Şimdi Ara

Fotoğraf Baskısı için En iyi yazıcı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
3
Favori
13.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Özellikle kuşlu resimde mavi renk hiç çalışmamış, renk ayarıyla hiç bir şey yapamazsınız.
  • OCP Türkiye kullanıcısına yanıt
    aynen OCP türkiye doğru söylüyor. renk denetimleri vs. ayarlarıyla hallolacak bir sorun değil bu uyumsuz mürekkep vs. de değil makine bir rengi vermiyor. orjinallerle düzgün baskı verdiğine göre kafada sorun yok bu iyi haber. kartuştaki sıkıntı halledilince düzgün baskılar alabileceksiniz. cescesora şaşırdım doğrusu normalde müşteri memnuniyetine önem veren bir firmadır. forumda yazdığınızı çıtlatsanız eminim işler çok daha kolay yoluna girecektir. cescesorun 550-551 kartuş ve uyumlu mürekkepleriyle ben kendim baskı aldım bir ahbabımın mg5450'sinde sonuç gayet güzeldi. çok açıkki kartuşlardan kaynaklı extra bir problem var madem istiyorlar gönderin gitsin baksınlar etsinler bakalım.
  • çok yogun bir uğraştan sonra biraz düzgün çıktı almaya başladım, hatta sıkıntı kalmadı diyebilirim. Kartuşun hem alt hem üstünü açtım ağzından biraz mürekkep aktı o esnada da süngerler iyice mürekkeple doldu ve baskıları düzgün çıkarmaya başladı.
    Umarım böyle devam eder sıkıntı çıkarmaz.

Fotoğraf Baskısı için En iyi yazıcı
     Fotoğraf Baskısı için En iyi yazıcı

• Renk ayar tavsiyesi bebek resimlerindeki solgunluk için verilmiştir.
    Sorunun giderilmesine sevindim.Demek ki bu kartuşlarda Süngerin tam doyuma ulaşması, iç tank ve sünger arasında hava boşluğu kalmaması gerekiyor.
  • boşuna arayışa girmeyin canon 550-55 serisi kartuşlarda orjinale en yakın sonucu veren ve sorunsuz çalışan mürekkep OCP DİR.
  • dün akşam orjinalle nerdeyse birebir çıktıyı aldım gayette kaliteli bir çıktıydı. kimseyi kötülemeye gerek yok. bir gün ocp kullanırsam onun hakkında da yorumumu yazarım.
    en kısa sürede çıkardığım bir resmi tarayıp eklerim buraya. çok uğraştırdı fakat sonunda çıktı almak beni memnun etti.
  • sinefun01 kullanıcısına yanıt
    sevindim demekki süngerleri iyice emdirmek gerekiyormuş öğrenmiş olduk güle güle kullanın o halde.
  • Arkadaşlar,

Peki 500 TL altında en iyi Fotoğraf baskısı alabileceğim printer tavsiyesi verebilecek olan var mı? Wi-fi olması gerekiyor. Ayda 10-15 fotoğraf basacağım o kadar.
    Yani kişisel kullanım için ihtiyacım var .

Teşekkürler
  • canon ip7250 yi gözü kapalı öneririm. wifi var.
    benim gibi günde 200 foto çıkarmıycaksın dolan kartuşlada baskı maliyetini 4te 1 e indirirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinefun01 -- 24 Şubat 2014; 16:42:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinefun01

canon ip7250 yi gözü kapalı öneririm. wifi var.
    benim gibi günde 200 foto çıkarmıycaksın dolan kartuşlada baskı maliyetini 4te 1 e indirirsin.

Hocam sanirim cescesorden bitmeyen kartus almistin ve renklerle ilgili sorunun vardi.ne yaptin hallettinmi?sıkınti varmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omfarcan -- 24 Şubat 2014; 22:10:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

dün akşam orjinalle nerdeyse birebir çıktıyı aldım gayette kaliteli bir çıktıydı. kimseyi kötülemeye gerek yok. bir gün ocp kullanırsam onun hakkında da yorumumu yazarım.
    en kısa sürede çıkardığım bir resmi tarayıp eklerim buraya. çok uğraştırdı fakat sonunda çıktı almak beni memnun etti.

cevap vermiş bende
    CANON IP 2700 YAZICı
    nasil foto baskisi için
    yoksa ip7250mi
  • ip7250
  • Bilgilendirici bir konu olmuş sorunların nasıl düzeltileceği hakkında .. Teşekkür ederim .. Benim yazıcı yok öylesine okudum
  • quote:

Keşke Epson L serisi kendinden tanklı bir sistem alsaymışım dedim dün. Cescesorden dün mürekkepler ve kartuşlar geldi fakat pek kullanışlı bir şey gibi gelmedi bana. Kartuşu doldurdum süngerlerin mürekkepi emmesi gerekiyormuş dün bıraktım öyle bugün bakacağım baskı yapacak mı. Kendinden tanklı bir sistem alsam direk kullanmaya başlardım. Birde sık sık dolum gerekecek bir sistem bu dolan kartuşlar. Umarım alışırım yoksa pişman oldum şimdiden.

Yardımcı olmaya çalışayım,L serisi hangi tanklı modeli aldınız? Tanklı modellerle ilgili daha önceleride ayrıntılı açıklamalar yapmıştım.Yazıcılar hakkında giriş seviyesinde bilginiz veya mürekkep besleme sistemli yazıcılarla tecrübeniz yok ise; bu tür sistemlerden kesinlikle uzak durulmalı!Brother haricindeki diğer cihazlar F/P cihazları değiller birkere.

Bu bölümde; tavsiye ve yönlendirme yapan üyelerin bir kısmı tarafsız ve dürüst davranmamakta.zaten bu kişilerin bir kısmıda ticari boyutunu düşünüp sadece kendi menfeatleri doğrultusunda cevap yazmakta.
    Yazı tavsiyesi isteyen arkadaşın 2000 tl ye kadar bütçesi var, neden dye bazlı mürekkep kullanan sorunlu bir sistem tavsiye edilir anlamış değilim.
    Epson R2000 veya R3000 gibi yazıcı tavsiye edilmesini beklerdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falcon1977 -- 7 Eylül 2014; 10:55:28 >

• Konuyu okuyunca kesinlikle Epson L800 almaya karar verdim.
    Çok faydalı bir konu olmuş.
  • Cescesor dolum kartusları malesef canon makinalara iyi gelmiyor konudaki tüm sıkıntı bu sebeple olusmakta.
    Mesela normal püskürtme deseninde hersey normal cıkıyor ama yazıcıyı servis moduna alıp da oradan denetim deseni yazdırınca kartuslar pert oluyor. Yada yogun baskı alındıgında yine yetersiz kalıyor. cli-521 şamandıralı kartuslarıyla yaptıgım denemelerde mürekkep akısını yeterli seviyede karsılayamadıgını gördüm. Muhtemelen dizaynı ile alakalı bir durum.
    Bu şamandıralı kartusları cıkartıp klasik tip dolum kartusları takınca hic bir problem olmuyor haberiniz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meco -- 18 Şubat 2016; 22:10:25 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.