Şimdi Ara

Forza Horizon 5 [PC ANA KONU ] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.206
Cevap
79
Favori
204.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Düşer ama 2-3 yıl sonra anca düşer

• Açık dünya yarış oyunu olsun diğer türler olsun çok seviyorum

• Ewarrr kullanıcısına yanıt

Şu an Game Pass'te Forza Horizon 4 ultimate var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forza Horizon 3 konsolla hediye geldi diye onu oynuyordum Forza Horizon 4 oynamadım. 5 çıkınca 4'ü oynamaya gerek yok sanırım baktım da hiç hikaye ekstra bir şey yok gibi. 3'teki single görevleri bile bitirmedim hiç online oynamamıştım oyun çıkınca 5'te online oynamayı düşünüyorum bakalım nasıl olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-82AD9505E

Şu an Game Pass'te Forza Horizon 4 ultimate var mı?

Hayır standart paket var game pass de, hatta oynuyorum hergün 1/2 saat hocam.

• Ewarrr kullanıcısına yanıt

O zaman ucuz premium yolunu arasam iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 27 Eylül 2021; 23:13:4 >
  • Series S için düzgün bir optimizasyon yaparlar umarım

• Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]
    Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]

5.oyun çıktığında meksika ssleriyle devam edecegiz artık.

• Suprayla dağ bayırda gezdiler evet yanlış bir tanıtım oldu ama sanıyorum haritanın en vurucu kısımlarını bize göstermediler. Son gelecek oyunun tanitimini biraz ellerine yuzlerine bulastirdiklarini dusunuyorum. Oyunu bu sekilde yari gosterip yari gostermemek hatalı bir strateji.

Horizon serisi agirlikli olarak kirsalda geciyor evet ama gta san andreas tarzı 3 buyuk sehir olsa ve bu sehirler arasinda koprulerle otobanlarla seyahat etsek gercekten guzel olurdu. Oglen los angelestan yola cikip aksam las vegasta olmak guzel olurdu ornegin. Las vegasın gece atmosferini de forzada görmek isterdim.

Horizonın sorunu şehirleri cansız, soğuk ve yapay kalıyor. Şehirden kastımız da 35 40 bin nufuslu ilcelere benziyor. Daha los angeles, las vegas gibi büyük bir şehir göremedik.

• Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]Forzayoutube
    Playground Games previews the Horizon Adventure single player campaign mode that you’ll get to experience in Forza Horizon 5. 0:00 - Stream start 3:54 - Show start 6:33 - Horizon Adventure & Accolades 16:15 - Horizon Festival Circuit race & physics improvements 26:27 - Co-op Expedition 38:53 - Playa Azul Circuit race 47:11 - Car Collection screen 50:13 - Community Q&A Forza Horizon 5 will be available November 9th. https://www.xbox.com/en-US/games/forza-horizon-5 Play it day one on Xbox Game Pass or get early access on November 5th with the Premium Add-Ons Bundle for Xbox Game Pass subscribers. Everyone can pre-install the game today. #ForzaHorizon5 #FH5 #Forza
    https://www.youtube.com/watch?v=3_nnCpurahs&feature=youtu.be
  • Bob Seger kullanıcısına yanıt

Dediklerinizin hepsi the crew 2'de var hocam.

Gerçekten uzun saatler süren yol, upuzun otoyollar, sabaha bir şehirden çıkıp akşama doğru diğerine varma falan.

Ama işte onda da horizondaki oynanış ve arabanın sürüş, yol tutuş kalitesi yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Bob Seger

Suprayla dağ bayırda gezdiler evet yanlış bir tanıtım oldu ama sanıyorum haritanın en vurucu kısımlarını bize göstermediler. Son gelecek oyunun tanitimini biraz ellerine yuzlerine bulastirdiklarini dusunuyorum. Oyunu bu sekilde yari gosterip yari gostermemek hatalı bir strateji.

Horizon serisi agirlikli olarak kirsalda geciyor evet ama gta san andreas tarzı 3 buyuk sehir olsa ve bu sehirler arasinda koprulerle otobanlarla seyahat etsek gercekten guzel olurdu. Oglen los angelestan yola cikip aksam las vegasta olmak guzel olurdu ornegin. Las vegasın gece atmosferini de forzada görmek isterdim.

Horizonın sorunu şehirleri cansız, soğuk ve yapay kalıyor. Şehirden kastımız da 35 40 bin nufuslu ilcelere benziyor. Daha los angeles, las vegas gibi büyük bir şehir göremedik.

Sana nfs the run öneririm. İstediğinden daha fazlasını sunuyor.

• arkadaşlar gamepass'i pc'de kullanabiliyoruz dimi, birde gamepass abone olunca oyunu direk pc'ye indirip mi oynayacağız, yoksa internet üzerinden falan mı oynanıyor, pc'ye indirip oynayabiliyorsak gamepass aboneliğimiz bitince oyuna giremiyoruz herhalde doğru mudur?

• quote:

Orijinalden alıntı: digi_boy2006

arkadaşlar gamepass'i pc'de kullanabiliyoruz dimi, birde gamepass abone olunca oyunu direk pc'ye indirip mi oynayacağız, yoksa internet üzerinden falan mı oynanıyor, pc'ye indirip oynayabiliyorsak gamepass aboneliğimiz bitince oyuna giremiyoruz herhalde doğru mudur?

Evet hocam dedikleriniz doğru. İnternet üzerinden değil indirerek oynanıyor hatta şuan indirmeye açıktı galiba forza 5.

• PC sistem gereksinimleri TGS 2021 de açıklandı.

Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]

Detaylar: https://forzamotorsport.net/en-us/news/forza-horizon-5-pc-specs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 30 Eylül 2021; 13:40:32 >

• Hudson51 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler konuya eklendi.

• Bob Seger kullanıcısına yanıt
    Crew tam sana görehttps://www.youtube.com/watch?v=iZFVUSwDo_g&feature=youtu.be

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oyunun sistem gereksinimleri açıklanmış olsada biraz kafa karıştırıcı olmuş çünkü hangi çözünürlükte ve hangi fps değerlerinde bu gereksinimlere ihtiyaç olduğu belirtilmiyor. Forza Horizon 4 oldukça iyi optimize edilmiş bir oyun olsada Horizon 5 te gösterilen grafikleri elde etmek için Horizon 4 ten çok daha üst düzey bir gereksinim olacağı belliydi.Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]  Ayrıca oyun sadece forzavista'da Ray Tracing kullanacak fakat oyun seslerinin tümünde ise Ray Tracing' ten yararlanılacağı için önerilen ile ideal gereksinimler arasındaki fark biraz fazla görünüyor, her ne kadar Horizon 4 teki yansıma efektleri RT destekli oyunlar kadar üst kalitede olsada yinede forzavista ile sınırlı kalmayıp tercihe bağlı olarak tüm oyunda kullanabilseydik sanki daha iyi olurdu.Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]  Muhtemelen oyun performansını düşürdüğü ve DLSS/FSR gibi teknikler içermediği için böyle tercih ettiler. 1440P için sorunsuz oynarım ama 4K da ne yapabileceğimize Premium sürüm aldığımdan dolayı 5 Kasım'dan itibaren bir bakacağım.Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ] 

• azos A kullanıcısına yanıt
    6 çıkacağı zamana doğru anca

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Steamden alanlarda 4 gün öncesinden alabiliyor mu oyunu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.