Evet biliyosunuz artık Forzaya üye olmak Avrupa birliğine girmekten daha zor artık üyelik forumu bile doldurmuyorum diyebilirim Şu günlerde ordaki heycandanda uzak kalmak istemiyorum Forza üyeliğin takılmalık verebilicek bi kardeşim varsa mesaj atarsa çok sevinirim.. Son olarak Beşiktaşımızın golü 7 numaralı formasıyla RİCARDOO QUARESMAAA
Yokmu yardım edicek biri ra
kimsenin vereceğini sanmam şahsen bende tanımadığım birine vermem gerçek isim soyisimle üye oluyorsun çünkü :)
kimse vermez . bende vermezdim tc kimlik noyla üye oluyorsun
Kaç kere denedim her bilgim doru olmuyo tek bi cevap bile yok .. nse forum kirliliği yarattım konu kilit pls.
forzaya üye olmakta bir şey yok, benimkini 2 gün içinde onayladılar mesela. kardeş burada bile 2 mesajlı accountunda yazıyorsun, öylesin demiyorum ama başka takım taraftarı bile olabilirsin, insan nasıl güvenip versin tc kimlik nosuna, gerçek isim-soy ismine bağlı accountu?
Harbi dalga gecmek için söylemiyorum bu forza çok önemli bir forummu bir Fenerli olarak benim bile üye olasim geldi yorumlara bakınca :)
Harbi dalga gecmek için söylemiyorum bu forza çok önemli bir forummu bir Fenerli olarak benim bile üye olasim geldi yorumlara bakınca :)
çoookk
quote:
Orijinalden alıntı: margornn
Bizim için önemli tüm organizasyon haberlerini o forumdan alıyoruz mesela
Kimlik noyu verince yaş doğrulaması yapıyorlar mı
quote:
Orijinalden alıntı: o3
quote:
Orijinalden alıntı: Enemy1903
Evet biliyosunuz artık Forzaya üye olmak Avrupa birliğine girmekten daha zor artık üyelik forumu bile doldurmuyorum diyebilirim Şu günlerde ordaki heycandanda uzak kalmak istemiyorum Forza üyeliğin takılmalık verebilicek bi kardeşim varsa mesaj atarsa çok sevinirim.. Son olarak Beşiktaşımızın golü 7 numaralı formasıyla RİCARDOO QUARESMAAA
olum buraya da yeni üye olmuşsun beşiktaşlı mısın o bile belli değil !! git üyelik formunu doldur herkesten ne farkın var ?! tanınmıyorsun etmiyorsun birkaç ay buralarda takıl bari forum adabını öğren sonra gerekirse biz yardımcı olmaya çalışırız
adam zaten fenerliyim demiş sakin olun birazcık :D
Anlıyorum ben olsam bende inanmayabilirdim ama foruma üye olduğum tarihe bakın bi yenimiyim değilmiyim sadece takip ediyorum forumu dünde forza forumda recai abiyle ilgili bazı olayların olduğunu duydum ama ziyaretçiye kapalı olduğu için giremiyorum malesef. inanıp inanmamak size kalmış birşey diyemem ama en azından biri bana yardımcı olsa üye olmam hakkında..
Adam Fenerliyse 1903 ne ?
quote:
Orijinalden alıntı: o3
quote:
Orijinalden alıntı: Enemy1903
Anlıyorum ben olsam bende inanmayabilirdim ama foruma üye olduğum tarihe bakın bi yenimiyim değilmiyim sadece takip ediyorum forumu dünde forza forumda recai abiyle ilgili bazı olayların olduğunu duydum ama ziyaretçiye kapalı olduğu için giremiyorum malesef. inanıp inanmamak size kalmış birşey diyemem ama en azından biri bana yardımcı olsa üye olmam hakkında..
olum madem fenerlisin sana ne
Adam fenerliyim demediki?
Kim Fenerliyim dedi burda şimdi
kan çıkar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme