Şimdi Ara

Forza Motorsport 7 (2017) [PC ANA KONU] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
10
Favori
31.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

quote:

Orijinalden alıntı: ZiveR

Rus stordan oyunu daha uygun fiyata alan arkadaşlarımız olmuş. Nasıl yaptıklarını anlatırlarsa güzel olur 👍

Microsoft Rusya store’a müdahale etti ve oradaki fiyatı suan 60$ dan bile fazla ucuza alınmıyor artık en düşük usa store 60$

Teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forza 3'den bu zamana ilk defa alabileceğim bir Forza oyununu pas geçtim çünkü bizim mehşur atasözlerinden birisi Forza serisi için gerçek oldu; boynuz kulağı geçti.

Yarış oyunu endüstrisinin veteranları toplanarak oluşturulan (Eski Codemasters,Bizarre,Criterion,Ubisoft Reflections,Slightly Mad Studios,Black Rock Studio,Juice Games,Sony Liverpool) Playground Games Forza'nın asıl yaratıcısı Turn 10'u kalite anlamında ezdi.Playground'dan en iyi "sim-arcade" oynayışa sahip yarış oyunu yapması istendi ve 3 oyundur beklenenden fazlasını veriyorlar.

Ana oyun sözde ara oyun olan Horizon 3'den ciddi manada daha kötü görünüyor (evet Horizon konsolda 30fps) GT Sports'un da eleştirilecek çok grafik eksikleri var ama adamlar ışıklandırma işinin kitabını yazdıkları için oyun genelde harika görünüyor Forza 7, Turn 10 yıllardır ışıklandırma ve materyallerin gerçekçi görünmesi işini halledemediği için,aracın lastikleride sert plastik gibi görünüyor kaportasıda,ön ızgara plastiğide herşey belli ışık altında oyuncak plastiği gibi görünüyor.Xbox One'ın limitlemesinden dolayı Horzion 3'ün yarısı kadar bile çevre grafiğinide 60 fpsde sunamayınca ortaya yer yer harika görünen (genelde yağmur pus ve turuncu güneş ışığı vurduğunda) ama çoğunlukla tarif ettiğim plastik görüntüyü sunan bir oyun çıkmış.

• Forza Motorsport 7 Launch Stream Highlights feat. Josef Newgarden and Tanner Foust

• arkadaşlar oyunu driving force gt ile oynayan var mı?

bir türlü düzgün ayarları tutturamadım,youtube'da falanda göremedim bu direksiyona ayar çeken.Forumlarda bir kaç ayar paylaşan var denedim ama onlardan da verim alamadım
  • Arkadaşlar eşim hediye olarak kutulu xbox versiyonu almış. Kutunun içinden bir kod falan çıkacak diye bekledim ama bir kod yok. Oyunu nasıl yükleyebilirim bilgisayarıma ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: psychomantis

Arkadaşlar eşim hediye olarak kutulu xbox versiyonu almış. Kutunun içinden bir kod falan çıkacak diye bekledim ama bir kod yok. Oyunu nasıl yükleyebilirim bilgisayarıma ?

bilmiyorum ama şöyle bir video buldum büyük ihtimalle işine yarar

• quote:

Orijinalden alıntı: psychomantis

Arkadaşlar eşim hediye olarak kutulu xbox versiyonu almış. Kutunun içinden bir kod falan çıkacak diye bekledim ama bir kod yok. Oyunu nasıl yükleyebilirim bilgisayarıma ?

Yükleyemezsin elindeki oyun Xbox One için.

Şunu unutmayın arkadaşlar, xbox play anyware kapsamındaki tüm oyunlar sadece dijital satın alımlar için geçerlidir kutulu oyunları kapsamaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yardımınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Yaptık bi acelecilik oyun elimizde patladı. Eğer Xbox One sahibi bir tanıdığınız varsa oyunu dijital fiyatına verebilirim. İlan da açtım gerçi ama bakalım artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Forza 3'den bu zamana ilk defa alabileceğim bir Forza oyununu pas geçtim çünkü bizim mehşur atasözlerinden birisi Forza serisi için gerçek oldu; boynuz kulağı geçti.

Yarış oyunu endüstrisinin veteranları toplanarak oluşturulan (Eski Codemasters,Bizarre,Criterion,Ubisoft Reflections,Slightly Mad Studios,Black Rock Studio,Juice Games,Sony Liverpool) Playground Games Forza'nın asıl yaratıcısı Turn 10'u kalite anlamında ezdi.Playground'dan en iyi "sim-arcade" oynayışa sahip yarış oyunu yapması istendi ve 3 oyundur beklenenden fazlasını veriyorlar.

