Şimdi Ara

Forza Motorsport 6 (Yeni Nesil, En Kapsamlı Yarış Simülasyonu - ANA KONU) (107. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.295
Cevap
23
Favori
62.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Oyunu manuel vites ile oynuyorum debriyaja basmadan vites atılabiliyor boyle saçma iş mi olur?

Shifting ayarını Manual W/Clutch yaptınız mı?
  • sarppy kullanıcısına yanıt
    Yapılı tabii ki. Hadi debriyaja basmadan vites atıyoruz diyelim bari araçta mekanik hasar oluşsun diyeceğim oda yok!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yapılı tabii ki. Hadi debriyaja basmadan vites atıyoruz diyelim bari araçta mekanik hasar oluşsun diyeceğim oda yok!

Bi gıcırtı geliyodu diye hatırlıyorum, yeterli diye düşündüler heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: S3thdrift

quote:

Evet, debriyaj doğru kullanılmadığında seste farklılık oluyordu. FM6: Apex'te mekanik hasarı açıp debriyajı bir süre doğru kullanmadığımız zaman araçta sorun oluşmaya başlıyordu diye hatırlıyorum.
  • sarppy kullanıcısına yanıt
    Hocam bunlar çok yetersiz şeyler debriyaja basmadan shifter ile kesinlikle vites atılmaması gerekiyor böyle sim oyunu mu olur allah aşkına?

• Yeni paket duyuruldu, enteresan araçlar var

http://news.xbox.com/2016/07/12/forza-motorsport-6-turn-10-select-car-pack/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S3thdrift kullanıcısına yanıt
    McLaren 570S hariç alayı çöp.

• su oyuna neden hyper car lar gelmez anlamiyorum..nerde abidik gubidik araclar car onlari topluyorlar..yani severek oynadigim bir seri ama kusura bakmasin 500 araci driveclubun 50 araci etmez..

• quote:

Orijinalden alıntı: alican88

su oyuna neden hyper car lar gelmez anlamiyorum..nerde abidik gubidik araclar car onlari topluyorlar..yani severek oynadigim bir seri ama kusura bakmasin 500 araci driveclubun 50 araci etmez..

Ben de tam tersi hypercar'ları sevmiyorum Mesela yeni gelen pack'de en ilgimi çeken araç 1980 Fiat 124 Sport Spider
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

quote:

quote:

Evet, debriyaj doğru kullanılmadığında seste farklılık oluyordu. FM6: Apex'te mekanik hasarı açıp debriyajı bir süre doğru kullanmadığımız zaman araçta sorun oluşmaya başlıyordu diye hatırlıyorum.

Vites atarken debriyaja basıp gazı bırakmak gerekiyor mu? Birde direksiyon desteği geldi mi oyuna?
    Edit : PC için direksiyon desteği geldi mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryo41 -- 21 Temmuz 2016; 1:18:08 >

• Bu oyun ve Forza Horizon 2 arasında kaldım hangisini alacağımı bilmiyorum

kariyer modu hangisinin daha iyi ve daha sürükleyici?motorsport mu horizon mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkWarrior.

Bu oyun ve Forza Horizon 2 arasında kaldım hangisini alacağımı bilmiyorum

kariyer modu hangisinin daha iyi ve daha sürükleyici?motorsport mu horizon mı?

Pist mi açık dünya mı sevdiğinize göre değişir, ben pistte turlamayı sevdiğim için FM6 oynuyorum sürekli.

FH2'de değişik yarışlar da var, off-road vb., çabuk sıkılan bir oyuncuysanız FH2 daha iyi bir tercih olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryo41

quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

quote:

quote:

Vites atarken debriyaja basıp gazı bırakmak gerekiyor mu? Birde direksiyon desteği geldi mi oyuna?
    Edit : PC için direksiyon desteği geldi mi?

Gazı bırakmak şart değil. Bıraksan da bırakmasan da değişen birşey olmuyor.

• FM6

• quote:

Orijinalden alıntı: dreameren

FM6

kariyer modu çok sıkıyor mu hocam?yani dandik bir arabayla başlayıp yarış kazanarak para kazandığımız ve kazandığımız parayla mevcut dandik arabamızı geliştirebileceğimiz bir simülasyon oyunu arıyordum

doğru adreste miyim

• Tam aradığın oyun, zaten dandik araba çok yok. Oyunun başlangıcında bile orta seviye arabalara sahip olabilirsin fakat kariyer modunun sıktığını söyleyebilirim. Mesela Forza 6'yı hiç yarım saatten fazla oynayamadım. Sürekli pist yarışı olduğu için beni bayıyor, Forza 6'yı en son bir hafta önce oynamışımdır mesela. Sürükleyici bir oyun değil diye düşünüyorum. Bunlar tamamen benim fikrim, bu oyunu kimisi saat başı oynar, kimisi aydan aya. Ben haftada bir bakıyorum, onda da 2 yarış yapıp çıkıyorum.

• Arkadaşlar Türkçe dil desteği varmı bu oyunda ?

• Biraz forumu inceledim bu oyunda güncelleme ile yayınlanan araçlar para ile satılıyor ??

Mesela porsche falan gelmiş bu araçlar için ayrı ödememi gereklidir

• seker1adam kullanıcısına yanıt
    Hepsi ücretli.

• quote:

Hepsi ücretli.

Bu bence bir oyun için büyük bir eksi

Resmen soğudum şuanda... Yani oyunu aldığın yetmiyor birde yeni gelen araçlar için sürekli ödeme istiyor.

• 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.