Şimdi Ara

Fotoğraf için yazıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar. Evde fotoğraflarımı çıkarmak için bir yazıcı arıyorum. Bu teknolojik aletlerden pek anlamadığımdan beni yormayacak bi makina istiyorum. Çok fazla ayırdığım bi bütçe yok öğrenciyim zaten şuan bi bütçemde yok :) şöyle ki 10000 e yakın fotoğraf çıkarıcam belki daha fazla da olabilir bu fotoğrafların renkleri çekildiği gibi çıksın istiyorum ve parlak çıktı alıcam bu çıktıların çıktığı gibi kalmasını istiyorum solma vs. olmasın. normal bi a4 kağıdı boyutunda veya daha küçük boyutlarda çıktı alıcam fotoğrafına göre. Yani yazıcısı fotoğraf kağıdı ve mürekkebi kartuşu birbirine uyumlu çokta pahalı olmayan bi set önermenizi istiyorum bunların markaları bir olmak zorunda değil tabiki ama uygun fiyatlı olurlarsa çok iyi olur şimdiden teşekkürler :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Deneyimi olan arkadaşlar yok mu ?

• http://www.hepsiburada.com/canon-pixma-mg6450bk-wi-fi-fotokopi-tarayici-yazici-p-BD800151

Bu yazıcı uygun gibi sana.
    + olarak dolan kartuş veya bitmeyen kartuş sistemi ve mürekkep alırsan daha da ekonomik olur.
  • yme61 Y kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

• dolan kartus yada orj olmayan murekkepli her cikti 1 haftada soluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Solmayan çözüm istiyorsanız malesef şöyle bir yazıcı almak gerekiyor.

http://www.netfotomarket.com/citizen/baski-sistemleri/termal/968-citizen-cy-01.html
  • birtamyus B kullanıcısına yanıt
    canonun orj kartuşlarıyla aldıgım cıktılar 2. senesinde ilk günkü gibiler güneşin vurdugu buzdolabında asılı vaziyette, doldurulan kartuş ve photo ink mürekkepleri ile 7gün- 15 günde soluyorlar hatta uzun süre kalınca o kadar soluyorlarki resmi tanımak imkansızlaşıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanlevent -- 29 Ekim 2016; 21:51:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Poster İçin Yazıcı Tavsiyesi
    12 yıl önce açıldı
    Ev için yazıcı/printer BIKTIM
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hakanlevent kullanıcısına yanıt
    Yazıcı aldığımda mürekkebi bitince ne yapmam gerekiyor peki böyle solmaması için ve doluyken ortalama kaç fotoğraf basabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Bobipimo

Yazıcı aldığımda mürekkebi bitince ne yapmam gerekiyor peki böyle solmaması için ve doluyken ortalama kaç fotoğraf basabilirim

bu hafta bursa kartuş firmasıyla iletişime geçip oradaki bilgisayarlardan cıktılar alıcam , onlarla bi test yapıcam eger solmayan bi sistem bulursam haber veririm
    Teşekkür ederim cevabınızı beklicem

solma mürekkeple alakalı. fotograf kagıdı kalınlıgı ise solmayı geciktiren bir faktör. güneşten koruma, çerçeve ve albümde saklama ise ekstra tedbirler..

size en kalın foto kagıdı ile foto basarlar bak ne kadar gec soldu, bizim mürekkep en iyisi derler sizde inanırsınız. Mürekkebin iyisi dandik kagıtta kendini gösterir. diger mürekkepleride denemenizde fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meco

solma mürekkeple alakalı. fotograf kagıdı kalınlıgı ise solmayı geciktiren bir faktör. güneşten koruma, çerçeve ve albümde saklama ise ekstra tedbirler..

size en kalın foto kagıdı ile foto basarlar bak ne kadar gec soldu, bizim mürekkep en iyisi derler sizde inanırsınız. Mürekkebin iyisi dandik kagıtta kendini gösterir. diger mürekkepleride denemenizde fayda var.

evde fotograf basma isinden vazgecicem sanirim solmayan orj kartuslarla gelen murekkepler yanlizca tabiki canon g2400 vs denemedim daha , ip4950 nin kutudan cikan kartusu ile aldigim cikti 2 yildir ilk gunku gibi duruyor digerlerine fotograf demeye bin sahit lazim artik hepsi cop oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G2400 veya epson tanklıların veya brother yazıcıların mürekkepleri de denenebilir.

Birde yan sanayi OCP mürekkebi deneyin. Salonda cercevede 3 senedir hic solmayan fotolarım var hemde HP gündelik foto kagıdında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meco -- 31 Ekim 2016; 19:45:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.