Şimdi Ara

FOSFOR TAYFA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gri koç ve fosfos tayfası hakkında ne düşünüyorsunuz?
    Gösteriş mi? Gerçekten çalışıyorlar mı? Gerçekten bu kadar çalışıyorlarsa neden yüzde 95i mezuna kalıyor? FOSFOR TAYFA

• sence ?
  • Güneşi selamlamayı unutmuşlardır hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kapitoksesi kullanıcısına yanıt
    Ah hocam ah ben bunların amacının ders calısmak değil de rakipleri psikolojik açıdan ekarte etmek olduğunu düşünüyorum ama onu da başaramıyolar

• Önemli olan sürekli olması.ramazanda oruç tutmadim .ilk hafta baya zorladim kendimi.
    İlk 2 gün 3 saat, 3.gun 5 saat uyuyarak bir hafta bile ilerleyemedim.yorgunluktan olucektim.sonra günde 5 saat uykuya döndüm.daha verimli oldu böyle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Threshin hooku T kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdiden günde 2 saat uyuyarak ve 367282 çeşit fosforlu kalemlerimi kullanarak acaba 1kya girer miyim

• Westernal35 W kullanıcısına yanıt
    gerçekten çalışan insan çalıştığını söylemez de göstermez de hocam takmayın böylelerini :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Işıkla bitki yetiştirme
    11 yıl önce açıldı
    Akvaryum bitkisi üretimi ss li.
    10 yıl önce açıldı
    Saf Madde
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kapitoksesi kullanıcısına yanıt
    Hocam fosforun sırrı nedir peki

Fosforlu kalem sizin sadece evdeki pergormansinizi etkiler.sinavda ÖSYM kalemi kullanacağınızdan performansiniz düşebilir .bunu da hesaba katın .Max 4k olur.kodlarken tüm fosforlu kalemleri aynı anda kullanırsanız siyah rengini oluşturabilir ve sinavdaki pergormansinizi da fosforlu kalem gücü ile arttırabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam şöyle bir durum var program hazırlarken ya da oda ile masa toplama sırasında bir motive oluyorsunuz adamlar fotoğraf çekmeye odaklı olduklarından masa toplama ile gelen motivasyon kuvveti güneşten alınan güç ile birleşip harikalar yaratabilir.
    Isviçereli bilim adamları şu an neden fosforcularda ters teptiğine araştırıyorlar ve tüm semptomlar behzat rasuli ve gri koçu gösteriyor da bekleyelim ve görelim.

• Threshin hooku T kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bunu dikkate almalıyım geçen bir kri m0Ç hocamın öğrencisi yani kankimmmmm fosforlu kalem sokmak istemiş, sınava almamışlar. Biz fosforlu kalem olmadan soru çözemiyozz, sorunun yarısında yapamayınca arkadan cevaba bakıp isaretliyoz falan. Sonra doğru işareti atıyoz

• Gollume kullanıcısına yanıt
    Hocamm gri koç planlama defteri nasıl sizce? Tyt 345 matematik yerine parayı ona vermeyi düsünüyorum

Hala almadıysanız 2021 tayfayla çalışın

• Gollume kullanıcısına yanıt
    Ahh doğru yaa güzel insan günde 10 problem sorusu çözmedim hatta yanlış çıkan tüm sorularım bilgi eksikliği değil de sanki planlama defteri olmadığındandı keşke alsaydım 2022 tayfayla hazırlanıyorum

• Tamam güldük, eğlendik. Konu kilit.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.