Ana oyun sözde ara oyun olan Horizon 3'den ciddi manada daha kötü görünüyor (evet Horizon konsolda 30fps) GT Sports'un da eleştirilecek çok grafik eksikleri var ama adamlar ışıklandırma işinin kitabını yazdıkları için oyun genelde harika görünüyor Forza 7, Turn 10 yıllardır ışıklandırma ve materyallerin gerçekçi görünmesi işini halledemediği için,aracın lastikleride sert plastik gibi görünüyor kaportasıda,ön ızgara plastiğide herşey belli ışık altında oyuncak plastiği gibi görünüyor.Xbox One'ın limitlemesinden dolayı Horzion 3'ün yarısı kadar bile çevre grafiğinide 60 fpsde sunamayınca ortaya yer yer harika görünen (genelde yağmur pus ve turuncu güneş ışığı vurduğunda) ama çoğunlukla tarif ettiğim plastik görüntüyü sunan bir oyun çıkmış.

"GT Sports'un da eleştirilecek çok grafik eksikleri var ama" demişsiniz ama DF'nin yaptığı incelemeye göre ışıklandırmadan tutun, modellemeye, kaplamasına kadar ciddi bir Gran Turismo Sports üstünlüğü var. Üstelik Forza çok üst bir donanıma sahip PC'de incelenmiş, muhtemelen konsol sürümü bu kadar da iyi olmayacaktır.

Görsel olarak GTS çok iyi olsa da, bence içerik anlamda Forza çok çok daha iyi durumda. GTS'in kapal betalarına katıldım, demosunu da oynadım ama Forza 7'nin oynadığım demosuna bakarak fizik ve hız hissi konusunda da Forza'nın daha iyi olduğunu düşünüyorum. Bence bugüne kadar yapılmış en iyi Forza bu olmuş...

• Çalışan Forza 3 artık açılmamaya başladı ,PC ye 3 format attım 3 kerede oyunu indirdim kurdum bu hafta içinde olmadı. Şimdi Forza 7 'yi aldım iniyor oyun. Buda çalışmazsa avukatlarım aracılığıyla bu yazılım firmasını dava edip Kanlıca 'ya yoğurt yemeye götürdükten sonra Emirgan 'ada çay içirmeye götürücem.

• Çay ve yoğurt teklifimi reddeden Forza 7 tıkır tıkır Forza 3' e nazire eder gibi çalışıyor. Oyunu güzel buldum ve zevkli.

• Logitech F710 No Aids
  • bozcaadalı kullanıcısına yanıt
    Vaaay FK2 Civic Type-R'da ayrı bir yakışmış sana abi. Çok iyi. Bu aracın FK8 kasası da muhtemelen DLC ile gelir oyuna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TMRT

Vaaay FK2 Civic Type-R'da ayrı bir yakışmış sana abi. Çok iyi. Bu aracın FK8 kasası da muhtemelen DLC ile gelir oyuna.

DLC den evel börek dans geldi.

• Oyunu açtım ilk düzlükte frenlemede arka lock oluyor atıyor haliyle giriyim fren basıncını azaltıcam deniyecem güya ancak cr ile kit brake almam lazım veya abs açıcam oyunu kapattım sinirden bu haftasonu dingin bir zihinle oyunu deneyeceğim kısmetse tekrardan..
  • merhaba arkadaşlar. oyunun ultimate sürümünü almayı planlıyorum. malum biraz pahalı. vatan yada d&r üzerinden taksit ile almayı düşünüyorum. buradan oyunu aldığımızda oyunu nasıl indireceğiz?
  • oyunu microsoftdan aldık. nasıl pcye indireceğiz? ne bir link var ne bir kod. ürüne sahipsiniz diyor, oyna diyorum mağazayı açıyor oyunu indiremiyorum. nasıl indireceğiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nnoottrr

oyunu microsoftdan aldık. nasıl pcye indireceğiz? ne bir link var ne bir kod. ürüne sahipsiniz diyor, oyna diyorum mağazayı açıyor oyunu indiremiyorum. nasıl indireceğiz?

İndirme linki çıkmıyorsa mağazayı güncellemeyi dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

quote:

Orijinalden alıntı: nnoottrr

oyunu microsoftdan aldık. nasıl pcye indireceğiz? ne bir link var ne bir kod. ürüne sahipsiniz diyor, oyna diyorum mağazayı açıyor oyunu indiremiyorum. nasıl indireceğiz?

İndirme linki çıkmıyorsa mağazayı güncellemeyi dene.

Komple windowsu güncelliyorum bakalım, teşekkürler ilginiz için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok olmuyor. anlamadım. windows güncel herşeyiyle. oyunu aldık, indiremiyoruz. ne lanet sistemi var arkadaş.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.