Şimdi Ara

Forza Motorsport 7 (2017) [PC ANA KONU] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
10
Favori
31.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nnoottrr

yok olmuyor. anlamadım. windows güncel herşeyiyle. oyunu aldık, indiremiyoruz. ne lanet sistemi var arkadaş.

Mağazayı açarak dene istersen. Üst sağda güncellemeler diye çıkıyor.
  • Forza Motorsport 7 (2017) [PC ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

quote:

yok olmuyor. anlamadım. windows güncel herşeyiyle. oyunu aldık, indiremiyoruz. ne lanet sistemi var arkadaş.

Mağazayı açarak dene istersen. Üst sağda güncellemeler diye çıkıyor.

tamam hocam hallettim. creators update i yükleyince düzeldi :) şimdi direk burdanmı indiriyoruz? fiddler ile indirin diyorlar çünkü. yarım kalmasın :D
  • Oyun çok güzel ben baya beğendim lakin arada oyundan atmalar ve takılmalar oluyor. Sadece bende mi sorun var sizde yaşanıyor mu? İ5 4590 zotac 1070 16gb ddr3 var ultrada oynuyorum her oyunu 1080p en az 50 fps düştüğü oluyor yeterli diye düşünüyorum ama bilmiyorum niye bu oyunda oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fuat.Kamis

Oyun çok güzel ben baya beğendim lakin arada oyundan atmalar ve takılmalar oluyor. Sadece bende mi sorun var sizde yaşanıyor mu? İ5 4590 zotac 1070 16gb ddr3 var ultrada oynuyorum her oyunu 1080p en az 50 fps düştüğü oluyor yeterli diye düşünüyorum ama bilmiyorum niye bu oyunda oluyor.

Ekran kartı güncellemesini yap hocam. Bende gtx 1060 var sorun yaşamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son sürüm hepsi driverların dün yanlış hatırlamıyorsam Forza 7 bir update aldı mağazadan ondan sonra bir sıkıntı yaşamadım. :) Sanki oyun fazla kolay Pro sürücü ayarı yetmiyor exp geçmek mantıklı mı olur bilmiyorum. Yoldan çıkınca oyuna çok bi etki yapmıyor yavaşlama ya da ceza anlamında.
  • oyun çıkalı 1 ay oldu hala niye etkinlik vs gelmiyor?

tablette ücretsiz real racing 3 diye bir yarış oyunu oynuyorum onda bile her hafta hababam etkinlikler geliyor,yarışlar geliyor , etkinlikler sayesinde değişik araçlar falan kullanıyorsun.

Bu oyuna o kadar para verdim daha çok ilgi beklerdim şahsen.Daha zaten oyunun içinde her şey coming soon falan yazıyor.
  • Direksiyon ile oynayan varmı arkadaşlar? Logitech g29 için en iyi ayarlar nedir? Birde direksiyon çok sert kendi kendine dönüyor falan neden acaba ?

• quote:

Direksiyon ile oynayan varmı arkadaşlar? Logitech g29 için en iyi ayarlar nedir? Birde direksiyon çok sert kendi kendine dönüyor falan neden acaba ?

bende driving force gt için 1 aydır ayar arıyorum.

Oyunda direksiyon ayarları gerçekten rezalet ayarlanmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

quote:

Direksiyon ile oynayan varmı arkadaşlar? Logitech g29 için en iyi ayarlar nedir? Birde direksiyon çok sert kendi kendine dönüyor falan neden acaba ?

ben ilk defa forza oynuyorum. yahu direksiyon resmen kitleniyor sanki oynarken. döndüremiyorum. çarpınca kendi kendine dönüyor. virajlardada keza öyle. acaip sertleşiyor yarış başlayınca. gösterilen ayarları fln yaptım hala aynı. eğer direksiyon böyle kalacaksa direksiyonla oynamanın hiç mantığı yok

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

quote:

ben ilk defa forza oynuyorum. yahu direksiyon resmen kitleniyor sanki oynarken. döndüremiyorum. çarpınca kendi kendine dönüyor. virajlardada keza öyle. acaip sertleşiyor yarış başlayınca. gösterilen ayarları fln yaptım hala aynı. eğer direksiyon böyle kalacaksa direksiyonla oynamanın hiç mantığı yok

evet bende şuan xbox koluyla daha çok zevk alıyorum valla

• yav orta seviye araçlarla virajları almak güzel ama üst model araçlarla virajdan çıkınca gaza yüklenince aracı kontrol edemiyorum. varmı bunun püf noktası?
  • Orijinal Xbox 360 koluyla oynuyorum son güncellemeden sonra kol ve klavye ayarlarını ortak görüyor. Sanki klavyeden bir tuşa basılı kalmış da ben kolla tuşa basınca yeniden klavye ayarlarına dönüş yapıyor çok garip. Sizde de kontolde sıkıntı var mı kol kullanıyorsanız?
  • https://youtu.be/26jZ_zIPPpk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MtkP HuSnU -- 13 Kasım 2017; 15:24:49 >
  • Forza Motorsport 7 (2017) [PC ANA KONU]
    Forza Motorsport 7 (2017) [PC ANA KONU]

Yarışçı ruhunuz oyunu almasanızda buralarda dolaşıyor.
    Forza Motorsport 7 (2017) [PC ANA KONU]

Yasin 3. oldun hadi iyisin

• bozcaadalı kullanıcısına yanıt
    Gürhan abi Type-R'ı değiştirmişsin sonunda.
  • Bu sürüş yardımları bölümünde friction assist diye bi seçenek var . Tam olarak ne işe yarıyor bu arkadaşlar bilginiz varmı ? Açık olunca ne oluyor kapalı olunca ne oluyor

• 23-27 Kasım tarihleri arasında yani Black Friday'de FH3 29.99 (116 TL), FM7 39.99'dan (154 TL) satılacak. Bu fiyat oyunun şimdiye kadar gördüğü en düşük fiyat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMRT -- 13 Kasım 2017; 22:14:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TMRT

23-27 Kasım tarihleri arasında yani Black Friday'de FH3 29.99 (116 TL), FM7 39.99'dan (154 TL) satılacak. Bu fiyat oyunun şimdiye kadar gördüğü en düşük fiyat.

haydaaaa bu kadar düşeceğini bilsem beklerdim 1-2 ay daha ya

ben microsoft oyunları zaten düşmüyor diye direk almıştım bunu

kötü oldu bu , neyse artık en azından FH3'ü kaparız
  • Online tecrübeler nasıl arkadaslar? PC FORZA 7
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.