fotodaki alet prize takınca patladı. içini açtım ve böyle gözüküyor. tekrar elektrik gelmesi için herhangi bir parçayı falan mı değiştirmemiz lazım? belki burada elektrik mühendisliği okuyanlar veya tecrübeli biri vardır. Pile benzeyen 2-3 tane şey var ama bi halt anlamadım |
Fotodaki alet prize takınca patladı
-
-
Kararma ve bozulma olan yerlerin resmedilmesi lazım. Detaylı.
-
pile benzer dediğinize göre bir birikim yok o halde nasıl tamir etmeyi düşünüyorsunuz.?
-
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam hiçbir yerde karartı yok ama patladığına eminim paaaat etti yani.
-
konu açtım işte bu yüzden ben de ?
-
konuyu açanlarda birşeyler bilmeliki bir işe yarasın sana siğorta sağllamı desem ohangisi dersin elin havya tutarmı desem çakmakğım var dersin.
-
Yine de detaylı resiimler, detaylı tarif. Neydi ne yapılıyordu vb.
-
içine iğne kaçtı hocam. iğne bir yere temas atti büyük ihtimalle ve patladı.
-
yarın bir gün hastanelik olma diye ufaklık şimdi şu arızalı desek ne yapsan onu söyle.
-
yeni yetme o iş iğne olacak değil lakin sen onu idrak edecek yaşta bile değilsin. sevgili işi için geç kaldın bir 20-30 sene önce desen olurdu ap routera benziyor cihaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babus0606 -- 26 Aralık 2023; 16:32:57 > -
-
İyi de detaylı resimler? Ne cihazıydı felan ?
-
daha nasıl detaylı çekeyim?
powerline adaptör.
-
2 resim var ikisi de yan... Sanki bildiğimiz birşeyi sadece hatırlatır gibi, hani tamir etmişiz de unutulan cihazı ister gibi...
Devre alt lehim kısımları kuşbaşı üst vb. Ama sen bilirsin.
-
Hocam adam içine iğne düştü paaaat diye ses geldi diyor bence yeterli bilgi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İçine iğne düştükten sonra metal bir aksamına geldi herhalde ne bileyim ben içinde ne olduğunu iğne düştükten sonra. Ne anlamsız çocukça yorumlar bunlar.
-
Neyse zaten servise gönderdim
Benzer içerikler
- bulaşık makinesi elektrik çarpıyor ne yapmalıyım
- şase yapmak ne demek
- ankara elektronikçiler çarşısı
- geri görüş kamerası görüntü gelmiyor
- çamaşır makinesi elektrik kaçağı
- lehim nasıl yapılır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X