Şimdi Ara

Forza Motorsport 6 (Yeni Nesil, En Kapsamlı Yarış Simülasyonu - ANA KONU) (106. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.295
Cevap
23
Favori
62.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Orijinalden alıntı: dreameren

Bu oyundan, online oynamadan da zevk alınır mı arkadaşlar? Sadece offline takılmak istiyorum.

Online dan zevk alan yok ki millet çarpışan arabacılık oynuyor bildiğin vurmadan geçen görmedim

tam sıyrıldım akiyorum diyorum arkadan küt biri geçiriyor. 360 derece dönüyorum :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ryo41 kullanıcısına yanıt
    Menüden Free Play >> Assists bölümüne gel. Traction & Stability Control kısmından istediğin gibi değiştir. STC aracı kaydırmaya, TSC ise aracın hızlanması sırasında çekiş tekerleklerinin patinaj yapmasını engeller.

Bende ayarlar bu şekilde, gayet memnunum.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Forza Motorsport 6 (Yeni Nesil, En Kapsamlı Yarış Simülasyonu - ANA KONU)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Menüden Free Play >> Assists bölümüne gel. Traction & Stability Control kısmından istediğin gibi değiştir. STC aracı kaydırmaya, TSC ise aracın hızlanması sırasında çekiş tekerleklerinin patinaj yapmasını engeller.

o assist bölümünü 2 gün önce fark ettim olayı çaktım :D. Şimdiye kadar oynadıklarımda o asisst bölümünde yapılması gerekn ayarları yapmıyordum diyorum ne yaptık da oyun baştından x yedik :D.

• Beyler. titreşimi kapatmak istiyorum ancak yapamıyorum. Yardımcı olur musunuz?
  • Oyun 30 fps mi 60 fps mi arkadaslar?

• LittleThings kullanıcısına yanıt
    60 fps
  • quote:

Oyunda ne kadar çok asist kullanırsanız tur zamanlarınız o kadar kötü oluyor. Örneğin TCS açık olduğu zaman gazdan kestiği için hızlanmanızı olumsuz yönde etkiliyor. Çünkü kesmesi gereken gazdan fazlasını kesiyor. Vitesi manuel + debriyaj kullanan birini otomatik vites ile geçmek neredeyse imkansız. Çünkü otomatik vites çok erken vites değiştiriyor ve vites geçiş hızı çok yavaş. Diğer asistlerin de bu şekilde hep bir oynanışta avantaj, derecede dezavantajı vardır. Bu yüzden asistler kapalı alışmanızı öneririm.

• Argonath LXI kullanıcısına yanıt
    Arkadaşla aynı fikirdeyim, ben tüm yardımlar kapalı oynuyorum (debriyaj desteği hariç). Yalnız bazı araçlarda frenlemede sürekli tekerleri kilitliyorum, bu yüzden arada ABS açarak sürüyorum.

Bana sorarsanız bu tarz oyunları yardımlarla oynamak eğlenceyi tamamen baltalayan bi durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S3thdrift -- 21 Haziran 2016; 15:23:16 >
  • iaaynaci kullanıcısına yanıt
    Ayarlarda "rumble" olarak geçiyor.Hangi sekmede olduğunu hatırlamıyorum.

• Argonath LXI kullanıcısına yanıt
    Tavsiyelerinizi dinledim, oyundan asıl şimdi zevk almaya başladım hocam. Tüm yardımları kapatınca kontrolün tamamen sizde olduğunu hissediyorsunuz.

Fakat bende şöyle bir durum oluyor, viraja geldiğimde frene basmayı unutuyorum. :) Sanırım gerçek hayattan bir alışkanlığımı oyunda sürdürüyorum. Yavaşlayacağını düşünerek frene basmak yerine gazı kesiyorum ama maalesef yeterli olmuyor. Bende bu sorunu otomatik fren ayarını açmakla buldum. Aksi halde her virajda duvara toslayacağımdan adım gibi eminim. :) Otomatik freni açmak yerine Rewind olayını kullanabilirim ama onu da fazla hayal ürünü olduğu için tercih etmiyorum. Şu anlık aldığım tek yardım bu. Özellikle manuel vitesin avantajını her virajda ve start çizgisinde hissediyorum.

Hocam birde "Damage, Fuel & Tire Wear" ayarında Cosmetic-Fuel and Tires-Simulation olmak üzere üç tane seçenek var. Siz hangisini seçtiniz?

• dreameren kullanıcısına yanıt
    Cosmetic: Hasar yalnızca görsel olur, yakıt azalması ve/veya lastik aşınması olmaz.

Fuel&Tires: Hasar yalnızca görsel olur, yakıt azalması ve/veya lastik aşınması vardır.

Simulation: Hasar hem görsel hem de mekanik olarak olur, yakıt azalması ve/veya lastik aşınması vardır.

Ben "Simulation"ı seçerek sürüyorum.
  • S3thdrift kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.

• Online yarış neden yok

• quote:

Orijinalden alıntı: YasinJR10

Online yarış neden yok

Yok derken? Oyunu PC'deki beta versiyon ile karıştırmıyorsunuz değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

quote:

Orijinalden alıntı: YasinJR10

Online yarış neden yok

Yok derken? Oyunu PC'deki beta versiyon ile karıştırmıyorsunuz değil mi?

Xbox oneden bahsediyorum hocam Ada'm akıllı online Bi mod yok

• Oyunu denemek istiyorum ama arcade ağırlıklı gibi geldi. Öyle mi gerçekten ? Misal bi Assetto Corsa ile karşılaştırılabilir mi ?
  • Assetto Corsa sim Forza simcade diye gecer yani Assetto Corsa kadar sim olmuyorsa bu Arcade oyun anlamına gelmez!

• Direksiyon neden 180 derece dönüyor?. d ye basılı tuttuğumda inmiyor direksiyon? Bir ayarı var mı? ( Daha gerçekci oynamak için )
  • Arkadaşlar, FM 3'den beri seriyi oldukça yakından takip ediyorum. FM 6'yı da çıktığından beri oynuyorum, yalnız 1-2 sorum olacak.

Genelde kokpit kamerasından aracı sürüyorum, analog ile sağa ve sola baktığımızda yanları düz göremiyoruz, oldukça eğimli bir açı oluyor. Bu da beni oldukça rahatsız ediyor, FM 3 ve 4'de böyle değildi yanlış hatırlamıyorsam. Bunun bir ayarı da yok gördüğüm kadarıyla, bi tek ben mi rahatsız oluyorum, herkese normal mi geliyor?

FM 3 ve 4'de mekanik hasar alma yapısı daha gerçekçi idi, FM 6'da öndeki araca oldukça sert çarpmadığımız durumda araç kolay kolay mekanik hasar almıyor. FM 3 ve 4'de ise biraz sert çarpınca özellikle ön aksamda mekanik hasar oluşuyor ve sürüşü etkiliyordu.
  • Oyunu manuel vites ile oynuyorum debriyaja basmadan vites atılabiliyor boyle saçma iş mi olur?

• 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.