Şimdi Ara

Forza Motorsport 7 | ANA KONU | Xbox One X (Doğal 4K) (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
9
Favori
22.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cuoresportivo

quote:

Orijinalden alıntı: canlee89

quote:

Orijinalden alıntı: Giannizzero

quote:

Orijinalden alıntı: canlee89

Forza 7 en uygun 179 liraya bulabildim daha uygun fiyata bulma şansımız varmı ? Birde ultimate sürümü çok pahalı farkları nedir bilen biri yardımcı olursa sevinirim teşekkürler.

Çıkacak tüm DLC araçları ve VIP dahil.

Anladım hocam standart sürüm aldım şimdi ek paket olarak car pass var 80 küsur lira onu alsam ultimate sürüm oluyor sanırım dimi ?

VIP nin faydasi cok oluyor oyun icinde bilgin olsun. Ben Single player pek sevmiyorum ; Rivals oynuyorum ama VIP olunca X2 Credit aliyorsun ; arac sayisi asiri oldugundan cok ise yariyor

Anladım hocam teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar elimde windows 10 için forza 7 key mevcuttur. İlgilenenler pm ulaşsın.
  • Son gelen Forzathon görevlerini bitirdim. Ödülleri de güzeldi ama yine sanki biraz kolay olmuş. 1-2 saat içerisinde hepsi halledilebiliyor.

Verdiği ödüller:

2012 Aston Martin V12 Zagato
    Freezer Burn Driver Suit
    2015 Jaguar XKR-S GT
    2012 Ferrari F12 Berlinetta

Bir tek Aston Martin'i verdiği "coming to town" görevinde son yarış olan dubai zorladı o da şöyle; pist'lerden city circuit seçmeyi unutmuşum. Yarışı bitirdim baktım hala ödül yok. Sonradan dank etti city circuit seçip tekrar yapınca verdi ödülü

Bu arada ödüllerde bazen oyunu kapatıp açmadan gelmiyor. Ach. veriyor ama menüye dönüyorsun ödül yok. Kapatıp açınca düzeliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orctzl -- 21 Aralık 2017; 11:8:29 >
  • Merhabalar. Yeni xbox one sahibiyim. Forza Horizon 7 mi yoksa 6'yı mı oynamalıyım sizce? Arasında çok fark var mı?(Xbox One S sahibi olduğum için 4K benim için şuan pek bir şey ifade etmeyecek) :)
  • 7 her konuda 6'dan daha iyi. daha çok pist, daha çok otomobil, daha iyi bir kariyer modu ve dinamik hava şartları var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egonschiele

Merhabalar. Yeni xbox one sahibiyim. Forza Horizon 7 mi yoksa 6'yı mı oynamalıyım sizce? Arasında çok fark var mı?(Xbox One S sahibi olduğum için 4K benim için şuan pek bir şey ifade etmeyecek) :)

Tabiki forza 7 Xbox one s de 1080p 60 fps akıcı bir şekilde oynarsın

• Arkadaşlar selam

Dün forza motorsport 7’ye güncelleme geldi ve güncellemeden sonra siyah ekranda kalıyor arkadan ses geliyor sadece.. Oyunu sil baştan yükledim, xbox’ı sıfırladım sorun hala aynen devam ediyor. Problem sadece forzada şu an..

Sorun nedir ne yapmam gerekiyor? Doğru düzgün bir kaynakta bulamadım forzada bu sorun yaşandığına dair.

Cihazı sıfırladım, oyunu sil baştan yükledim, ekran ayarlarını sıfırladım hiç bir çözüme ulaşamadım

Konsol : Xbox one x
  • limpmust L kullanıcısına yanıt
    şöyle bir kaç konu buldum belki yardımcı olur.Hdr'dan kaynaklanıyor falan yazanlar var bir inceleyin isterseniz.

Forza
    HDR causes blank screen on Xbox One X - Forza Motorsport Forums
    https://forums.forzamotorsport.net/turn10_postst112387_HDR-causes-blank-screen-on-Xbox-One-X.aspx

Forza
    Game will not launch on Xbox One. - Forza Motorsport Forums
    https://forums.forzamotorsport.net/turn10_postsm789807_Game-will-not-launch-on-Xbox-One.aspx

• BlackLead kullanıcısına yanıt
    Evet sabahtan beri bu forumda geziyorum bu sorunu güncellemeden sonra yaşayan bir sürü insan varmış
  • limpmust L kullanıcısına yanıt
    o zaman siz çözüm bulamasanız bile yeni bir update ile düzeltilir herhalde
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen bi update çıkarmaları gerekicek, Xbox ve Microsoft'a konuyu iletttim bakalım bir güncelleme gelicek mi
  • 1.94 gb güncelleme gelmiş içeriği nedir bilen varmı ?

• Arkadaşlar benim oyunumda siyah ekranda kalıyor ve hiçbir şekilde açılmıyor malesef. Konsol tarihinde ilk defa böyle bir şey yaşıyorum.

Çözümünü bulan olursa bilgi verirse sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HDR ile alakalı bir durum olabilir. HDR'yi kapatıp deneyin.
  • Sorunun farkındalar bende aynı şeyi yaşıyorum güncellemeden sonra patladı zaten, mail atmıştım dönüş yaptılar, sorunla ilgilendiklerini belirtmışler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sonunda forza 7 ye güncelleme geldi şu an güncelleniyor umarım sorun çözülmüştür

107 MB boyutunda bir güncelleme

Forza Motorsport 7 | ANA KONU | Xbox One X (Doğal 4K)

• Oyun siyah ekranda kalmıyor ama başka bir sorun başladı kare atlaması !!!! Hemde aşırı rahatsız edici

• bu oyunu pc için en ucuz nerden alabiliyoruz?
  • SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt
    Dün pckeys de indirimde görmüştüm bir kontrol et istersen

• Forza 7 Hepsiburada'da indirime girmiş 155TL şu an xbox one'ı olup forza 7'si olmayan için güzel fırsat. Ah keşke PC sürümü de indirime girse.

www.hepsiburada.com
    Forza 7 Motorsport XBOX ONE Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/forza-7-motorsport-xbox-one-p-HBV000008M24P?magaza=Pega%20Bili%C5%9Fim

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.