden, ramden, depolamadan yana sıkıntı yok ama gtx 1650 var üzmez umarım. Gerekirse low ayarda oynarım ne yapalım. Oyunu almadan önce benim sistemdeki durumuna bakacağım boş yere 500’lük olmayalım.
Edit: Forza Horizon 4’ü bıkıp silmiştim. The Crew 2’yi yeniden yüklüyorum. Zaten formula ve çarpışmalı araba yarışlarını çok özlemiştim. Belli ki benim sistem bu oyunda tat vermeyecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babayı izle -- 1 Ekim 2021; 19:51:22 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gamepass ile deneyin hocam sonr alın oyunu o zaman.
Şahsen ben üzeciğini düşünmüyorum o kartla. Fh4 nasıl oynuyorsanız fh5 i de ona yakın ayarlarda sıkıntısız oynarsınız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam sistem gereksinimlerinde 4 ile 5 arası uçurum var. Ben 4’ü high ayara yakın oynuyorken 5’i lowda açsın ağlamam.
Açar ya ye açmasın.
Arkadaşlar steam den oyunu aldığım zaman yine microsoft hesabıyla mı giriş yapılıyor oyuna. Yani xbox ismim mi görünecek yoksa steam mı.
-
Microsoft hesabın bağlanıyor.
Gtx1050ti da forza horizon 4 de 1080p very highta 60 fps alıyordum. Acaba fh5 de nasıl alırız ?
steamcommunity.comSteam :: Forza Horizon 5 :: Forza Horizon 5 Achievementshttps://steamcommunity.com/games/1551360/announcements/detail/2885109528096904785
-
Oh iyi ya, hiç araba yükseltmesi almadan (Mor duman) eliminatörde 1. ol başarımı yok. Az uğraştırmadı beni 4 bu başarımda
-
Nasıl başardın onu ya? 1. seviye araçla finale kalana kadar anam ağladı. Eliminator başarımlarından nefret ettim.
-
6 seviye araçla 1.oldum. Mor dumanlardan yükseltme almaman gerekiyor, normal insanları yenip yükseltebiliyorsun aracı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tabaal -- 5 Ekim 2021; 10:59:29 > -
Biliyorum ama yine yapamadım. Bizim arkadaş tekte yapmış o da şansına 7 kişi varmış haritada. Bize gelmesi öylesi
-
4 den 5 e geçecek çoğu kişi, 5 çıktıktan sonra daha rahat yaparsın muhtemelen :D Bende yapamasam aklımdan hep 5 in çıkışı geçiyordu, o zaman yaparım diyordum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X