Şimdi Ara

fotoğraf için c6-01 701 hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • anneme yeni bir nokia alacağım fotoğraf makinesi odaklı. c6-01i biliyorum ama 701i hiç kullanmadım. Aralarında 200 TLden fazla fark var. Fotoğraf kalitesi olarak bir farkları var mı bu ikisinin? Diğer özellikler önemli değil. Şu anda nokia 500 kullanıyor annem, onu satmayı düşünüyorum.

• Hemen hemen aynı bir fark yok. Bence ikinci el temiz bir N8 alsanız daha iyi olur. Hatta forumda bir arkadaş satıyordu 750'ye kaçırma. Üstelik sıfır.
  • yok o kadar para veremem, olmadı benim kırdığım n8i tamir ettirebilirim ama annem için fazla büyük ve gereksiz olur sanki, o halde 400 tl ye sıfır c6-01 buldum onu alayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telliibrahim -- 14 Nisan 2012; 19:46:16 >
  • Kameraları aynı o farka değmez. C6-01 al. Ama otofokus yok.
  • Evet onu biliyorum ama 60 yaşında annem, otofokussuz idare etsin artık ne yapalım. Bu arada ben n8imin ekranını kırdım sizce tamiri ne kadar tutar bilginiz var mı? Tamir olursa kendim 808 alıp anneme n8i vermeyi düşünebilirim belki
  • Otofokusun ne olduğunu bilmiyorsa sorun yok C6-01 yeterlidir. :) N8'in ekranını kaça yaparlar bir fikrim yok. Bunu N8 başlığında sor bence. :)
  • 700'ü hesaba katmamışsın ama bence onuda bir incele..
    Yüksek özellikleri olmasa da dizayn ve şklığı güzel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FLaş 3.06 C6 Fw + s^3 sadeliği
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: YateQo

700'ü hesaba katmamışsın ama bence onuda bir incele..
    Yüksek özellikleri olmasa da dizayn ve şklığı güzel

onda en önemli şey eksik görüntülü konuşma :) o nedenle 500den vazgeçtim zaten annem uzakta ya görmek istiyorum yoksa 700 bence en şıkı içlerinde
  • 701 aldım 450ye kamera af olmayınca rezaletmiş gerçekten n8in kıymetini anladım, bir dökümanın fotosunu çektim yazı bile görünmüyor boş kağıt gibi :)) neyse annem ne yapacak zaten konu komşuyu çeksin yeter
  • Hayırlı olsun telefonunuz. Ayrıca şunu söyleyeyim Nokia 700'de görüntülü görüşme var.
  • Makro veya doküman çekimlerinde K750i bile onları geçer. Fixed-Focus kameraya sahip olan telefonlardan uzak durun derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

Hayırlı olsun telefonunuz. Ayrıca şunu söyleyeyim Nokia 700'de görüntülü görüşme var.

Teşekkürler, 700ün özelliklerinde 2. kamera yok ama?! Öyle yazıyor en azından heryerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: createemir

Makro veya doküman çekimlerinde K750i bile onları geçer. Fixed-Focus kameraya sahip olan telefonlardan uzak durun derim

yok zaten annem döküman çekemez okuyamıyor bile o :) Konu komşuyu çekecek fixed focus iyi değil ama annem ne anlar fotoğraftan, benden ayrıca makine istemesin foto için yeter diye düşündüm. Ama nokia nın neden fixed focus camera koyduğunu anlamış değilim orası ayrı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: telliibrahim

quote:

Hayırlı olsun telefonunuz. Ayrıca şunu söyleyeyim Nokia 700'de görüntülü görüşme var.

Teşekkürler, 700ün özelliklerinde 2. kamera yok ama?! Öyle yazıyor en azından heryerde

Evet yok kendim kullandığım için biliyorum arka kamera ile konuşuluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

:))) o da iyiymiş merakımı bağışlayın ama nasıl konuşuyorsunuz arka kamera ile yani aynı anda ya siz karşıdakini göremezsiniz ya da o sizi, ayna falan kullanmak lazım, ama ben bunu hiç düşünmemiştim yine de iyi fikir

• quote:

quote:

Makro veya doküman çekimlerinde K750i bile onları geçer. Fixed-Focus kameraya sahip olan telefonlardan uzak durun derim

yok zaten annem döküman çekemez okuyamıyor bile o :) Konu komşuyu çekecek fixed focus iyi değil ama annem ne anlar fotoğraftan, benden ayrıca makine istemesin foto için yeter diye düşündüm. Ama nokia nın neden fixed focus camera koyduğunu anlamış değilim orası ayrı.

Nokia işte. Nokia yapınca bu durumlara normal bakmak gerekir

• quote:

quote:

quote:

quote:

:))) o da iyiymiş merakımı bağışlayın ama nasıl konuşuyorsunuz arka kamera ile yani aynı anda ya siz karşıdakini göremezsiniz ya da o sizi, ayna falan kullanmak lazım, ama ben bunu hiç düşünmemiştim yine de iyi fikir

Bende sadece nasıl oluyor diye denemek için yapmıştım Hiç konuşmadım yani tersten

• quote:

quote:

quote:

Nokia işte. Nokia yapınca bu durumlara normal bakmak gerekir

Garip plan tüm bu politikasına rağmen Nokia'nın hala oldukça önemli bir telefon üreticisi olması, bazı özellikleri herşeye rağmen sattırıyor nokia yı, 5.nokia akıllı telimi alıyorum ben bile

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.